Festiwale w 2007? Pogłoska...

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
paniron
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...

Post autor: paniron »

Ja do dziś nie moge sobie wybaczyć, że nie pojechałem na ten drugi koncert. Szczególnie że Kat wydał z tego płyte :x
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Da5id »

Vol 7 pisze:hmmm... a co stoi na przeszkodzie, żeby przyjechali do nas w '07 i '08 ?
Nie oszukujmy się, nie jesteśmy Wielką Brytanią czy Szwecją, nie ma u takiego popytu na Maiden, żeby organizować dwa stadionowe gigi dwa lata pod rząd. Na pewno żaden racjonalnie myślący promotor nie podjąłby się tego. Nawet kiedy Maiden grało w Chorzowie rok temu frekwencja nie była zbyt ciekawa - a wtedy grali po dwuletniej (a nie rocznej) przerwie.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Mogliby ewentualnie zrobić gig stadionowy w lecie 2007, a w 2008 zacząć trasę w Europie Wschodniej koncertami halowymi w Spodku i w praskiej T-Mobile Arena.
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

paniron pisze:Ja do dziś nie moge sobie wybaczyć, że nie pojechałem na ten drugi koncert. Szczególnie że Kat wydał z tego płyte :x
a ja do Spodka,ale Wrocław mi to częściowo zrekompensował

Nie rozumiem takiego podejścia, niech lepiej przyjadą w 2008r. a teraz odpuszczą, dziwne to jest,rozumiem że jak ktoś ich widział teraz pare razy ,to może mieć lekki przesyt, ale większośc fanów czeka już 1,5 roku i czekanie następnych 1,5 roku nie jest niczym miłym,poza tym jeśli Maideni nie przyjadą w 2007 r. to może znaczyć ,że już wogóle nie zamierzają grać w Europie Wsch. ,mam nadzieje że jednak wpadną w 2007 r. bo już to czekanie jest denerwujące.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Na pewno zagrają w Polsce - jest tylko kwestia kiedy. Ty chyba raczej wolałbyś poczekać do 2008, bo wtedy zagrają tylko kawałki z lat 80-tych. A w przyszłym roku mogą nadal grać sporo utworów z AMOLAD...
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Da5id »

Nomad pisze:
paniron pisze:Ja do dziś nie moge sobie wybaczyć, że nie pojechałem na ten drugi koncert. Szczególnie że Kat wydał z tego płyte :x
a ja do Spodka,ale Wrocław mi to częściowo zrekompensował

Nie rozumiem takiego podejścia, niech lepiej przyjadą w 2008r. a teraz odpuszczą, dziwne to jest,rozumiem że jak ktoś ich widział teraz pare razy ,to może mieć lekki przesyt, ale większośc fanów czeka już 1,5 roku i czekanie następnych 1,5 roku nie jest niczym miłym,poza tym jeśli Maideni nie przyjadą w 2007 r. to może znaczyć ,że już wogóle nie zamierzają grać w Europie Wsch. ,mam nadzieje że jednak wpadną w 2007 r. bo już to czekanie jest denerwujące.
Dziwnia dedukcja, jestem pewien, że nikt przesytu po tegorocznych koncertach nie czuje, raczej niedosyt jeśli już, bo jeśli chodzi o Maiden apetyt rośnie w miarę jedzenia. ;) Nie wydaje mi się prawdopodobne, żeby zawitali do nas w 2007 i 2008 więc jeśli mam wybór wolę zobaczyć ich w Polsce w 2008. Zresztą nie rozumiem tego co piszesz, bo jeszcze nie tak dawno twierdziłeś, że nie wydasz na koncert promujący AMOLAD nawet złotówki. ;)
spioch
-#Invader
-#Invader

Post autor: spioch »

