Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Dat's rajt!!
Jak na Slayer to teledysk cienizna to lepszy jest Jihad zrobiony przez jakiegos goscia
Ciekawe czy doczekamy się jakiegoś wydawnictwa od Slejera bez obsuwy z terminemjesper pisze:termin premiery singla został przesunięty na 17 listopada [pierwotnie miał to byc 3 listopad]
-
Stormshield
- -#Moonchild

A jak już to pewnie to będzie reedycjaXiminez pisze:Ciekawe czy doczekamy się jakiegoś wydawnictwa od Slejera bez obsuwy z terminemjesper pisze:termin premiery singla został przesunięty na 17 listopada [pierwotnie miał to byc 3 listopad]
- Elevatorman
- -#Clansman

ma ktoś może tłumaczenie do Dead skin Mask??
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Na oficjalnej Slayera podali rozpiskę dalszej części trasy po USA na początek przyszłego roku. Mam nadzieję że zrobią coś takiego z Europą i pojawi się też Polska.
znając życie to pewnie na początku maja 2007M@ti pisze:Mam nadzieję że zrobią coś takiego z Europą i pojawi się też Polska.
już nie mam tu najwięcej postów

noe nie za bardzoslayer pisze:moze byc !
no to najważniejsze ale kurde nei w maju ani kwietniu 2007 bo to matura+przygotowaniaslayer pisze:byleby przybyli !

Właśnie. Choć może jakoś znalazł bym trochę czasu na koncert, narazie niech w ogóle poinformują o dalszej części trasy po Europie.Szajba pisze:ale kurde nei w maju ani kwietniu 2007 bo to matura+przygotowania
aha. no to czerwiec co ? tak na spokojnie. niech przyjezdzaja tylko, nie wymyslaja 
Jazz is not dead, it just smells funny.
jak kwiecien/maj to tylko spodek..wtedy bym sie ewentualnie przeszedł

W sumie każda data dobra, byle nie maj.slayer pisze:niech przyjezdzaja tylko, nie wymyslaja
-
Stormshield
- -#Moonchild

Ja tak miałem z Kingiem Diamondem jak był w Wawie...Szajba pisze:no to najważniejsze ale kurde nei w maju ani kwietniu 2007 bo to matura+przygotowania
A na Slayera to bym się przejechał, proponuję Stadion Śląski
2 gigy, Katy i Wawa. Jestem na obu. Taki planSzajba pisze:jak kwiecien/maj to tylko spodek..wtedy bym sie ewentualnie przeszedł
Jazz is not dead, it just smells funny.
hm.....to może:Stormshield pisze:proponuję Stadion Śląski Wink
"metal world festival - poland june 2007
bands: Iron Maiden, Slayer, Vader, Kreator, Chainsaw and kAt"
i bilety po 300 zl
co wy na to ?

-
Stormshield
- -#Moonchild

:beerslayer pisze:2 gigy, Katy i Wawa. Jestem na obu. Taki plan
No Wawa to by obowiązkowa była. :rocxslayer pisze:2 gigy, Katy i Wawa. Jestem na obu. Taki plan