METAL MARATON 3 [TURBO & CHAINSAW]

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

B�de na koncercie

Wroc�aw
6
9%
Zabrze
11
16%
KrakĂłw
8
12%
RzeszĂłw
3
4%
Warszawa
9
13%
Bydgoszcz
2
3%
Pozna�
1
1%
na wi�cej niş jednym
3
4%
na Ĺźadnym
25
37%

Liczba głosów: 68

DeaDe
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: METAL MARATON 3 [TURBO & CHAINSAW]

Post autor: DeaDe »

Sortis pisze:jezeli chodzi o takie granie to cala swoja uwage poswiecam i skupiam na Iron Maiden - inne zespoly nie interesuja mnie - a w szczegolnosci juz - polskie.
:roll: nc
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

DeaDe pisze:
Sortis pisze:jezeli chodzi o takie granie to cala swoja uwage poswiecam i skupiam na Iron Maiden - inne zespoly nie interesuja mnie - a w szczegolnosci juz - polskie.
a czemu? ja mam tak samo. nei obchodzi mnie heavy metal poza ironami bo poprostu nie lubię tego gatunku. trudno to zrozumieć?
Deadlock
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Deadlock »

ale wiesz co nie znac turbo chocby z nazwy to wstyd naprawde... ale kazdy ma swoj gust. i polecam zapoznac sie z kapela tym co watpia ;] a na swiecie jest wieleee lepszego heavy od maiden ... ale tez trza miec otwarty umysl..i nie byc ani ignorantem ani malkontentem ani juz zwlaszcza ortodoksem i zyc tylko maiden...
Awatar użytkownika
paniron
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: paniron »

herki masz w sobie części generała? Moj mistrzu :j
DeaDe
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Matek pisze:
DeaDe pisze:
a czemu? ja mam tak samo. nei obchodzi mnie heavy metal poza ironami bo poprostu nie lubię tego gatunku. trudno to zrozumieć?
To czemu w innych tematach piszesz, że lubisz np. DIO :roll: ?

Poza tym nawet gdyby, to jest to co najmniej dziwne :/. To tak, jak np. uwielbiałbyś tylko Priti Łumen, ale reszta filmów komediowych Cię nie interesuje.
Matek
-#Nomad
-#Nomad

DeaDe pisze:o czemu w innych tematach piszesz, że lubisz np. DIO ?
wiesz, wchodzisz w szczegóły już. owszem lubię dio, masz racje. ale to samo mogę powiedzieć np o death metalu. lubię cynic, dwie płyty vadera i właściwie na tym koniec.
DeaDe pisze:Poza tym nawet gdyby, to jest to co najmniej dziwne :/. To tak, jak np. uwielbiałbyś tylko Priti Łumen, ale reszta filmów komediowych Cię nie interesuje.
to nie jest dziwne wcale. bo to są wyjątki. idąc dalej.. nie lubię (już) thrashu ale lubię overkill. itd itp.
Stoneman pisze:ale wiesz co nie znac turbo chocby z nazwy to wstyd naprawde... ale kazdy ma swoj gust. i polecam zapoznac sie z kapela tym co watpia ;]
turbo znam doskonale, nawet widziałem live
Stoneman pisze:a na swiecie jest wieleee lepszego heavy od maiden ... ale tez trza miec otwarty umysl..i nie byc ani ignorantem ani malkontentem ani juz zwlaszcza ortodoksem i zyc tylko maiden...
nie zrozumiałeś mnie chyba. heavy metal to poznalem dość dogłębnie swego czasu, a nigdy nie "żyłem ironami". z czasem mi przeszło poprostu. teraz mnie nie interesuje, drażni rzekłbym nawet.
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Stoneman chyba pisał do tego gościa co pytał co to Turbo.
Matek
-#Nomad
-#Nomad

whatever 8)
Deadlock
-#Long distance runner
-#Long distance runner

no dokladnie pisalem do goscia co pisal o turbo ;P hehe...
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Fak Fak Fak,Katosy drugie..... Niech ktoś mi napisze z Wrocka w smsie set Turbo,bo interesują mnie wyłącznie kawałki z Kawalerii i od ich liczby w secie uzależniam swoje pójście
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Jeśli zagrają 90 minut to zagrają ok. 4, max 5 kawałków z Kawalerii, się mnie wydaje.
Awatar użytkownika
Sortis
-#Invader
-#Invader

