nie prawdasyzygy pisze:przecież ten kawałek zmiata cale Hipnotize- musi być dobrze
System Of A Down
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: System Of A Down
u- fig? nie żartuj... dla mnie cały środek H. jest do wywalenia, Attack jest jeszcze strawne (bo dużo serja), co do Vincinity się zgodzę.Matek pisze:takie dreaming czy u-fig mi sie bardziej podobają
no i przede wszystkim Holy Mountain- jak dla mnie jedyny kawałek na miarę SOAD na tej płycie
Ale Empty Walls i tak mi się bardziej podoba
kurna, koniec września jest, premiera już za miesiąc, mogłoby to wyciec już wreszcie :closed
Ale z Was ignoranci... Płyta Serja od tygodnia w sklepach i nikt nie słuchał..? Ja to kupić oryginał chciałem, ale jak zobaczyłem, że 65zł kosztuje to zrezygnowałem.. są pewne granice przyzwoitości, przegięli z ceną totalnie.. a w empiku to nawet 69,99zł kosztowała :laugh
Dobra, zaraz się ściągnie z torrentów
Z tych urywków co słyszałem w piotrze i pawle, to nie może być źle.
Dobra, zaraz się ściągnie z torrentów
Z tych urywków co słyszałem w piotrze i pawle, to nie może być źle.
Pewnie wszyscy słuchali, ale nikt nie ma odwagi się wypowiedzieć :]syzygy pisze:Ale z Was ignoranci... Płyta Serja od tygodnia w sklepach i nikt nie słuchał..?
Przesłuchałem 2 razy, nie podoba mi się
znaczy rozumiem Raf, że "Empty Walls" (czy jak to sie nazywało) to zdecydowanie powyżej albumowej średniej ? 
bo jak tak to może i nawet nie bede w ogóle tego słuchał
bo jak tak to może i nawet nie bede w ogóle tego słuchał
No jak na razie imo "Empty Walls" to najlepszy kawalek na tej płycie
zaraz za nim "Unthinking Majority", potem wielka przepaść i reszta...;]
choć pierwsze wrażenie często bywa mylne, syzyg wysuwa jakieś porównania do geniuszu Toxi więc może nie jest tak źle
choć pierwsze wrażenie często bywa mylne, syzyg wysuwa jakieś porównania do geniuszu Toxi więc może nie jest tak źle
Nie wiem w sumie, zobaczymy. Mysle, że jest szansa że za jakieś 2 tygodnie spróbuje sie z tym zapoznać 
a SZG wydaje mi sie mniej chłodnym, niż Twoje, okiem na to patrzy, więc zasięgnąłem Twojej rady ;]]]]]]]]
a SZG wydaje mi sie mniej chłodnym, niż Twoje, okiem na to patrzy, więc zasięgnąłem Twojej rady ;]]]]]]]]
ja już widzę dwa kolejne geniusze, które mogą śmiało stawać w szranki z najlepszymi kawałkami SOADu, mianowicie Feed Us i Baby.Wrath pisze:No jak na razie imo "Empty Walls" to najlepszy kawalek na tej płycie
Ja sobie doskonale zdaje sprawę z tego, że nie jestem obiektywny za bardzo.
Myślę, że u Ciebie Raff będzie podobnie jak z Mansonem nowym- marudziłeś, że żenada a w końcu Ci się bardzo spodobał.
Artur, radziłbym Ci przesłuchać. No kurde, to przecież bardzo chwytliwa, krótka płyta- długo jej nie będziesz rozgryzał. Sama przyjemność słuchania. Podobno lubisz wokal Serja.
syzyg bardzo CIe poniosło porównując do toxi
płyta jest słaba. może nawet bardzo slaba. i serj śpiewa do dziwnie
zeszmacił się ;] wolę hypnotize 
heh, wiedziałem, że Ci się niespodoba, marudo wieczna

grzeszyszMatek pisze:wolę hypnotize
może i jestem maruda ale ta płyta JEST do dupy!!!!! tak samo jak głos serja na niej. to bardzie jęki i stęki są niż śpiewanie
przeginasz pałęMatek pisze:le ta płyta JEST do dupy!!!!! tak samo jak głos serja na niej.
Nie podoba Ci się, bo aktualnie nie słuchasz za bardzo tego rodzaju muzyki- taka jest moja diagnoza
ja teżMatek pisze:wolę hypnotize
Płyty Hammerfall i Rhapsody też są chwytliwesyzygy pisze:No kurde, to przecież bardzo chwytliwa, krótka płyta- długo jej nie będziesz rozgryzał. Sama przyjemność słuchania. Podobno lubisz wokal Serja.
co z tego, że śpiewa tam Serj skoro kompozycje są nijakie?
Arczi, jak to jest u Ciebie ze słuchaniem Systemu tak w ogóle? wiem, że lubisz bardzo Toxi a reszta? jeśli nie znasz wszystkiego to posłuchaj np takiego Mezmerize ;] pińcet razy lepsze od solowego Tankiana.
"Toxicity" (ale dawno) i tyle. Od najnowszych, z których dużo utworów słyszałem, odrzucał mnie ten debil z gitarą, którzy skrzeczał gdzie popadnieWrath pisze:Arczi, jak to jest u Ciebie ze słuchaniem Systemu tak w ogóle? wiem, że lubisz bardzo Toxi a reszta? jeśli nie znasz wszystkiego to posłuchaj np takiego Mezmerize ;] pińcet razy lepsze od solowego Tankiana.
Mówiłem Ci już dawno, żebyś sie zapoznał z Steal This Album i debiutem- tam nie ma wcale na wokalu debila z gitarą. 
wiem, pamiętam o tym, ale mi sie nie chce
wole Pantere ;]]]]]
gówniana diagnozasyzygy pisze:Nie podoba Ci się, bo aktualnie nie słuchasz za bardzo tego rodzaju muzyki- taka jest moja diagnoza
Pomyliłem się
Płyta jest kiepska. Biję się w pierś i przyznaję do błędu 
Tzn. jest kiepska, ale ja i tak mimo wszystko ją lubię.... no wiecie o co mi chodzi
No i hipnotiaze oczywiście zmiata, tak jak już wcześniej napisałem, chodźby jednym kawałkiem- empty walls.
Taka na jedno kopyto jest. Niby to fajne, ale takie odgrzewane kotlety. Baby i Feed Us jest super, a reszta średnia, choć zdarzają się fajne momenty. Za mało zróżnicowania. Jedna balladka pod koniec, a tak to same niby hity, zlewa się to wszystko.
Ale jest też kawalek tragiczny- Saving Us- tego wycia w refrenie się słuchać nie da
Tzn. jest kiepska, ale ja i tak mimo wszystko ją lubię.... no wiecie o co mi chodzi
Taka na jedno kopyto jest. Niby to fajne, ale takie odgrzewane kotlety. Baby i Feed Us jest super, a reszta średnia, choć zdarzają się fajne momenty. Za mało zróżnicowania. Jedna balladka pod koniec, a tak to same niby hity, zlewa się to wszystko.
Ale jest też kawalek tragiczny- Saving Us- tego wycia w refrenie się słuchać nie da
słyszał ktoś nowy kawałek darona i johna (jako scars of broadway)?? nazywa się they say i kopie dupska!! jest naprawde zajebisty i nawet wokal darona mi nie przeszkadza. obawiam się że może to być tak samo jak z empty walls serja (singiel dobry, płyta słaba) ale na dzień dzisiejszy to nie jest istotne. bo jest naprawde świetnie, ani na płycie serja ani na ostatniej systema nie ma takiego numeru.
jak masz linka do mp3 (nie yt), to daj