Sortis pisze:jezeli chodzi o takie granie to cala swoja uwage poswiecam i skupiam na Iron Maiden - inne zespoly nie interesuja mnie - a w szczegolnosci juz - polskie.
METAL MARATON 3 [TURBO & CHAINSAW]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATON 3 [TURBO & CHAINSAW]
a czemu? ja mam tak samo. nei obchodzi mnie heavy metal poza ironami bo poprostu nie lubię tego gatunku. trudno to zrozumieć?DeaDe pisze:Sortis pisze:jezeli chodzi o takie granie to cala swoja uwage poswiecam i skupiam na Iron Maiden - inne zespoly nie interesuja mnie - a w szczegolnosci juz - polskie.nc
ale wiesz co nie znac turbo chocby z nazwy to wstyd naprawde... ale kazdy ma swoj gust. i polecam zapoznac sie z kapela tym co watpia ;] a na swiecie jest wieleee lepszego heavy od maiden ... ale tez trza miec otwarty umysl..i nie byc ani ignorantem ani malkontentem ani juz zwlaszcza ortodoksem i zyc tylko maiden...
herki masz w sobie części generała? Moj mistrzu :j
To czemu w innych tematach piszesz, że lubisz np. DIOMatek pisze:a czemu? ja mam tak samo. nei obchodzi mnie heavy metal poza ironami bo poprostu nie lubię tego gatunku. trudno to zrozumieć?DeaDe pisze:Sortis pisze:jezeli chodzi o takie granie to cala swoja uwage poswiecam i skupiam na Iron Maiden - inne zespoly nie interesuja mnie - a w szczegolnosci juz - polskie.nc
Poza tym nawet gdyby, to jest to co najmniej dziwne :/. To tak, jak np. uwielbiałbyś tylko Priti Łumen, ale reszta filmów komediowych Cię nie interesuje.
wiesz, wchodzisz w szczegóły już. owszem lubię dio, masz racje. ale to samo mogę powiedzieć np o death metalu. lubię cynic, dwie płyty vadera i właściwie na tym koniec.DeaDe pisze:o czemu w innych tematach piszesz, że lubisz np. DIO ?
to nie jest dziwne wcale. bo to są wyjątki. idąc dalej.. nie lubię (już) thrashu ale lubię overkill. itd itp.DeaDe pisze:Poza tym nawet gdyby, to jest to co najmniej dziwne :/. To tak, jak np. uwielbiałbyś tylko Priti Łumen, ale reszta filmów komediowych Cię nie interesuje.
turbo znam doskonale, nawet widziałem liveStoneman pisze:ale wiesz co nie znac turbo chocby z nazwy to wstyd naprawde... ale kazdy ma swoj gust. i polecam zapoznac sie z kapela tym co watpia ;]
nie zrozumiałeś mnie chyba. heavy metal to poznalem dość dogłębnie swego czasu, a nigdy nie "żyłem ironami". z czasem mi przeszło poprostu. teraz mnie nie interesuje, drażni rzekłbym nawet.Stoneman pisze:a na swiecie jest wieleee lepszego heavy od maiden ... ale tez trza miec otwarty umysl..i nie byc ani ignorantem ani malkontentem ani juz zwlaszcza ortodoksem i zyc tylko maiden...
Stoneman chyba pisał do tego gościa co pytał co to Turbo.
no dokladnie pisalem do goscia co pisal o turbo ;P hehe...
-
Deleted User 357
Fak Fak Fak,Katosy drugie..... Niech ktoś mi napisze z Wrocka w smsie set Turbo,bo interesują mnie wyłącznie kawałki z Kawalerii i od ich liczby w secie uzależniam swoje pójście
Jeśli zagrają 90 minut to zagrają ok. 4, max 5 kawałków z Kawalerii, się mnie wydaje.
