Denerwują mnie te recki np. na rockmetal.pl, gdzie autor się rozpływa nad tą płytą.
Komentarze do tematu recenzje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Komentarze do tematu recenzje
Tak na szybko sobie zjechałem Album Of The Year
Wkurza mnie lekko ostatnio.
Denerwują mnie te recki np. na rockmetal.pl, gdzie autor się rozpływa nad tą płytą.
8/10 to żadne zjechaniesyzygy pisze:Tak na szybko sobie zjechałem Album Of The Year
ja rowniez, ona jest na 3 miejscu, po Foolsach i AD
Jazz is not dead, it just smells funny.
Heh, dokładnie jak u mnieslayer pisze: ona jest na 3 miejscu, po Foolsach i AD
1. King For A Day
2. Angel Dust
(tu tylko minimalna różnica)
3. AOTY
4. The Real Thing
slayer pisze:ja rowniez, ona jest na 3 miejscu, po Foolsach i AD
no to jest nas trzechsyzygy pisze:Heh, dokładnie jak u mnie
-
The Burczax
- -#Moonchild

Sobie szkrobłem recenzję płyty Back In Black zespołu wiadomego. Jest to subiektywna opinia acz starałem się być obiektywny.
Niezbyt dobra ta recenzja. Zakładając, że nie znam AC/DC i nie słuchałem tej płyty (a nie słuchałem) to nie dowiem się nic o muzyce na tym albumie. No i się nie dowiedziałem.
ale zanim doszedłem do końca to wiedziałem jaka ocena będzie 
O kurczę, brawo.Matek pisze:ale zanim doszedłem do końca to wiedziałem jaka ocena będzie
sie gra sie ma 
ufff... w końcu zmusiłem mózgownicę, żeby coś spłodzić. w sumie nie jestem do końca zadowolony, ale niech już zostanie.
Dobra... wkleiłem to wreszcie.. ta recenzja była pisana w styczniu chyba, miałem nadzieję, że coś jeszcze poprawię kiedyś, ale widzę, że marnie mi to idzie 
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Wkleiłem moją recenzję ''The Apostasy"... 
Nemesis...as one we stand!!
W sumie bardzo udana i bardzo czytelna recenzja 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Żeś Syzygy przesadził z tą recenzję Chemicala, zwłaszcza w zakończeniu 
Ja mam zupełnie inne zdanie o tej płycie, uważam że jest wręcz przereklamowana ,płyta jest porównywalna do Accident of Birth(dla mnie nawet gorsza) a oceniana jest znacznie lepiej ,poza tym Bruce tworząć te dwie płyty powrócił do klasycznego heavy, bo np. na BtP i Skunkorks były nieudane eksperymenty ,mało kto chciał tego na świecie słuchać, nie miał wyboru, potem powrócił do IM czyli tak jakby się poddał.
Ja mam zupełnie inne zdanie o tej płycie, uważam że jest wręcz przereklamowana ,płyta jest porównywalna do Accident of Birth(dla mnie nawet gorsza) a oceniana jest znacznie lepiej ,poza tym Bruce tworząć te dwie płyty powrócił do klasycznego heavy, bo np. na BtP i Skunkorks były nieudane eksperymenty ,mało kto chciał tego na świecie słuchać, nie miał wyboru, potem powrócił do IM czyli tak jakby się poddał.
Bez komentarzaNomad pisze:mało kto chciał tego na świecie słuchać, nie miał wyboru, potem powrócił do IM czyli tak jakby się poddał.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Nomad, nie wyspałeś się? :laughNomad pisze:uważam że jest wręcz przereklamowana
Tylko tyle...żadnego katharsis?vyrus pisze:W sumie bardzo udana i bardzo czytelna recenzja
Nemesis...as one we stand!!
hehe, "żadne cuda się nie działy"Dani Filth pisze:Tylko tyle...żadnego katharsis?
To daj wyniki sprzedaży płyt Dickinsona jak żeś taki mądry, co był na szczycie? ,mi się wydaje że jednak nie był, wrócił do Ironów dlatego że zatęsknił za wielkim światem i wielką kasą, taka jest prawda ,Ironi go potrzebowali i on potrzebował Ironów, wartości sentymentalne też mogły mieć jakiś wpływ, tak czy inaczej jego solowe płyty były komercyjną klapą i prosze nie mówcie że nie było inaczej.vyrus pisze:Bez komentarzaNomad pisze:mało kto chciał tego na świecie słuchać, nie miał wyboru, potem powrócił do IM czyli tak jakby się poddał.
Accident of Birth jest płytą świetną, znakomicie jej słucha,ale od cholery jest tak wpływów Iron Maiden ,sam Nicko to powiedział wtedy że lepszego tribute dla Maiden nie słyszam, z kolei CW jest wg.mnie gorszą płytą, która kontynuuje styl AoB ,tyle że brzmienie jest inne i Bruce śpiewa nieco agresywniej, tak czy inaczej nie rozumiem mówienia że CW bije Aob na głowę, obiektywnie patrząc dwie płyty na jednym poziomie
Ciężko powiedzieć coś bardzo obiektywnie o muzyce. Ja sam uważam ,że CW jest dużo lepszy od AoB. Bardziej mi się podobają utwory. Na CW nie ma słabych moim zdaniem