IMO Halford pasowałby idealnieslayer pisze:Po prostu zaden profesor wokalistow heavy metalowych, dio, czy inny Bruce nie pasowalby do pierwszego-doomowego black sabbath.
DIO
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: DIO
Dla wszystkich, którzy przestali wierzyć w Ozza.
Hetfield śpiewa to jeszcze gorzej: http://www.youtube.com/watch?v=YcgTRYKpHlQ
Hetfield śpiewa to jeszcze gorzej: http://www.youtube.com/watch?v=YcgTRYKpHlQ
obejzyj sobie "di ozborns" a potem posluchaj jakiegos kocnertu z ostatnich kilku lat to sie zorientujeszslayer pisze:a za co uwazasz , ze jest taki beznadziejny?
już nie mam tu najwięcej postów

to jest Szajba właśnie, a potem dziwi się że sie czepiająslayer pisze:a za co uwazasz , ze jest taki beznadziejny?Szajba pisze:a da sie byc bardziej beznadziejnym od ozziego ?
Nie chodzi o to bym ja sie zorientowal, bylem ciekaw za co konkretnie go tak nazywasz.
Ale jednak , jest masa beznadziejnieszych od niego. Ja w tym momencie nie czuje odrazy, bo jego mozg sie wypalil, on jest tylko kierowana medialna marotetka. Ale mam szacun , za przeszlosc. Teraz nie bardzo mnie obchodzi, bo jego kariera daawno sie skonczyla.
Ale jednak , jest masa beznadziejnieszych od niego. Ja w tym momencie nie czuje odrazy, bo jego mozg sie wypalil, on jest tylko kierowana medialna marotetka. Ale mam szacun , za przeszlosc. Teraz nie bardzo mnie obchodzi, bo jego kariera daawno sie skonczyla.
Jazz is not dead, it just smells funny.
no przeczytałem. i dalej twierdzę że Twoja opinia o Ozzym jest w 99% oparta na tym że go nie lubisz bo nie pasuje do Twojego szablonu tych co lubiszSzajba pisze:przeczytaj co napisałem post wyzej
po to załozylem jakis czas temu temat "ozzie genialny ekscentryk czy posmiewisko". uważam, że ozzie sie stoczył na do. społecznie (mam nadzieje ze czaicie co mam na mysli ) jak i muzycznie. jego forma wokalna wg mnei jest słaba, co jest wynikiem m.in naduzywania alkoholu jak i narkotykow ale i rowniez tego ze mu sie poprostu nie chce juz spiewac. nigdy za ozziem nie przepadalem, o czym doskonale wiecie, ale teraz to dla mnei jest resztka tego, swietnego, nie da sie ukryc, muzyka, ktory pisał takie kawalki jak np. paranoid. wyjasnilem ?
2001? 2002? jakos tak... a mamy rok 2006(prawie 2007) nie lubie ozziego prawda, ale nie lubie go nie dlatego ze sie uprzedzilem czy co tylko poprostu nie lubie takiego olewania zwojej pracy jaka prezentuje ozzieMatek pisze:live at budokan

Szajba pisze:2001? 2002? jakos tak... a mamy rok 2006(prawie 2007) nie lubie ozziego prawda, ale nie lubie go nie dlatego ze sie uprzedzilem czy co tylko poprostu nie lubie takiego olewania zwojej pracy jaka prezentuje ozzie
i wszystko jasneslayer pisze:Teraz nie bardzo mnie obchodzi, bo jego kariera daawno sie skonczyla.
no i koniec dyskusji. ozziego "juz nie ma" (znowu żywię nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi) i mam nadzieje ze juz nie bedzie, bo jestem swięcie przekonany, ze gdyby "powrócił" to była by to porażka

tru. po prostu on w muzyce zrobil to co mogl zrobic i za to mu chwala. szkoda, ze nie 'odszedl na emeryture' w lepszym stylu. Ale nalog to nalog... nie ma co komentowac .Szajba pisze:mam nadzieje ze juz nie bedzie, bo jestem swięcie przekonany, ze gdyby "powrócił" to była by to porażka
Jakbyś uważniej czytał, Ozzy nagrywa nowy materiał.Szajba pisze:no i koniec dyskusji. ozziego "juz nie ma" (znowu żywię nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi) i mam nadzieje ze juz nie bedzie, bo jestem swięcie przekonany, ze gdyby "powrócił" to była by to porażka
Slayer-nadal pomaga mu Zakk, więc chociaż ze strony muzycznej będzie ciekawie
nagrywa nie nagrywa. Ale powiedzmy szczerze, musieliby go przeszczepic ,zeby do formy wrocil i nawet swietne riffy i sola go nie uratuja. Nigdy nie mow nigdy, ale wydaje mi sie,ze ta plyta (o ile wyjdzie w ogole) moze sie skladac z jakis starszych nie opublikowanych kawalkow. A jak bedzie nowa... calkiem to moze byc ta przyczyna tego 'uzaleznienia' ;] No nie wiem, ale ja juz go dawno widze na emeryturze, z calym rispektemBeBe pisze:Ozzy nagrywa nowy materiał.
-
Stormshield
- -#Moonchild

BuahahaBeBe pisze:http://www.youtube.com/watch?v=YcgTRYKpHlQ