Post autor: Sortis »

hehe czy nie jestescie w stanie ZROZUMIEC ze pytalem co to TURBO i oczekiwałem odpowiedzi a nei narzekan ze nie wiem co to jest. A co to kogos obchodzi? Nie jestem w stanie tego zrozumiec. Zapytalem grzecznie po prostu. Ja polskiej muzyki nie lubie, no moze poza rezerwatem, a gatunku heavy ogolnie nie lubie. Maiden sa dla mnei WYJATKOWI.I nie chce tracic czasu na cos co mi sie nie podoba, bo muzyki slucham dla przyjemnosci, a nei zeby sie chwalic i cieszyc ze znam niewiadomo jakie zespoly ze jestem niewiadomo jakim metalowcem :) Slucham muzyki generalnie dla PRZYJEMNOSCI.DLatego nei rozumiem oburzenia co niektorych :)
a pisanie postow z tylkko tekstem n\c powinno byc karane waranem - zasmiecaja tylko forum nie wnaszac nic do tematu. Nie wiem, nei chce, mam gdzies NIE PISZE a nie pisze posty "n\c" bo to mija sie z celem. jak bez komentarza to tak pozostaw.
Pozdrawiam

P.S nie zyje tylko maiden, uwielbiam takze np. Pink Floydow ale po prostu nei mam ochoty zapoznawac sie z polskimi zespolami. A na koncert pojde :) zeby nei byc ignorantem :) a noz mi sie spodoba :)
Sorry za literowki kupilem klawiature w tesco za 10 zl i cos dziala dziwnie
Benson
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Benson »

Nie wiedziałem gdzie to dać, ale tu chyba też pasuje ;) Jeśli ktoś nie wie, gdzie i jak będzie wyglądało nowe Mega, to proszę ==> http://republika.pl/blog_ek_3300732/364 ... gaclub.jpg :lol:
Jako dopełnienie obrazka, dodam, że 2 imprezy już odwołano (otwarcie w Sylwestra i Czad Party, które miało być chyba 13.01).
Deadlock
-#Long distance runner
-#Long distance runner

zarty se stroisz ze to jest nowe mega...wiesz prima aprilis jest w kwietniu..
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

tow tej ruderze ? lol....ja w niej kiedys piłem :lol: (chyab w tej)
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Benson
-#Trooper
-#Trooper

Stoneman pisze:zarty se stroisz ze to jest nowe mega...wiesz prima aprilis jest w kwietniu..
No w sumie to na 100% Ci tego nie potwierdzę, bo nie ja robiłem to zdjęcie :) Powiem tylko, że fotografowany był podobno TEN budynek. No i nie wiem, z kiedy jest zdjęcie. Ale raczej z grudnia, więc nie spodziewałbym się znaczących zmian :lol:
WIT666
Chainsaw Promotion
Chainsaw Promotion

Post autor: WIT666 »

Benson pisze:
Stoneman pisze:zarty se stroisz ze to jest nowe mega...wiesz prima aprilis jest w kwietniu..
No w sumie to na 100% Ci tego nie potwierdzę, bo nie ja robiłem to zdjęcie :) Powiem tylko, że fotografowany był podobno TEN budynek. No i nie wiem, z kiedy jest zdjęcie. Ale raczej z grudnia, więc nie spodziewałbym się znaczących zmian :lol:
wazne jak klub wyglada w środku a nie na zewnatrz
a z tego co widzialem projekty to nowe mega zapowiada sie na jeden z lepszych klubow w polsce
Benson
-#Trooper
-#Trooper

WIT666 pisze:wazne jak klub wyglada w środku a nie na zewnatrz
a z tego co widzialem projekty to nowe mega zapowiada sie na jeden z lepszych klubow w polsce
Oby, bo brak u nas (w Katowicach) porządnego i w miarę dużego klubu. Mam tylko nadzieję, że główna sala będzie "pod ziemią", bo jeśli ma to wyglądać tak, że płyta będzie szeroka na 5 m, a długa na 60, to... ;)
Stormshield
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Stormshield »

Benson pisze:Oby, bo brak u nas (w Katowicach) porządnego i w miarę dużego klubu
Dokładnie.
DeaDe
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Sortis pisze:Ja polskiej muzyki nie lubie, a gatunku heavy ogolnie nie lubie

Więc po co pytasz o Turbo :|?
ODPOWIEDZ