Co Wam się nie podoba na AMOLAD?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Co Wam się nie podoba na AMOLAD?
Przecież nikt wam nie karze na siłę słuchać tego albumu jeśli aż tak go nie trawicie
Dla mnie to coś wspaniałego że taki zespół jak Iron Maiden pokusił się o nagranie takiego materiału jakim jest AMOLAD. Kawałki czasowo właśnie są takie jak powinny być. To utwory bardziej progresywne i nie wyobrażam sobie żeby trwały krócej. No ale każdy ma swój gust. Zespół jest jeden a fanów i tych, którzy ich słuchają są miliony takżo nie sposób sprawić żeby wszyscy byli zadowoleni z płyty. Ja zaliczam się do osób które bardzo cenią ten album i uważają za coś naprawdę dojrzałego i wspaniałego. :rocx
Temat się nazywa "Co Wam się nie podoba na AMOLAD?" a ty piszesz, że cisię podoba. Spamujesz
Zasłużyłeś na warna
Co mnie się nie podoba to ja już wcześniej napisałem. Poszukaj sobie. Poprostu jak się czyta teksty typu: "że powinni skrócić utwory" czy inne żałosne głupoty tego typu no to przepraszam bardzo. To kto tu zaśmieca temat bzdurami 
Ty. Temat jest wyraźnie zatytułowany wiec pisze co mi się nie podoba w tym albumie a mianowicie długość. A poza tym to mój poprzedni post był raczej żartem a ty się wkurzasz jakby było o co. Zabawne
Jedyne co tu jest zabawne to ten różowy słonik. A Twoim zdaniem jakiej długości powinny być prawdziwe, progresywne kawałki?
Ciesze się, że uważasz mojego slonika za zabawnego. On tez się cieszy.jArO pisze:Jedyne co tu jest zabawne to ten różowy słonik.
Jak najmniej albo i jeszcze krócej.jArO pisze:A Twoim zdaniem jakiej długości powinny być prawdziwe, progresywne kawałki?
Dzięki za dojrzałą odpowiedź. Widzę że do pięt nie dorastasz temu słonikowi jeśli chodzi o inteligencje 
OCh, och a ty za to inteligenty jesteś jak trzy takie konkretne słoniki. Wiesz zauważyłem taką mądrą rzecz, jak ktoś nie potrafi czegoś inteligentnego powiedzieć to się czepia avatarka;] Takie troche dziecinne. No ale ok, to ja tu słoniowi do pięt nie dorastam. A tak na marginesie nasz forumowy Einsteinie nietrudno po mojej wypowiedzi się domyśłić, że nie przepadam za takim rodzajem muzyki.
Dzieki za komplementChudy pisze:forumowy Einsteinie
No to było świetneChudy pisze:nie przepadam za takim rodzajem muzyki.
Prosze bardzo.jArO pisze:Dzieki za komplement
LoljArO pisze:No to było świetne To co Ty tu właściwie robisz koleś Radzę się przenieś na forum "Od przedszkola do Opola"
Offtop ;/
Chudy ma przecież prawo wyrazić swoje zdanie, zresztą nikt nie powiedział że progresja = długość :/ Mnie akurat długość utworów w AMOLAD nie mierzi bo album jest dla mnie nr#1 w tej chwili ale mierzi mnie takie gadanie jak to... a te grypsy są daremne...
Chudy ma przecież prawo wyrazić swoje zdanie, zresztą nikt nie powiedział że progresja = długość :/ Mnie akurat długość utworów w AMOLAD nie mierzi bo album jest dla mnie nr#1 w tej chwili ale mierzi mnie takie gadanie jak to... a te grypsy są daremne...
a kto tu mówi że utowry na AMOLAD są prawdziwie progresywne oprócz samego zespołu :>?jArO pisze:A Twoim zdaniem jakiej długości powinny być prawdziwe, progresywne kawałki?
- Elevatorman
- -#Clansman

eee tam progresywne czy nie ... imo nie sa tak strasznie wydłużone najlepsze kawałki sa długie po po 7, 8, 9 minut i co ?? może reincarnation jest za długi no ale i tak go lubie wiec w czym problem ?? ja nie wyidze tu w innych kawałkach dłużyzn ...
Gdby tak w TROBB , LoL i The Legacy obciąć trochę z intra wyszłoby naprawdę super. A tak jest tylko bardzo dobrze i pozostaje ten jakby niedosyt. Troszeczkę na siłę "progresywne" to wyszło. Tak jakby najpierw zapowiedzieli co mają zamiar nagrać, a potem się okazało ,że niezbyt wiedzą jak się za to zabrać
co mi sie nie podoba ??? jakies takie mało porywajace ostatnio te kawałki piszą...
patataj patataj patataj patataj stary to Cie nie porywa??? Progresja jakich malo. Ten fragemnt lekarze powinni zalecac chorym na ostra sr............ . Nie wyrobiliby ze smiechu. Musieliby puscic.
No to fakt niestety. Wokalnie Bruce jakoś słabiej śpiewa w Maiden niż solowo a powinien śpiewać tak samo porywająco. No ale może się nie da w takich utworach. Na Be quick....czy Moonchild nie liczę ale mogliby więcej wycisnąć.kpt_nemo pisze:co mi sie nie podoba ??? jakies takie mało porywajace ostatnio te kawałki piszą...
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
pare razy padlo slowo "progresywny" w wywiadach i wszyscy to powtarzaja bez sensu. Kwestie te tlumacza Janick i Nicko na bonusowym DVD AMOLAD, do ktorego wszystkich ciekawych odsylam.EvE pisze:a kto tu mówi że utowry na AMOLAD są prawdziwie progresywne oprócz samego zespołu :>?
-
TheXFactor
mi sie wszystko podoba, jestem bezkrytyczny, płyta zajebista
A co mówią bo ja tak połenkach rozumiemDziku pisze: Kwestie te tlumacza Janick i Nicko na bonusowym DVD AMOLAD, do ktorego wszystkich ciekawych odsylam.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.