hehe czy nie jestescie w stanie ZROZUMIEC ze pytalem co to TURBO i oczekiwałem odpowiedzi a nei narzekan ze nie wiem co to jest. A co to kogos obchodzi? Nie jestem w stanie tego zrozumiec. Zapytalem grzecznie po prostu. Ja polskiej muzyki nie lubie, no moze poza rezerwatem, a gatunku heavy ogolnie nie lubie. Maiden sa dla mnei WYJATKOWI.I nie chce tracic czasu na cos co mi sie nie podoba, bo muzyki slucham dla przyjemnosci, a nei zeby sie chwalic i cieszyc ze znam niewiadomo jakie zespoly ze jestem niewiadomo jakim metalowcem
Slucham muzyki generalnie dla PRZYJEMNOSCI.DLatego nei rozumiem oburzenia co niektorych 
a pisanie postow z tylkko tekstem n\c powinno byc karane waranem - zasmiecaja tylko forum nie wnaszac nic do tematu. Nie wiem, nei chce, mam gdzies NIE PISZE a nie pisze posty "n\c" bo to mija sie z celem. jak bez komentarza to tak pozostaw.
Pozdrawiam
P.S nie zyje tylko maiden, uwielbiam takze np. Pink Floydow ale po prostu nei mam ochoty zapoznawac sie z polskimi zespolami. A na koncert pojde
zeby nei byc ignorantem
a noz mi sie spodoba 
Sorry za literowki kupilem klawiature w tesco za 10 zl i cos dziala dziwnie
a pisanie postow z tylkko tekstem n\c powinno byc karane waranem - zasmiecaja tylko forum nie wnaszac nic do tematu. Nie wiem, nei chce, mam gdzies NIE PISZE a nie pisze posty "n\c" bo to mija sie z celem. jak bez komentarza to tak pozostaw.
Pozdrawiam
P.S nie zyje tylko maiden, uwielbiam takze np. Pink Floydow ale po prostu nei mam ochoty zapoznawac sie z polskimi zespolami. A na koncert pojde
Sorry za literowki kupilem klawiature w tesco za 10 zl i cos dziala dziwnie
Nie wiedziałem gdzie to dać, ale tu chyba też pasuje
Jeśli ktoś nie wie, gdzie i jak będzie wyglądało nowe Mega, to proszę ==> http://republika.pl/blog_ek_3300732/364 ... gaclub.jpg 
Jako dopełnienie obrazka, dodam, że 2 imprezy już odwołano (otwarcie w Sylwestra i Czad Party, które miało być chyba 13.01).
Jako dopełnienie obrazka, dodam, że 2 imprezy już odwołano (otwarcie w Sylwestra i Czad Party, które miało być chyba 13.01).
zarty se stroisz ze to jest nowe mega...wiesz prima aprilis jest w kwietniu..
tow tej ruderze ? lol....ja w niej kiedys piłem
(chyab w tej)
już nie mam tu najwięcej postów

No w sumie to na 100% Ci tego nie potwierdzę, bo nie ja robiłem to zdjęcieStoneman pisze:zarty se stroisz ze to jest nowe mega...wiesz prima aprilis jest w kwietniu..
wazne jak klub wyglada w środku a nie na zewnatrzBenson pisze:No w sumie to na 100% Ci tego nie potwierdzę, bo nie ja robiłem to zdjęcieStoneman pisze:zarty se stroisz ze to jest nowe mega...wiesz prima aprilis jest w kwietniu..Powiem tylko, że fotografowany był podobno TEN budynek. No i nie wiem, z kiedy jest zdjęcie. Ale raczej z grudnia, więc nie spodziewałbym się znaczących zmian
a z tego co widzialem projekty to nowe mega zapowiada sie na jeden z lepszych klubow w polsce
Oby, bo brak u nas (w Katowicach) porządnego i w miarę dużego klubu. Mam tylko nadzieję, że główna sala będzie "pod ziemią", bo jeśli ma to wyglądać tak, że płyta będzie szeroka na 5 m, a długa na 60, to...WIT666 pisze:wazne jak klub wyglada w środku a nie na zewnatrz
a z tego co widzialem projekty to nowe mega zapowiada sie na jeden z lepszych klubow w polsce
-
Stormshield
- -#Moonchild

Dokładnie.Benson pisze:Oby, bo brak u nas (w Katowicach) porządnego i w miarę dużego klubu
Sortis pisze:Ja polskiej muzyki nie lubie, a gatunku heavy ogolnie nie lubie
Więc po co pytasz o Turbo