Może Mystic jest za małą formą na sprowadzenie takiego zespołu. A nie wiem czemu LiveNation z tego co pisali inni forumowicze uznało, że ten zespół "należy" do Mystic i w ogóle nie podejmują tematu.Budziol pisze: Nie rozumiem tylko jednego: dlaczego TYLKO Polski nie stać na sprowadzenie MAIDEN![]()
Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
Czemu LN zrezygnowalo nie wiadomo, ale przeciez MYSTIC stac na ten zespol skoro na poprzednia trase stadionowa ich sciagneliPiwowarus pisze:Może Mystic jest za małą formą na sprowadzenie takiego zespołu. A nie wiem czemu LiveNation z tego co pisali inni forumowicze uznało, że ten zespół "należy" do Mystic i w ogóle nie podejmują tematu.
ja obstawiam, że jak przyjadą, to będą, a jak ich nie będzie, to będzie to wina tego, że organizatorzy w Polsce nie mieli woli organizować jakiegoś koncertu jakiegoś Iron Maiden...
kurwa mać i nie pierdolić
kurwa mać i nie pierdolić
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
LN chcą wszystkiego "po kosztach", "Mystic" nie wydoli na koncert stadionowy, cały pies w forsie , można co do ewentualnego koncertu pytać kogoś z EMI Polska!
Polske stac na Maiden. Tylko u nas kazdy chce jak najwiecej zarobic za jednym zamachem. Mystic nie jest widocznie na tyle duzy, zeby wykladac pare baniek i zarobic na tym kilkaset tysiecy zlotych. wyczajnie im sie to moze nie kalkulowac.
LN nie organizuje Maiden bo woli sciagnac Mete, ktora mimo ze za wystep wezmie wiecej to na ich wystepie zarobi sie wiecej. po co robic sobie komkurencje z koncertem Maiden?? Nawet jesli czesc osob zrezygnowaloby z mety z tego powodu to i tak by niby zarobili. Tylko po co babrac sie w organizacje 2 koncertow, wykladac kase, jak mozna zarobic na jednym niewiele mniej.
LN nie organizuje Maiden bo woli sciagnac Mete, ktora mimo ze za wystep wezmie wiecej to na ich wystepie zarobi sie wiecej. po co robic sobie komkurencje z koncertem Maiden?? Nawet jesli czesc osob zrezygnowaloby z mety z tego powodu to i tak by niby zarobili. Tylko po co babrac sie w organizacje 2 koncertow, wykladac kase, jak mozna zarobic na jednym niewiele mniej.
No ściągnęli na stadion i od razu po tym ogłosili, że koncertami już zajmować się nie będą.Budziol pisze: Czemu LN zrezygnowalo nie wiadomo, ale przeciez MYSTIC stac na ten zespol skoro na poprzednia trase stadionowa ich sciagneli
dal rade wtedy dalby rade teraz, zreszta prowadzi rozmowy wiec jakby nie bylo go stac to wcale by sie za to nie zabieralfaust pisze:"Mystic" nie wydoli na koncert stadionowy
tak tez mowili o MYSTIC FESIWALACH w hali a jednak SLAYERa zorganizowaliPiwowarus pisze:No ściągnęli na stadion i od razu po tym ogłosili, że koncertami już zajmować się nie będą.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Nawet nie troszkę, a ledwo co. A teraz zespół bierze więcej kasyPiwowarus pisze:Jak dla mnie to się wtedy troszkę przeliczyli i może nawet finansowo im to się średnio opłaciło i teraz robią wszystko o wiele ostrożniej.
no widocznie sie lekko przeliczyli....dal rade wtedy dalby rade teraz, zreszta prowadzi rozmowy wiec jakby nie bylo go stac to wcale by sie za to nie zabieral
poczekajmy jednak na konkrety bo to wszystko informacje choc zdobyte u zrodla to jednak z drugiej reki
Najlepiej byloby Wardzale osobiscie zapytac
Ja po porstu boje sie ze czas do ogloszenia calej trasy jest policzony, a skoro nie moga sie dogadac to moze byc problem
Czyli znow jedziemy na Czechy?
Najlepiej byloby Wardzale osobiscie zapytac
Ja po porstu boje sie ze czas do ogloszenia calej trasy jest policzony, a skoro nie moga sie dogadac to moze byc problem
Czyli znow jedziemy na Czechy?
ja mam bana na czechy, dlatego jade do indiiBudziol pisze:Czyli znow jedziemy na Czechy?
ja bym jechal nawet do Honolulu jakbym mial tyle kasy 
jesli o mnie chodzi to ja jestem biedny chlopak z sosnowca
Mam bogatych hmm no te bogate sponsorki 
Tak to jest na pewno, w Polskim grajdole każdy się musi nachapać-koncerty od 2 lat u nas sprzedają się generalnie żle, popatrzcie na te ceny...Mystic zapłacić da radę gorzej z zapleczem marketingowym, nie zrobią nawet dobrej ogólnopolskiej reklamy !To przy dużej imprze minimum,LN dostali już parę razy w kość,mają układy z TVN i paroma rozgłośniami i dlatego sprowadzają "ich" artystów! Tu nie chodzi o Maiden ani muzykę to układ !Szymon pisze:Polske stac na Maiden. Tylko u nas kazdy chce jak najwiecej zarobic za jednym zamachem. Mystic nie jest widocznie na tyle duzy, zeby wykladac pare baniek i zarobic na tym kilkaset tysiecy zlotych. wyczajnie im sie to moze nie kalkulowac.
Na to Nic Nie Poradzimy! :angry
wiesz, ze jade z TobaSzymon pisze:ja mam bana na czechy, dlatego jade do indii
ktore koncerty na slaskim sie zle sprzedaly w ciagu ost paru lat? tylko mystic mial ok 30 tys, reszta wiecej. Rzecz troche w tym stoi, ze KAZDY chyba wolalby zrobic pierwszy koncert the police niz np. ktorys maidenfaust pisze:koncerty od 2 lat u nas sprzedają się generalnie żle, popatrzcie na te ceny...
po za tym znow dochodzi kwestia promocji!
Nie wyobrazam sobie ile Panow z brzuszkiem widzac w TVN powiedzmy spot reklamowy jak w Szwecji z trasy LAD wybraloby sie na koncert!
Nie wyobrazam sobie ile Panow z brzuszkiem widzac w TVN powiedzmy spot reklamowy jak w Szwecji z trasy LAD wybraloby sie na koncert!
Dobra proma to rzecz absolutnie podstawowa, Mystic zrąbali sprawę całkowicie- powiedzmy sobie szczerze, Ironi nie mieli w rzeczonym 2005 żadnej promocji ogólnokrajowej, to skandal. Wielu moich znajomych w wieku 20-45 lat nie miało pojęcia o tym show, a wiem że wybraliby się z chęcią...
To był najgorzej promowany gig tej grupy w historii koncertów w Polsce!
Iron Maiden grali tu wielokrotnie, na Sląski bym nie stawiał ale Legia w Warszawie,czemu nie....? :beer
To był najgorzej promowany gig tej grupy w historii koncertów w Polsce!
Iron Maiden grali tu wielokrotnie, na Sląski bym nie stawiał ale Legia w Warszawie,czemu nie....? :beer
Jak już wielokrotnie pisałem - zagrają.jesper pisze:... w kwestii koncertu w Polsce proponuje obstawiać - będzie czy też nie będzie. Osobiście pełen optymizmu, jestem przekonany że jednak IRON MAIDEN w Polsce nie zagrają.