Jesli chodzi ci o koszulkę z okładką AMOLAD to można ją normalnie w polsce kupićYogi pisze:A ja dostałem w akcji promocyjnej AMOLAD koszulke AMOLAD i jest naprawde fajnaZ tego co się orientuje w sprzedaży w Polsce takiej nie ma:P
Gadżety
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Gadżety
Ja mam dwie koszulki (tylko tyle damskich jest!) i naszywkę, no i popisane grafy Maidenowską czcionką w różnych miejscach, np. w zeszycie od religii
.
Zamierzam jeszcze zanieść moją czarną bluzę do zakładu, w którym drukują wszystko co zechcesz na różnych rzeczach i sprawić sobie na niej okładkę AMOLAD albo żołnierskie wcielenie Eddiego z tejże płytki
Zamierzam jeszcze zanieść moją czarną bluzę do zakładu, w którym drukują wszystko co zechcesz na różnych rzeczach i sprawić sobie na niej okładkę AMOLAD albo żołnierskie wcielenie Eddiego z tejże płytki
- Elevatorman
- -#Clansman

w religii to mam cały zeszyt popisany a na tytułowej mam wielki napis BehemothkaśQ pisze:np. w zeszycie od religii Very Happy .
Takiego wzoru chyba nie kupiszSzczur22 pisze:Jesli chodzi ci o koszulkę z okładką AMOLAD to można ją normalnie w polsce kupić
Nie moja jest inna 
Ja posiadam:
- plakietki 4szt
- koszulki Fear Of The Dark,Powerslave,Wasted Years,Iron Maiden
- bluzy Killers ,Aces High
- naszywka Aces High
- plakaty ok 15 szt. sam IM.
- autografy Steva, Nica zdobyte pod hotelem w warszawie przed koncertem
w 2000r trasa BNW.
- Box IM
- plakietki 4szt
- koszulki Fear Of The Dark,Powerslave,Wasted Years,Iron Maiden
- bluzy Killers ,Aces High
- naszywka Aces High
- plakaty ok 15 szt. sam IM.
- autografy Steva, Nica zdobyte pod hotelem w warszawie przed koncertem
w 2000r trasa BNW.
- Box IM
łups de IRON
-
Filik10
- -#Clairvoyant

JA na tytułowej mam Mayhem, Vader i Emperor z pentagramem. Pozatym jeszcze w środku jakieś 666, odwrócone krzyże, pentagramy i \m/ . Czasem jakaś wzmianka o alkoholu - ale i tak się katecheta mojego pisma nie odczyta xDElevatorman pisze: w religii to mam cały zeszyt popisany a na tytułowej mam wielki napis Behemoth