Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Ja polecam zdecydowanie South Of Heaven. To jest taki trash jaki właśnie najbardziej lubię. Trochę bardziej spokojny od Reign In Blood ale znajdziesz tam takie typowe, szybki kawałki jak Ghosts of War
Panowie wczorajszym występem potwierdzili, że do emerytury to im jeszcze wiele lat brakuje. Mimo kłopotów technicznych przy dwóch pierwszych utworach pokazali klasę, a publika chociarz nie tak liczna jak sie spodziewałem też dała rade - tańce na Raining Blood i Angel Of Death to prawdziwe szaleństwo
malo osob na Slayerze ? stary nie wiem czy widziales ten tlum ? albo moze pogo
hehe... cudem wyszedlem z pogo przy Raining Blood
przezylem ! Yeah !
a Araya super humor mial
a jak sie ucieszyl na sto lat 
a Araya super humor mial
nie napisałem że mało osób, tylko ze spodziewałem sie więcej, scena jakos jakby blizej trybun była ustawiona.Stoneman pisze:malo osob na Slayerze ?
o tańcach pisałem - najwyższej klasy. Ja byłem na trzezwo i mój zdrowy rozsądek doradził mi trzymać się z boku. A tak na marginesie mało młodych fanów było, dużo starszych wyjadaczy o konkretnych gabarytach stwierdziłemStoneman pisze:albo moze pogohehe
- Elevatorman
- -#Clansman

ludzi było troche
ale łysych było tez kilku i ze 3 razy dostałem z pięsci w brzuch :/ gópi ludzie :/ a z pogo wyszedlem po Angel OF death
ale po War ensamble byłem już cały mokry
z korzeniem sie fajnie bloodline spiewało
ogólnie było zarąbiście ale na angel of death ludzie mieli mało siły już...
Będą jakieś zdjęcia albo filmiki?
mnie wywalili ze środka jeszcze PRZED koncertem, ale potem bo SitA wbiłem sie do pogo i wyszedłem PRZED AoD ;] zajebisty koncert
ale i tak Slayer to nic w porównaniu z ... OCZAMI WAŻKI
:laugh
już nie mam tu najwięcej postów

Nie wiem czy to ciebie Szajba czasami nei widziałem przed spodkiem, tam koło tej knajpy, kulałeś sie po ziemi z jakąś panną (koło 16), czy sie mylę?
z panną ? ja ? nie, na pewno nie
nie spotkałem tam żadnej znajomej panny
o 16 to mysmy przy plakacie z H&H chlali
a Korzen robił oczy ważki :laugh

w miejscu bardziej publicznym niż park?a Korzen robił oczy ważki
pod spodkiem :laughMatek pisze:w miejscu bardziej publicznym niż park?

o mało co nie dostał w ryj za to, wsadził se zapaloną szluge w dupe, ktoś go tam jeszcze w dupe przypalił, ogólnie to megarotfl 

co, ktoś sie oburzył?Szajba pisze:o mało co nie dostał w ryj za to
nie ale doskakiwał tam do jednej grupki, coś tam pieprzył potem, juz do nas, robił oczy ważki, a Tobik przylatuje i krzyczy z bananem na ryju "korzeniowi chcą wpierdolić"Matek pisze:co, ktoś sie oburzył?

nie ma gupich fanow slayera :laugh haha.Elevatorman pisze::/ gópi ludzie :/
pogo bylo rewelacyjne, dawno chyba sie tak publicznosc nie bawila. Obejzalem dzis SR dvd i powiem wam, ze bawimy sie 50 razy bardziej ekstremalnie niz Ci amerykance
SwarozycSzajba pisze: ktoś go tam jeszcze w dupe przypalił
Jazz is not dead, it just smells funny.
było bosko, jazda na maxa, to był mój pierwszy koncert Sleya i już bym chciał kolejny.
ponaglam prośbę Matiego - jak by kto miał jakieś namiary na foty - w cholerę ludzi miało aparaty - albo jakieś video to proszę podajcie jakiś link. i jeszcze jedno - pamięta ktoś setlistę ? bo ja z podekscytowania to pozapominałem wszystko
ponaglam prośbę Matiego - jak by kto miał jakieś namiary na foty - w cholerę ludzi miało aparaty - albo jakieś video to proszę podajcie jakiś link. i jeszcze jedno - pamięta ktoś setlistę ? bo ja z podekscytowania to pozapominałem wszystko
slayer w temacie 05/06/2007 - Mystic Festival - Katowice Spodek - Wrażenia pisze: 1.Intro
2.Disciple
3.War Ensemble
4.Jihad
5.Die By The Sword
6.Show No Mercy
7.Captor Of Sin
8.Cult
9.Bloodline
10.Seasons In The Abyss
11. Mandatory Suicide
12.Postmortem
13.Silent Scream
14.Dead Skin Mask
15.Raining Blood
16.South Of Heaven
17.Angel Of Death

no, istne gejparty byłoSzajba pisze:nie spotkałem tam żadnej znajomej panny
w pozycji leżącej można było jedynie zaobserwować Slayera i Korzenia :]
wielkie dzięki Szajba.
dla zainteresowanych war ensemble ze spodka - trochę kiepska jakość ale zawsze można powspominać :link :rocx
edit: i jeszcze angel of death - link2
dla zainteresowanych war ensemble ze spodka - trochę kiepska jakość ale zawsze można powspominać :link :rocx
edit: i jeszcze angel of death - link2
Ostatnio zmieniony pt cze 08, 2007 9:56 pm przez kevin, łącznie zmieniany 1 raz.