Co Wam się nie podoba na AMOLAD?

Dyskusja o najnowszej płycie Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
jArO
-#Trooper
-#Trooper

Re: Co Wam się nie podoba na AMOLAD?

Post autor: jArO »

Przecież nikt wam nie karze na siłę słuchać tego albumu jeśli aż tak go nie trawicie :D Dla mnie to coś wspaniałego że taki zespół jak Iron Maiden pokusił się o nagranie takiego materiału jakim jest AMOLAD. Kawałki czasowo właśnie są takie jak powinny być. To utwory bardziej progresywne i nie wyobrażam sobie żeby trwały krócej. No ale każdy ma swój gust. Zespół jest jeden a fanów i tych, którzy ich słuchają są miliony takżo nie sposób sprawić żeby wszyscy byli zadowoleni z płyty. Ja zaliczam się do osób które bardzo cenią ten album i uważają za coś naprawdę dojrzałego i wspaniałego. :rocx
Chudy
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Chudy »

Temat się nazywa "Co Wam się nie podoba na AMOLAD?" a ty piszesz, że cisię podoba. Spamujesz :roll: Zasłużyłeś na warna
Awatar użytkownika
jArO
-#Trooper
-#Trooper

Co mnie się nie podoba to ja już wcześniej napisałem. Poszukaj sobie. Poprostu jak się czyta teksty typu: "że powinni skrócić utwory" czy inne żałosne głupoty tego typu no to przepraszam bardzo. To kto tu zaśmieca temat bzdurami :?:
Chudy
-#Moonchild
-#Moonchild

Ty. Temat jest wyraźnie zatytułowany wiec pisze co mi się nie podoba w tym albumie a mianowicie długość. A poza tym to mój poprzedni post był raczej żartem a ty się wkurzasz jakby było o co. Zabawne
Awatar użytkownika
jArO
-#Trooper
-#Trooper

Jedyne co tu jest zabawne to ten różowy słonik. A Twoim zdaniem jakiej długości powinny być prawdziwe, progresywne kawałki?
Chudy
-#Moonchild
-#Moonchild

jArO pisze:Jedyne co tu jest zabawne to ten różowy słonik.
Ciesze się, że uważasz mojego slonika za zabawnego. On tez się cieszy.
jArO pisze:A Twoim zdaniem jakiej długości powinny być prawdziwe, progresywne kawałki?
Jak najmniej albo i jeszcze krócej.
Awatar użytkownika
jArO
-#Trooper
-#Trooper

Dzięki za dojrzałą odpowiedź. Widzę że do pięt nie dorastasz temu słonikowi jeśli chodzi o inteligencje :lol:
Chudy
-#Moonchild
-#Moonchild

OCh, och a ty za to inteligenty jesteś jak trzy takie konkretne słoniki. Wiesz zauważyłem taką mądrą rzecz, jak ktoś nie potrafi czegoś inteligentnego powiedzieć to się czepia avatarka;] Takie troche dziecinne. No ale ok, to ja tu słoniowi do pięt nie dorastam. A tak na marginesie nasz forumowy Einsteinie nietrudno po mojej wypowiedzi się domyśłić, że nie przepadam za takim rodzajem muzyki.
Awatar użytkownika
jArO
-#Trooper
-#Trooper

Chudy pisze:forumowy Einsteinie
Dzieki za komplement :D
Chudy pisze:nie przepadam za takim rodzajem muzyki.
No to było świetne :D To co Ty tu właściwie robisz koleś :?: Radzę się przenieś na forum "Od przedszkola do Opola" :lol:
Chudy
-#Moonchild
-#Moonchild

jArO pisze:Dzieki za komplement
Prosze bardzo.
jArO pisze:No to było świetne To co Ty tu właściwie robisz koleś Radzę się przenieś na forum "Od przedszkola do Opola"
Lol
Freeze
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Freeze »

Offtop ;/

Chudy ma przecież prawo wyrazić swoje zdanie, zresztą nikt nie powiedział że progresja = długość :/ Mnie akurat długość utworów w AMOLAD nie mierzi bo album jest dla mnie nr#1 w tej chwili ale mierzi mnie takie gadanie jak to... a te grypsy są daremne...
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

jArO pisze:A Twoim zdaniem jakiej długości powinny być prawdziwe, progresywne kawałki?
a kto tu mówi że utowry na AMOLAD są prawdziwie progresywne oprócz samego zespołu :>?
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

eee tam progresywne czy nie ... imo nie sa tak strasznie wydłużone najlepsze kawałki sa długie po po 7, 8, 9 minut i co ?? może reincarnation jest za długi no ale i tak go lubie wiec w czym problem ?? ja nie wyidze tu w innych kawałkach dłużyzn ...
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Gdby tak w TROBB , LoL i The Legacy obciąć trochę z intra wyszłoby naprawdę super. A tak jest tylko bardzo dobrze i pozostaje ten jakby niedosyt. Troszeczkę na siłę "progresywne" to wyszło. Tak jakby najpierw zapowiedzieli co mają zamiar nagrać, a potem się okazało ,że niezbyt wiedzą jak się za to zabrać
kpt_nemo
-#Invader
-#Invader

Post autor: kpt_nemo »

co mi sie nie podoba ??? jakies takie mało porywajace ostatnio te kawałki piszą...
Qba666
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Qba666 »

patataj patataj patataj patataj stary to Cie nie porywa??? Progresja jakich malo. Ten fragemnt lekarze powinni zalecac chorym na ostra sr............ . Nie wyrobiliby ze smiechu. Musieliby puscic.
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: vyrus »

kpt_nemo pisze:co mi sie nie podoba ??? jakies takie mało porywajace ostatnio te kawałki piszą...
No to fakt niestety. Wokalnie Bruce jakoś słabiej śpiewa w Maiden niż solowo a powinien śpiewać tak samo porywająco. No ale może się nie da w takich utworach. Na Be quick....czy Moonchild nie liczę ale mogliby więcej wycisnąć.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Dziku »

EvE pisze:a kto tu mówi że utowry na AMOLAD są prawdziwie progresywne oprócz samego zespołu :>?
pare razy padlo slowo "progresywny" w wywiadach i wszyscy to powtarzaja bez sensu. Kwestie te tlumacza Janick i Nicko na bonusowym DVD AMOLAD, do ktorego wszystkich ciekawych odsylam.
TheXFactor

Post autor: TheXFactor »

mi sie wszystko podoba, jestem bezkrytyczny, płyta zajebista
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: vyrus »

Dziku pisze: Kwestie te tlumacza Janick i Nicko na bonusowym DVD AMOLAD, do ktorego wszystkich ciekawych odsylam.
A co mówią bo ja tak połenkach rozumiem :B
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
ODPOWIEDZ