http://muzyka.onet.pl/10175,1436926,0,1,wywiady.html
Heh, Schaffer chce kiedyś nagrać album z Dio
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nie wiem czy sie coś u Ciebie z tym zmieniło, ale jeśli o mnie chodzi to jednak bym nie przesadzałsyzygy pisze:ale momentami zakrawa na geniusz.
I jak sie teraz Ewuś na to zapatrujesz znając już być możę cene biletu (75 zł) ? :> Bo ja sie kurde dzięki temu nowemu albumowi napaliłem troche, jeszcze do tego AnnihilatorEvE pisze:a wiadomo chociażtroche nt ceny biletu do tego Brna? W sumie pojechałabym nawet.
Boże święty... no ręce opadają... on sam nie wie co nagrał chyba... że przypadkiem wyszła mu tak genialna płyta, to się nie spodziewalem. No nie wiem co powiedzieć, brak suf, kurnaArtur pisze:ale to i tak nic, bo zaraz potem wymienia najsłabszy, którym wg niego jest........... Burnt Offerings
No wokale nie są zajebiste jakieś, choć i tak super. Ale Barlow lepiej śpiewa na AiA kawałki z BO, zwłaszcza Dante i Last.Artur pisze:a zwłaszcza z wokali Barlowa podobno,
też nie wiemArtur pisze:Nie wiem czy sie coś u Ciebie z tym zmieniło,
No spoko, możemy jechać. Cena mi wisi. Ale to juz 18go jestArtur pisze:I jak sie teraz Ewuś na to zapatrujesz znając już być możę cene biletu (75 zł) ? :> Bo ja sie kurde dzięki temu nowemu albumowi napaliłem troche, jeszcze do tego Annihilator
Zapomniałeś dorka wstawić. ;] Ja ledwo z kasą wyrabiam.Wrath pisze:Mati, jedż z nami! :]
nie podlizuj sie, i tak Cie nie koffam.M@ti pisze:Raffciu
Racja, szczególnie, że blisko masz.Wrath pisze:no raczej tak, głupio by było taką okazję przegapić
Wrath pisze:nie podlizuj sie, i tak Cie nie koffam.
Też na siebie liczyłem, ale co poradzisz... siła wyższa. ;]EvE pisze:Mati szczerze mówiąc liczyłam na Ciebie....

Rychło w czas,no ale właściwe wnioski wyciągasz ;]EvE pisze:IE jest boskie.
eee, serio? :jEvE pisze:IE jest boskie.
FA- pełna zgoda, ale GB to gniot jakich małoEvE pisze:Nawet Dwie osotatnie płyty - GB i FA - pomimo że nie ma tam Barloła to i tak jestem w stanie ich słuchać na okąrglo.
tak, zmieniło się. Kupiłem oryginałkę i zacząłem słuchać po długiej przerwie. I słucham już dwa tygodnie niemalże bez przerwy.Artur pisze:Nie wiem czy sie coś u Ciebie z tym zmieniło,
Nie wystarczy.Artur pisze:Bardzo, bardzo dobry album. I wystarczy
gupiś ;psyzygy pisze:GB to gniot jakich mało![]()
jeszcze bardziej gupiś :]syzygy pisze:Jak dla mnie Framing Armageddon objął 3 pozycję w dyskografii IE, wyprzedzając tym samym Dark Sagę
No jasne ;] , GB to zajebista płyta IMO lepsza od niektórych z Barlowem.Wrath pisze:gupiś ;p