Z cała moją miloscia do Ironów-Lars jest lepszy Wink dlaczego nie odniosles sie do umiejetnosci kompozytorskich ?? Tutaj to Nicko jest ultra słaby. Pozatym, nie jestem zadnym znawca ale wydaje mi sie ze to wlasnie Urlich gra rzeczy duzo bardziej skomplikowane i jezeli mieliby sie zamienic rolami to wydaje mi sie ze Lars by sobie spokojnie poradzil, natomiast Nico mialby problemy z graniem utworów Mety. I jescze jedno odnosnie wielkosci zestawu perkusyjnego, nie chodzi ile tam sie ma garkow tylko jak sie na nich gra, wiec twoj argument o perkusji Larsa wcale do mnie nie trafia.
Co ty smolisz ? ;]
Ulrich gra na jednym werblu, dwóch tomach i kilku talerzach-oprócz tego jeden jedyny jego atrybut to podwójna stopa, na której i tak już powoli wymięka.
I szczerze Ci powiem, że z tego wszystkiego na dzień dzisiejszy, Ulrich używa tylko werbel, tom tom jeden i talerze. A Nicko używa całej perksuji (jedzie chyba na jednej stopie, ale brzmi to dużo lepiej niż Ulrich).
Jedyna perkusja bez zastrzeżeń to tak naprawdę Dyers Eve-bo Ulrich nie potrafi jej zagrać na koncercie