WICKER MAN pisze:Na pewno zagrają w Polsce - jest tylko kwestia kiedy. Ty chyba raczej wolałbyś poczekać do 2008, bo wtedy zagrają tylko kawałki z lat 80-tych. A w przyszłym roku mogą nadal grać sporo utworów z AMOLAD...
mniej wiecej kiedy mozna sie spodziewac jakis kokretnych wiadomosci ?
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

miki pisze:ja na miejscu live nation za zasypywanie mnie bezsensownymi mailami na złość bym nie zorganizował koncertu. to naprawdę nie ma sensu, oni mają speców od tej całej zabawy i wiedzą jak się to robi, nie potrzebują maili
Chodzi tylko aby zwrocic uwage organizatora ze warto
I owszem jesli tych maili bedzie 45 to nic z tego ale jak wplyneloby kilkaset to juz by bylo cos!
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

spioch pisze:mniej wiecej kiedy mozna sie spodziewac jakis kokretnych wiadomosci ?

Wydaje mi się (tak pisał Wicker :) ) ,że ogłoszenie koncertów nastapi 24 albo 25 grudnia
Awatar użytkownika
HAMMERS
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: HAMMERS »

Ja osobiście wolę Maiden w Polsce w 2008 roku w hali. :D Na stadionie myślę, że u nas Maiden słabo wypada (wspomnienia z Mysticu) i mała frekwencja. Lepiej pojechać na jakiś festival i wydać te 1000 zł. Mamy wtedy wszystkie najlepsze gwiazdy w 2 dni. I starcza na cały rok. A w 2008 roku zobaczyć Maiden w Polsce na świetnym koncercie w hali z porządną publiką. I oczywiście Praga (jak będzie) i jakiś koncercik w Niemczech. :D
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

Budziol pisze:Tam nie pracuja dzieci zeby sie wkurzali na zbyt duza ilosc maili.
i z tego samego powodu nie będą też pod ciężarem tych maili organizować koncertu.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

ale nie uwazasz ze skoro pojawiloby sie kilkaset maili, a mieliby watpliwosci to mogloby ich to chociaz w niewielkim stopniu przekonac ze moze warto?
Ja nie twierdze ze jak te maile wyslemy to koncert juz na bank zrobia :D
miki
-#Clansman
-#Clansman

ja sądzę, że oni widząc kilkaset maili od jakichś ludzi nic im nie mówiących to oni czytać może nawet nie będą.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

ale tytul o MAIDEN rzuci im sie w oczyc ;)
Pomysla ze ciut ludzi jednak lubi tych dziakow w Polsce ;)
miki
-#Clansman
-#Clansman

im sądzę na ten temat wystarczy spojrzenie na wyniki sprzedaży, jakieś sądy netowe, czy nawet jak zechcą to na fora zajrzy jakiś ktoś od tego u nich. spoko, piszcie, mnie nic do tego, tylko mówię, że nie wydaje mi się to jakkolwiek efektywne.
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Pewnie ze maile nie sprawia ze ktos zacznie organizowac koncert Maiden. Natomiast dzieki nim mozna sprawic ze organizator pusci pare z ust i powie jakie sa na to szanse.
Can The End Be At Hand?
Beltrametix
-#Invader
-#Invader

Post autor: Beltrametix »

Myślę, że maile mogą być kartą przetargową, ale tylko w sytuacji gdy organizacja się waha mocno między 2 zespołami :) Gdyby fani Metalliki zaspamowali Odyssey, to może mieliby koncert, a firma nadal by żyła :wink:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Maiden na 99% będą gwiazdą Download Festival w Donington Park - 9 lub 10 czerwca.
Awatar użytkownika
paniron
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: paniron »

Można by zedytować pierwsze go posta, bo takie informacje zginą w tłumie
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kuba »

WICKER MAN pisze:Maiden na 99% będą gwiazdą Download Festival w Donington Park - 9 lub 10 czerwca.
Czyli jednak $$$ :twisted: Bo najpierw że niby za drogo , że lepiej własne koncerty...ale jednak :P :roll:
Żeby też nie było.....nie mówie że to źle.....mówie jak jest :beer
Zablokowany