Na czym się skończyło Iron Maiden?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
prodigalson
- -#Wrathchild

Re: Na czym się skończyło Iron Maiden?
jak wiadomo czasy się zmieniają, ludzie się starzeją i Panowie z Maiden powoli kończą nie tracąc jednak radości z tego co robią, na pewno będize wiele jeszcze innych płyt poza zespołem, chociażby solowych Bruce'a ale to hoho oby za pare lat żeby tak było
ale maiden mają wiekszą siłe przebicia niz te wszystkie Elvisy nie Elvisy i nie zapomni sie o nich! tyle płyt, tyle singli, koncertówek, dvd.... bez jaj oni beda wieczni!
oni są wieczniprodigalson pisze:bez jaj oni beda wieczni!
patrzac na wypowiedzi niektorych mysle, ze byliby gotowi chwycic za cos ostrego i wyciac cokolwiek temu, ktory zaczalby rozmyslac nad nazwa tematu..wezcie ochloncie, bo to tylko tematn a zachowujecie sie, jakby wam Boga czy kogos z rodziny zabili...
Iron Maiden się nigdy nie skończy. To jest zespół który posiada wiele genialnych utworów których poprostu nie da się wymazać z historii światowej muzyki. Jest to zespół, który za życia stał się legendą i nią pozostanie. Drugi zespół obok Judas Priest, który nigdy nie zniknie z mapy muzycznej świata. Płyty Maidenów dzielą się na bardzo dobre i genialne, także jest w czym wybierać i czego słuchać przez długie godziny.
Nie zrozumiałeś tego tematu ? Chodzi o skończenie przez wydawanie nieznośnych płyt i z tego punktu widzenia nie można powiedzieć, że nigdy się nie skończą.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
ahahhahahahahahaha, powiedział koleś zakładający taki temat. hahahahahhahavyrus pisze:Ktoś tutaj pisał o niskim poziomie forum i między innymi to ty go zaniżasz cellman więc oszczędz takich wypowiedzi.
Na twojej starej się skończyli vyrus.
O matko Herki nie zaczynaj bo to kretyńskie.
:buahaha: ROTFLherki pisze:Na twojej starej się skończyli vyrus.
już nie mam tu najwięcej postów

Staram się wpasować w poziom tematu (nie dyskusji).Chudy pisze:O matko Herki nie zaczynaj bo to kretyńskie.
No o matko temat durny ale żeb7 od razu z siebie kretyna robić?
Nie uważam, że ten post był robieniem z siebie kretyna.Chudy pisze:No o matko temat durny ale żeb7 od razu z siebie kretyna robić?
dajecie spokój panowieherki pisze:Na twojej starej się skończyli vyrus.
już raz żeście się pożarli :angry w temacie konertu Heaven & Hell
herki twoja stara nie ma pleców. Jakby ją pies zobaczył, to by się o własnę budę zabił. (haha ale jestem śmieszny, prawie jak herki
)
Ja przynajmniej nie ściągam tekstów z internetuvyrus pisze:herki twoja stara nie ma pleców. Jakby ją pies zobaczył, to by się o własnę budę zabił. (haha ale jestem śmieszny, prawie jak herki)
Jesteś beznadziejny vyrus pod każdym względem, już mi się nie chce na temat rozwodzić
Wybacz, że nie jestem tak twórczy jak ty
Żadnego tekstu nie ściągałem ale wiesz lepiej miszczu 
Dajcie sobie do buzi na zgode i się zamknijcie wreszcie 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Niech pogadają jeszcze. Może po banie dostaną i nie będą zaśmiecali kolejnego tematu.
A może nie?Mr.Hankey pisze:Niech pogadają jeszcze. Może po banie dostaną i nie będą zaśmiecali kolejnego tematu.
Chudy zobacz ilu ludzi wypowiedziało się w tym kretyńskim temacie w sposób raczej poważny