A może ostatni krzyk umierającego?Stormshield pisze:To się nazywa wyjątek
Iron Maiden kona...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden kona...
-
Stormshield
- -#Moonchild

Hehe możliwe
Ale BNW jest jedną z moich ulubionych płyt w ogóle, więc ten krzyk im się udał, później już tylko gorzej 
A już tamStormshield pisze:Hehe możliweAle BNW jest jedną z moich ulubionych płyt w ogóle, więc ten krzyk im się udał, później już tylko gorzej
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Wystarczy zobaczyć Maiden na żywo na tegorocznej trasie, aby stwierdzić, że Maiden nie kona, a ma się naprawdę świetnie.
wystarczy posłuchać trochę bootlegów żeby stwierdzić że 1/6 mejdenów umiera przez uduszenie 
Albo pojechać na koncert i zmienić zdanie. Polecam. Działa.Joker pisze:wystarczy posłuchać trochę bootlegów żeby stwierdzić że 1/6 mejdenów umiera przez uduszenie
Levy. Pieprzysz głupoty. Jak pojadę na koncert Iron Maiden to nie sprawię swoją obecnością tego, że Dickinson zacznie śpiewać jak chóry anielskie(albo diabelskie). Obecna technologia, doskonałe minidyski świetnie zapisują dźwięk. Nie ma tylu zniekształceń. Poza tym... chłopie. Fałszowanie i wycie na siłę słychać doskonale na bootlegach i założę się, że na żywo jest jeszcze lepiej słyszalne.
Nie mam uszu w dupie i doskonale słyszę. Wydanie 500zł na koncert w Niemczech czy Italli z pewnością nie zmieni mojego zdania. Szkoda mi kasy na takie eksperymenty zwłaszcza, że domyślam się wyniku takiego doświadczenia.
Poza tym to nie jest ta sama muzyka co kiedyś a ja obecnej twórczości Iron Maiden nie poważam na tyle by jechać na koncert na którym grają te popłuczyny z ostatniej płyty.
Nie mam uszu w dupie i doskonale słyszę. Wydanie 500zł na koncert w Niemczech czy Italli z pewnością nie zmieni mojego zdania. Szkoda mi kasy na takie eksperymenty zwłaszcza, że domyślam się wyniku takiego doświadczenia.
Poza tym to nie jest ta sama muzyka co kiedyś a ja obecnej twórczości Iron Maiden nie poważam na tyle by jechać na koncert na którym grają te popłuczyny z ostatniej płyty.
Joker pisze:Levy. Pieprzysz głupoty. Jak pojadę na koncert Iron Maiden to nie sprawię swoją obecnością tego, że Dickinson zacznie śpiewać jak chóry anielskie(albo diabelskie). Obecna technologia, doskonałe minidyski świetnie zapisują dźwięk. Nie ma tylu zniekształceń. Poza tym... chłopie. Fałszowanie i wycie na siłę słychać doskonale na bootlegach i założę się, że na żywo jest jeszcze lepiej słyszalne.
How long on this longest day...
-
Deleted User 1499
Skoro tyle ludzi bylo na koncertach i kazdy twierdzi ze Bruce wypada swietnie wokalnie , na Bootlegach tez nie slychac zeby mu slabo szlo .Wiec wnioski wysuwaja sie same.
Dlatego ja w taki a nie inny sposob skomentowalem jokerasekcjazwlok pisze:Skoro tyle ludzi bylo na koncertach i kazdy twierdzi ze Bruce wypada swietnie wokalnie , na Bootlegach tez nie slychac zeby mu slabo szlo .Wiec wnioski wysuwaja sie same.
How long on this longest day...
Skoro większość ma rację to znaczy się, że jesteście najlepszą publicznością na świecie. Niech każdy z nas dwóch rozumie to zdanie jak chce. 
Też uważam że Bruce coraz słabiej śpiewa i nie wyciąga już tych górek, jeszcze troche i dogoni Paula 
Jeszcze 5 lat i będą mogli podać sobie ręce z Ozzym 
nie no, już nie kraczcieJoker pisze:Jeszcze 5 lat i będą mogli podać sobie ręce z Ozzym
Proponuję założyć dla nas tajną grupę niezadowolonych, żebyśmy mogli sobie tam w konspiracji pomarudzić bo niedługo zjedzą nas ci wszyscy muzykalni geniusze ze słuchem absolutnym.

Zanim ta 1/6 Ironów umrze przez uduszenie to zrobi to ich 1/7 tzn. publika.Joker pisze:wystarczy posłuchać trochę bootlegów żeby stwierdzić że 1/6 mejdenów umiera przez uduszenie
bez komentarza ... po prostu Tobie się płyta nie podoba i wszystko co z nią związane to bedzie dla ciebie jedno wielkie dno ...Joker pisze:Levy. Pieprzysz głupoty. Jak pojadę na koncert Iron Maiden to nie sprawię swoją obecnością tego, że Dickinson zacznie śpiewać jak chóry anielskie(albo diabelskie). Obecna technologia, doskonałe minidyski świetnie zapisują dźwięk. Nie ma tylu zniekształceń. Poza tym... chłopie. Fałszowanie i wycie na siłę słychać doskonale na bootlegach i założę się, że na żywo jest jeszcze lepiej słyszalne.
tyle ode mnie
A u Ciebie jest na odwrót, wszystko co związane jest z AMOLADem uważasz za 8 cud światafreeforce pisze:bez komentarza ... po prostu Tobie się płyta nie podoba i wszystko co z nią związane to bedzie dla ciebie jedno wielkie dno ...
-
Deleted User 1499
Ja tak nie uwarzam , nie uwarzam rownierz ze Bruce jest w slabej formie.Taka jest moja opinia i tak wiem ze zaraz sie paru oburzy.Phantom22 pisze:A u Ciebie jest na odwrót, wszystko co związane jest z AMOLADem uważasz za 8 cud świata
Czy kiedykolwiek wypowiadalem się na temat wersji koncertowych AMOLAD ?? Nie !! Ponieważ słyszałem tylko ich pierwszy koncert, a to że Ironi się wyczerpią jak publika umrze to jest moje osobiste zdanie odkąd ich zacząłem słuchać. A że płyta według mnie jest najlepsza w dorobku Maiden to już inna sprawa i wcale nie wszystko powiązane z tą płytą uważam za "8 cud świata "A u Ciebie jest na odwrót, wszystko co związane jest z AMOLADem uważasz za 8 cud świata
No to poco zarzucasz komuś, że nie lubi AMOLADu i dlatego uważa, że Bruce jest w słabej formie. O ile mi wiadomo Joker słuchał bootlegów z tej trasy i ma prawo mieć zdanie, że Bruce jest w słabej formie.