Na marginesie dodam ,że co i rusz docierają do mnie sygnały o tzw."przeciekach" jakoby nad organizacją show pracują już polskie firmy i negocjacje są na dobrej drodze -ile w tym realizmu a ile projekcji własnych oczekiwań nie wiem...ciągle czekam!!!!
Miejsca potwierdzonych shows 2008-EU
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Miejsca potwierdzonych shows 2008-EU
Jedena kwestia a'priori pozostaje niezaprzeczalna-jest wielkie zapotrzebowanie na koncert grupy w naszym kraju.Masa ludzi realnie tego oczekuje ,jak sądzę Spodek raczej nie sprosta pojemnością i tutaj rysuje się szansa na sprowadzenie Ironów , bo te 15-30.000 to wymierna liczba!Pozostaje problem organizacji i reklamy a Mystic Art rok w rok na tym polu kuleje ....szkoda.
Na marginesie dodam ,że co i rusz docierają do mnie sygnały o tzw."przeciekach" jakoby nad organizacją show pracują już polskie firmy i negocjacje są na dobrej drodze -ile w tym realizmu a ile projekcji własnych oczekiwań nie wiem...ciągle czekam!!!!
A co sie tak pieklisz myslalem ze juz w padzierniku oglosza daty tak jak przy okazji poprzedniej czesci tej trasy :]Michałi pisze:Nie, urwa. W kwietniu.Budziol pisze:dopiero w grudniuLevy pisze:Nie no, Paryż to moje marzenie...Jak by bilety takie tanie były to raczej na 100% lecę...
W piątek w swojej audycji Bruce powiedział, że w grudniu zostanie ogłoszona lista koncertów jakie Maideni zagrają w lato.
Z pewnych źródeł wiem, że Maideni jednak zagrają w Polsce w 2008 roku.
Skad masz te newsy
-
Deleted User 357
Od Wickera,który rozmawiał z Harrisem na gg
Ja nie wierzę w żadne newsy, zobacze na oficjalnej to uwierzę, narazie to wróżenie z fusów.
slusznie, mysle ze nikt nie jest jeszcze w stanie potwierdzic informacji ze zagraja u nas w 2008 roku!Nomad pisze:Ja nie wierzę w żadne newsy, zobacze na oficjalnej to uwierzę, narazie to wróżenie z fusów.
Ja tam jestem pewny na 100%, ze do nas przyjada.
W koncu historyczna trasa, na I czesci byli (mowa o Early Days), World Slavery Tour rozpoczete w Polsce, nie ma innej opcji
.
A ja jestem pewny, że Pink Floyd zagra na stadionie Groclinu.
Raczej Karmazynu Warszawa.Grom pisze:A ja jestem pewny, że Pink Floyd zagra na stadionie Groclinu.
Tam nie chcą się zgodzić władze. Zgoda na Groclinie już jest.
-
Deleted User 804
U was we łbie zagrają Miejsca chyba będą mieli dość sporo
Ja nie mam głowy. Ja mam 2 dupy.Deleted User 804 pisze:U was we łbie zagrają Miejsca chyba będą mieli dość sporo
Proszę bardzo-LiveNation organizują show Korna na Torwarze, czyli jednak można.
Na ten występ nie przyjdzie więcej niż 5000 ludzi,reasumując jeśli Maiden z LN się nie porozumieli a'propos gigu to sprawa obiła się nie o frekwencję lecz o gażę!!!!
Pozostaje Mystic z bylejaką organizacją i reklamą-lepiej nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Panowie , składajmy kasę na Wacken!!!!
Na ten występ nie przyjdzie więcej niż 5000 ludzi,reasumując jeśli Maiden z LN się nie porozumieli a'propos gigu to sprawa obiła się nie o frekwencję lecz o gażę!!!!
Pozostaje Mystic z bylejaką organizacją i reklamą-lepiej nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Organizację koncertu przez Mystic jakoś przeżyjemy , zresztą np. w Ostravie też nie wszystko było OK - za wcześnie otwarte bramy , przeszukanie przed wejściem - można było wnieść wszystko , Lucy niepotrzebnie przebierała cyfrówkęfaust pisze:Panowie , składajmy kasę na Wacken!!!!
Poza tym nie bądź seksistą
nie przesadzaj juz z ta organizacja MYSTICafaust pisze: Pozostaje Mystic z bylejaką organizacją i reklamą-lepiej nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gorzej moze z reklama ale ogolnie nie ma co robic histerii ja bym nie mial nic przeciwko gdyby udalo im sie sciagnac MAIDEN do nas gdziekolwiek! :rocx
Macie rację, może lepiej że to właśnie Mystic robi....W końcu u nas to muzyka ukierunkowana na świadomego i określonego stylistycznie odbiorcę