Ale skoro nie masz kasy jak mówisz to problem z głowy teoretycznie
Iced Earth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iced Earth
No nie wiem czy ktoś na tym forum już to widział
Więc chyba na dobre rady bym nie liczył 

Eeee tak tylko pytałem. Bo mam tylko kilka płyt Iced i tak raz słucham raz nie. A w ogóle to nie fikaj.
Takie pytanko od czego najlepiej zacząć sluchac Iced Earth?:>
Ja myślę że od Dark sagi, albo Something wicked this way comes.Chudy pisze:Takie pytanko od czego najlepiej zacząć sluchac Iced Earth?:>
Something Wicked raczej
geniusz, podobnie zresztą jak Burnt Offerings, ale bardziej przystępny IMO, sporo czasu minęło zanim polubiłem w 100% BO...potem moze faktycznie Dark Saga, bardzo przyjemne, melodyjne granie :] ja zaczynałem od Horror Show i nie zniechęciłem się, mimo, iz to w sumie słabsza płytka w porównaniu z resztą dysko...więc Ty tez się nie zniechęcaj, być może rośnie nam nowe pokolenie Iced Earthowców 
JA zaczne też od Horror Show bo jako żem leń to mi sie szukać nie chce i zobaczymy co z tego wyda.
Na Horror Show jest chyba cover Trasnylvanii ironów co?
W ogóle fajne tytuły mają poszczególne utwory na tej płytce "im-ho-tep" yhy hy
W ogóle fajne tytuły mają poszczególne utwory na tej płytce "im-ho-tep" yhy hy
jest jestpaniron pisze:Na Horror Show jest chyba cover Trasnylvanii ironów co?
Jazz is not dead, it just smells funny.
No to sobie Horror Show słucham. Jak naarzie moze byc ale nie zachwycilo mnie jakoś szczególnie.
Tylko wokal kompletnie nie pasuje, hi-hi.slayer pisze:jest jestpaniron pisze:Na Horror Show jest chyba cover Trasnylvanii ironów co?
A ja sobie znalazłem coś takiego Iced Earth - The Blessed And The Damned powie mi ktoś coś o tym?;> Co to w ogóle jest 
The best of taki :]
Fajny?;>
Nie mam pojęcia :] rzadko kiedy słucham best ofy
nawet listy piosenek nie widzialem.
Na dwóch płytach jest 
Juz sobie ściagłem
Juz sobie ściagłem
-
Davenport
e tam... zajebisty jestNo to sobie Horror Show słucham. Jak naarzie moze byc ale nie zachwycilo mnie jakoś szczególnie.
to jest wydane na dvd?paniron pisze:Widziałem Alive In Athens DVD za 64 opyla sie?
EE i tak nie mam kasy
Tak, ostatnio wyszło nakładem Century Media, chcieli jeszcze jakiś szmal na Icedach zarobić 
No więc Wrtah możesz mnie już bić bo zaspecjalnie zachwycony nie jestem.
No trudno, nie każdemu musi się podobać
Jak Ci bardzo zalezy na poznaniu IE to posluchaj może Alive In Athens a jak Ci nie zależy to sobie odpuść :] chyba nie ma dla Ciebie juz ratunku