Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
daj mu syzyg, niech sie pośmieje. jak sie wszyscy z niego śmieją ciagle to neich ma coś z życiawrzuć, posmieje sie
no ba, utworek kopie dupsko.Ten nowy numer Tankiana w radiu słyszałem, chyba ten "Empty Walls" - świetna rzecz.
no przecież na SOAD, Toxi i Steal Malakian daje głos tylko sporadycznie... posłuchaj 3 pierwszych płyt Systemu.Takiej muzy z TYLKO jego wokalem moge słuchać, jakby w SOAD mu co chwile Malakian nie wchodził w parade to pewnie bym ich zapuszczał sobie od czasu do czasu
tylko pozazdrośćić. też bym tak chciał zeby mi sie podobało to co nagraliA ja zawsze uwielbiałem głos Darona i cieszę się, że ostatnie dwa krążki są takie a nie inne
Też nie przepadam za nim jako za człowiekiem bo jest trochę na mózg walnięty, ale jak już mówiłem- głos ma zajebisty.tylko pozazdrośćić. też bym tak chciał zeby mi sie podobało to co nagraliniecierpie darona
nom, jak wykastrowany 13 latek, cudogłos ma zajebisty.
No ale men, takiego "Toxicity" to ja słuchałem dziesiątki razy zaraz po premierze, więc nie musisz mi mówićno przecież na SOAD, Toxi i Steal Malakian daje głos tylko sporadycznie... posłuchaj 3 pierwszych płyt Systemu.
popieramniecierpie darona![]()
nie liczy się, poznawaj szybko :jSOAD i Steal znam wybiórczo.
a bład, bo płyta świetnie znosi próbę czasu, przynajmniej u mnie.Kiedyś to uwielbiałem Potem jakoś przestałem słuchać

super jest, faktycznie. oby cała płyta była. po 'upadku' systema odczuwam brak takiej muzy w moim życiuprześwietny kawałek, uwielbiam go już.
straszna kiszka ;]Ale warto przesluchac, chodźby raz...
przecież ten kawałek zmiata cale Hipnotize- musi być dobrzeniech wypełni tą pustkę
Użytkownicy przeglądający to forum: Cold i 4 gości