To samo mogę powiedzieć o death metalu i grindcorze.Filik10 pisze: A nie zrozumienie geniusza muzycznego (...) to jest nie pojęte...
najbardziej "przereklamowany" album Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Stormshield
- -#Moonchild

Re: najbardziej "przereklamowany" album Maiden
Kurde to mi ktoś wcisnał lipną wersje płyty bo ja takiej piosenki nie mamFilik10 pisze:Run To The Beast
w takim razie to samo można powiedzieć o KAŻDEJ muzyceStormshield pisze:To samo mogę powiedzieć o death metalu i grindcorze.Filik10 pisze: A nie zrozumienie geniusza muzycznego (...) to jest nie pojęte...
-
Stormshield
- -#Moonchild

Hehehe nie zauważyłem tegoChudy pisze:Kurde to mi ktoś wcisnał lipną wersje płyty bo ja takiej piosenki nie mamFilik10 pisze:Run To The Beast
Ten kawałek jest tylko na jednej kopii tego albumu
No dokładnie o to chodzi.Matek pisze:w takim razie to samo można powiedzieć o KAŻDEJ muzyce
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Tak to jest jak się jeszcze z 3 osobami na GG gadaStormshield pisze:Hehehe nie zauważyłem tegoChudy pisze:Kurde to mi ktoś wcisnał lipną wersje płyty bo ja takiej piosenki nie mamFilik10 pisze:Run To The Beast![]()
Ten kawałek jest tylko na jednej kopii tego albumu
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Na tle takich kawałków jak Aces High, 23.58 czy Powerslave to The Duellists to wielka, blada kupa.Filik10 pisze:Duellists wymiata
kiedyś tego kawałka o tej porze słuchałemKratos pisze:23.58
I jak wrażenia?;>
niezapomniane
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Najlepsze wrażenia to słuchanie AMOLAD i The X Factor nocą, zupełnie po ciemku na słuchawkach - ciarki na kilometr.
Duellists tu numer od Aces czy 23:58 gorszy, ale i tak wspaniały - jak dla mnie i cały Powerslave, ale ja mam hopla na punkcie tej płyty (tak jak i Number)
Duellists tu numer od Aces czy 23:58 gorszy, ale i tak wspaniały - jak dla mnie i cały Powerslave, ale ja mam hopla na punkcie tej płyty (tak jak i Number)
-
Stormshield
- -#Moonchild

Hehe to lepiej nie słuchaj Kinga Diamonda w taki sposóbFilik10 pisze:Najlepsze wrażenia to słuchanie AMOLAD i The X Factor nocą, zupełnie po ciemku na słuchawkach - ciarki na kilometr.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Zawał gwarantowanyStormshield pisze: Hehe to lepiej nie słuchaj Kinga Diamonda w taki sposób
Idealne do słuchania nocą. Usypia się natychmiast.Filik10 pisze:Najlepsze wrażenia to słuchanie AMOLAD i The X Factor nocą, zupełnie po ciemku na słuchawkach - ciarki na kilometr.
Chudy ma racje ale ogólnie słuchanie Maiden dniem to tak nie bardzo , weźcie se wyłączcie światła w nocy i połóżcie sie w łóżku , to lepsze niż kąpiel godzinna 
głos na pałersławka. góra 2 dobre kawałki- Rime i Aces High
Hmm... Jack mi chodziło bardziej o to, ze te plyty zwłaszcza Factor są do zrzygania nudne.
i dziwne ze az tyle osob ją lubi co
Bo lubią spac.
Jak dla mnie najbardziej przereklamowana jest TNOTB, tylko nie rzucajcie we mnie kamieniami. Sa 3 świetne kawałki, a resza mnie nie rusza.
- Szymon.Echaust
- -#Charlotte

Seventh Son...
Popularne są zachwyty nad tym albumem, ale brakuje tej płycie bardzo dużo ideału. Ni i znienawidzone przeze mnie "Can I Play With Madness". Szlag mnie trafia jak to słysze...
Popularne są zachwyty nad tym albumem, ale brakuje tej płycie bardzo dużo ideału. Ni i znienawidzone przeze mnie "Can I Play With Madness". Szlag mnie trafia jak to słysze...