Festiwale w 2007? Pogłoska...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...
Ja do dziś nie moge sobie wybaczyć, że nie pojechałem na ten drugi koncert. Szczególnie że Kat wydał z tego płyte 
Nie oszukujmy się, nie jesteśmy Wielką Brytanią czy Szwecją, nie ma u takiego popytu na Maiden, żeby organizować dwa stadionowe gigi dwa lata pod rząd. Na pewno żaden racjonalnie myślący promotor nie podjąłby się tego. Nawet kiedy Maiden grało w Chorzowie rok temu frekwencja nie była zbyt ciekawa - a wtedy grali po dwuletniej (a nie rocznej) przerwie.Vol 7 pisze:hmmm... a co stoi na przeszkodzie, żeby przyjechali do nas w '07 i '08 ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mogliby ewentualnie zrobić gig stadionowy w lecie 2007, a w 2008 zacząć trasę w Europie Wschodniej koncertami halowymi w Spodku i w praskiej T-Mobile Arena.
a ja do Spodka,ale Wrocław mi to częściowo zrekompensowałpaniron pisze:Ja do dziś nie moge sobie wybaczyć, że nie pojechałem na ten drugi koncert. Szczególnie że Kat wydał z tego płyte
Nie rozumiem takiego podejścia, niech lepiej przyjadą w 2008r. a teraz odpuszczą, dziwne to jest,rozumiem że jak ktoś ich widział teraz pare razy ,to może mieć lekki przesyt, ale większośc fanów czeka już 1,5 roku i czekanie następnych 1,5 roku nie jest niczym miłym,poza tym jeśli Maideni nie przyjadą w 2007 r. to może znaczyć ,że już wogóle nie zamierzają grać w Europie Wsch. ,mam nadzieje że jednak wpadną w 2007 r. bo już to czekanie jest denerwujące.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na pewno zagrają w Polsce - jest tylko kwestia kiedy. Ty chyba raczej wolałbyś poczekać do 2008, bo wtedy zagrają tylko kawałki z lat 80-tych. A w przyszłym roku mogą nadal grać sporo utworów z AMOLAD...
Dziwnia dedukcja, jestem pewien, że nikt przesytu po tegorocznych koncertach nie czuje, raczej niedosyt jeśli już, bo jeśli chodzi o Maiden apetyt rośnie w miarę jedzenia.Nomad pisze:a ja do Spodka,ale Wrocław mi to częściowo zrekompensowałpaniron pisze:Ja do dziś nie moge sobie wybaczyć, że nie pojechałem na ten drugi koncert. Szczególnie że Kat wydał z tego płyte
Nie rozumiem takiego podejścia, niech lepiej przyjadą w 2008r. a teraz odpuszczą, dziwne to jest,rozumiem że jak ktoś ich widział teraz pare razy ,to może mieć lekki przesyt, ale większośc fanów czeka już 1,5 roku i czekanie następnych 1,5 roku nie jest niczym miłym,poza tym jeśli Maideni nie przyjadą w 2007 r. to może znaczyć ,że już wogóle nie zamierzają grać w Europie Wsch. ,mam nadzieje że jednak wpadną w 2007 r. bo już to czekanie jest denerwujące.
mniej wiecej kiedy mozna sie spodziewac jakis kokretnych wiadomosci ?WICKER MAN pisze:Na pewno zagrają w Polsce - jest tylko kwestia kiedy. Ty chyba raczej wolałbyś poczekać do 2008, bo wtedy zagrają tylko kawałki z lat 80-tych. A w przyszłym roku mogą nadal grać sporo utworów z AMOLAD...
Nie zgodze sie z Tobamiki pisze:ja na miejscu live nation za zasypywanie mnie bezsensownymi mailami na złość bym nie zorganizował koncertu. to naprawdę nie ma sensu, oni mają speców od tej całej zabawy i wiedzą jak się to robi, nie potrzebują maili
I owszem jesli tych maili bedzie 45 to nic z tego ale jak wplyneloby kilkaset to juz by bylo cos!
spioch pisze:mniej wiecej kiedy mozna sie spodziewac jakis kokretnych wiadomosci ?
Wydaje mi się (tak pisał Wicker
Ja osobiście wolę Maiden w Polsce w 2008 roku w hali.
Na stadionie myślę, że u nas Maiden słabo wypada (wspomnienia z Mysticu) i mała frekwencja. Lepiej pojechać na jakiś festival i wydać te 1000 zł. Mamy wtedy wszystkie najlepsze gwiazdy w 2 dni. I starcza na cały rok. A w 2008 roku zobaczyć Maiden w Polsce na świetnym koncercie w hali z porządną publiką. I oczywiście Praga (jak będzie) i jakiś koncercik w Niemczech. 
i z tego samego powodu nie będą też pod ciężarem tych maili organizować koncertu.Budziol pisze:Tam nie pracuja dzieci zeby sie wkurzali na zbyt duza ilosc maili.
ale nie uwazasz ze skoro pojawiloby sie kilkaset maili, a mieliby watpliwosci to mogloby ich to chociaz w niewielkim stopniu przekonac ze moze warto?
Ja nie twierdze ze jak te maile wyslemy to koncert juz na bank zrobia
Ja nie twierdze ze jak te maile wyslemy to koncert juz na bank zrobia
ja sądzę, że oni widząc kilkaset maili od jakichś ludzi nic im nie mówiących to oni czytać może nawet nie będą.
ale tytul o MAIDEN rzuci im sie w oczyc 
Pomysla ze ciut ludzi jednak lubi tych dziakow w Polsce
Pomysla ze ciut ludzi jednak lubi tych dziakow w Polsce
im sądzę na ten temat wystarczy spojrzenie na wyniki sprzedaży, jakieś sądy netowe, czy nawet jak zechcą to na fora zajrzy jakiś ktoś od tego u nich. spoko, piszcie, mnie nic do tego, tylko mówię, że nie wydaje mi się to jakkolwiek efektywne.
Pewnie ze maile nie sprawia ze ktos zacznie organizowac koncert Maiden. Natomiast dzieki nim mozna sprawic ze organizator pusci pare z ust i powie jakie sa na to szanse.
Can The End Be At Hand?
-
Beltrametix
- -#Invader

Myślę, że maile mogą być kartą przetargową, ale tylko w sytuacji gdy organizacja się waha mocno między 2 zespołami
Gdyby fani Metalliki zaspamowali Odyssey, to może mieliby koncert, a firma nadal by żyła 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Maiden na 99% będą gwiazdą Download Festival w Donington Park - 9 lub 10 czerwca.
Można by zedytować pierwsze go posta, bo takie informacje zginą w tłumie
Czyli jednak $$$WICKER MAN pisze:Maiden na 99% będą gwiazdą Download Festival w Donington Park - 9 lub 10 czerwca.
Żeby też nie było.....nie mówie że to źle.....mówie jak jest :beer