Artur pisze:Bonzo, dobrą rześ sobie nową miejscówkę w Katach znalazł
dla mojej plytoteki bardzo dobrze, bede informowal tez forum co w nowosciach, natomiast dla mojego portfela to nie za dobrze, pokusa z paderewy na stawy wieksza, niz z zawodzia
MM w bardzo bliskim pobliżu (że sie w tak bystry sposób wyraże ) to faktycznie pokusa jakcholera - w Krku mam 1-2 przystanki tramwajem i 10 minut piechotą
A dobrze, że tam na Paderewie wreszcie tę kładkę nad A4 strzelili Bo głupio było iść od Biblioteki Śląskiej tą niesłychanie okrężną drogą
Jakbyś jechał (albo już pojechaleś) to radzę przetrząsnąć dział "oferta specjalna" czy jakoś tak (ten sam regał co "Metal" w każdym razie). Bo tam to widziałem. Ale przeszukaj cały, bo to jedna sztuka była w morzu innych płyt.
Szajba pisze: ona juz otwarta jeest > bo mnei w tych rejonach nie bylo dobre 2 miechy
jest, od chyba właśnie gdzieś 2-óch miechów.
M@ti pisze:W każdym MM są takie ceny czy w poszczególnych się różnią? Toż to grosze a u mnie koło grudnia powstanie nareszcie MM.
to sie ciesz, MM dobra rzecz
a z cenami to różnie. Choć generalnie często jest po prostu tak, że jest promocja ale poszczególne Media Markty wprowadzają ją w różnych odstępach czasu.
Artur pisze:a z cenami to różnie. Choć generalnie często jest po prostu tak, że jest promocja ale poszczególne Media Markty wprowadzają ją w różnych odstępach czasu.
Mogę tylko Ci powiedzieć, że sobie zamówiłem w kwietniu chyba Days Of Purgatory Iced Earth. Miało czas dostawy 15 dni. Ale przyszedł mail, że będzie 60dni. A w czerwcu dostałem maila, że zamówienie niemożliwe do zrealizowania.
W sumie mnie to ucieszyło, bo sie zdąrzyłem rozmyślić po drodze i sam chciałem anulować to zamówienie
Niedawno miałem przyjemnośc być przez tydzień na Ukrainie.
Tam to są dopiero tanie płyty. Średnia cena to 23 hrywny - tj. około 15 zł
I to w salonie płytowym, a nie u jakiejś babci na targu.
Z tym, że częściowo są to wydania dla Europy Wschodniej cechujące się np. uboższymi książeczkami, ale nie miałem zamiaru dopłacać aw Polsce 30 zł za parę stron książeczki, więc wykupiłem pół sklepu :rocx
super. Warto by kupić, tym bardziej, że na emulu trudno to znaleźć Zastanowię się, ale pewnie nic z tego nie będzie, bo to produkt na zamówienie a pisałem już wcześniej jak się zakończyła historia produktu na zamówienie zwanego Days Of Purgatory