System Of A Down
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: System Of A Down
Zauważyłem, że z upływem lat stałem się bardziej hermetyczny i coraz trudniej znaleźć mi coś nowego, co trafi w mój muzyczny gust. Dziwne, bo jak miałem lat naście, to łykałem wszystko, co tylko metalem zalatywało. Za grzech śmiertelny wręcz w moim środowisko uważane było, by nie znać czegoś "z naszych klimatów". No, ale to nie dyskusja na ten temat. Tak tylko zacząłem, żeby nadmienić, iż System to jedna z tych niewielu nowych "metalem zalatujących" rzeczy, która mi autentycznie leży. Chyba, gdybym kilkanaście lat później się urodził, to właśnie takie granie byłoby dla mnie numerem jeden. Mają swój styl. Ile w tym pozerstwa nie wiem, ale muzy słucham dla emocji - a tu je odnajduję. Być może, zaznaczam - być może - nadmuchiwane są sztucznie, ale umieć to zrobić, to też sztuka. Ja to doceniam.
jest już radio rip Empty Walls- drugiego kawałka z solowej płyty Serja.
Kawałek na pierwszy rzut ucha super, chyba lepszy od Unknowing Majority.
Super płytka będzie, Hypnotize zostanie znokautowane
jakby ktoś chciał, to wrzucę.
Kawałek na pierwszy rzut ucha super, chyba lepszy od Unknowing Majority.
Super płytka będzie, Hypnotize zostanie znokautowane
jakby ktoś chciał, to wrzucę.
won z tego tematu :closed
daj mu syzyg, niech sie pośmieje. jak sie wszyscy z niego śmieją ciagle to neich ma coś z życiaSzajba pisze:wrzuć, posmieje sie
http://www.sendspace.com/file/1vg35x
macie buce.
Ściągnij ktoś oprócz szajby, bo kawałek naprawdę super jest. Tylko jakość cienka. Ale warto przesluchac, chodźby raz...
macie buce.
Ściągnij ktoś oprócz szajby, bo kawałek naprawdę super jest. Tylko jakość cienka. Ale warto przesluchac, chodźby raz...
Ten nowy numer Tankiana w radiu słyszałem, chyba ten "Empty Walls" - świetna rzecz. Takiej muzy z TYLKO jego wokalem moge słuchać, jakby w SOAD mu co chwile Malakian nie wchodził w parade to pewnie bym ich zapuszczał sobie od czasu do czasu. A tak to posłucham tej solowej płyty.
no ba, utworek kopie dupsko.Artur pisze:Ten nowy numer Tankiana w radiu słyszałem, chyba ten "Empty Walls" - świetna rzecz.
no przecież na SOAD, Toxi i Steal Malakian daje głos tylko sporadycznie... posłuchaj 3 pierwszych płyt Systemu.Artur pisze: Takiej muzy z TYLKO jego wokalem moge słuchać, jakby w SOAD mu co chwile Malakian nie wchodził w parade to pewnie bym ich zapuszczał sobie od czasu do czasu
A ja zawsze uwielbiałem głos Darona i cieszę się, że ostatnie dwa krążki są takie a nie inne...
Co do nowego kawałka Serja- nawet fajny... Trochę się słucha jak by to nowy singiel Systemu był
Co do nowego kawałka Serja- nawet fajny... Trochę się słucha jak by to nowy singiel Systemu był
tylko pozazdrośćić. też bym tak chciał zeby mi sie podobało to co nagraliLevy pisze:A ja zawsze uwielbiałem głos Darona i cieszę się, że ostatnie dwa krążki są takie a nie inne
Też nie przepadam za nim jako za człowiekiem bo jest trochę na mózg walnięty, ale jak już mówiłem- głos ma zajebisty.Matek pisze:tylko pozazdrośćić. też bym tak chciał zeby mi sie podobało to co nagraliniecierpie darona
nom, jak wykastrowany 13 latek, cudogłos ma zajebisty.
No ale men, takiego "Toxicity" to ja słuchałem dziesiątki razy zaraz po premierze, więc nie musisz mi mówićsyzygy pisze:no przecież na SOAD, Toxi i Steal Malakian daje głos tylko sporadycznie... posłuchaj 3 pierwszych płyt Systemu.
SOAD i Steal znam wybiórczo.
A o tym Malakianie chodziło mi o ostatnie 2 płyty, po które przez to w ogóle nie chciało mi sie sięgać - np. taki "B.Y.O.B" - w większości naprawde mocny kawałek, poza fragmentami gdzie ten idiota drze jape jakby go ze skóry obdzierali
popieramMatek pisze:niecierpie darona![]()
nie liczy się, poznawaj szybko :jArtur pisze:SOAD i Steal znam wybiórczo.
Mi na Mezmerize Daron nie przeszkadza wcale.
Za to cale Hypno spierdzielił imho.
a bład, bo płyta świetnie znosi próbę czasu, przynajmniej u mnie.Artur pisze:Kiedyś to uwielbiałem Potem jakoś przestałem słuchać
- Metalophil
- -#Moonchild

niezłe to to
super jest, faktycznie. oby cała płyta była. po 'upadku' systema odczuwam brak takiej muzy w moim życiusyzygy pisze:prześwietny kawałek, uwielbiam go już.
straszna kiszka ;]syzygy pisze:Ale warto przesluchac, chodźby raz...
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Piosenka niezła, klip fajny. Amerykanie wyśpiewują bunt.
przecież ten kawałek zmiata cale Hipnotize- musi być dobrzeMatek pisze:niech wypełni tą pustkę
Unknowing Majority też jest niezłe przecież. Choć EW o klasę lepsze.
cholera, ale mi się wkręcił ten kawałek :j