slayer pisze:marzenie
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
ciekawe ile sobe śpiewają za ten fest........... 
Pewnieslayer pisze:Swoja droga, tak apropo ATG i Slayer, slyszeliscie Captor of Sin w wykonaniu Szwedow?
dokladnie, rewelacjaThor pisze: jako bonus na Slaughter of the Soul jest chyba.
Jazz is not dead, it just smells funny.
niewiele ponad 85 ojro ;]Artur pisze:ciekawe ile sobe śpiewają za ten fest...........
ej to co, kto jedzie? jak olejemy wszystkie polskie koncerty to może starczy :j
Na jeden dzien € 63,25
Calosc € 86,25
ktos sie orientuje w jakich cenach bilety do Bologny?
Calosc € 86,25
ktos sie orientuje w jakich cenach bilety do Bologny?
Hmm, ja sie bardzo poważnie zastanawiam nad tym czy nie zrezygnować z koncertu Maiden w Polsce, a także Judas i Testament w Czechach i się nie wybrać do Włoch. Ktoś chętny i poważnie zainteresowany wyjazdem? Można by było się wspólnie wybrać. :beer
Mogę się założyć, że do składu dojdzie jeszcze IN FLAMES, CAVALERA CONSPIRACY...może EXODUS..
Mogę się założyć, że do składu dojdzie jeszcze IN FLAMES, CAVALERA CONSPIRACY...może EXODUS..
yanek pisze:IN FLAMES, CAVALERA CONSPIRACY...może EXODUS...
już nie mam tu najwięcej postów

http://www.liveinitaly.com/detailsnews.php?IDnews=76
Dojdzie jeszcze więc 9 kapel na poziomie tych co są....
Dojdzie jeszcze więc 9 kapel na poziomie tych co są....
a mniej wiecej jak Ci sie wydaje ile wynioslby koszt dojazdu/jakiegos noclegu?
Hmm, wydaje mi się, że całkowity koszt wyprawy to około 1000- 1500zl. Trzeba by się szybko zdecydować i znaleźć tani przelot, którego koszty pewnie zrównają się z sumą kosztów dojazdu na koncerty Maiden, Judas i Testament w Polsce i Czechach... Bilet na festival to około 100 euro czyli około 370zł. czyli znów tyle co razem za 3 wspomniane wyżej koncerty, a nie można zapomnieć o reszcie kapel...Plusem jest też to, że festival odbywa się w weekend (27-29 czerwca = pt-nd)slayer pisze:a mniej wiecej jak Ci sie wydaje ile wynioslby koszt dojazdu/jakiegos noclegu?
ciekawe czy kwestia spania, to jakies pole czy tez trzeba szukac
Kurde no... chodzi mi ten Gods Of Metal po głowie...
jakby co to jasna sprawa, że odpuszczam Judas Priest w Libercu i Testament w Szczytnie.
Maidenów chciałem na tej trasie te 2 razy zobaczyć więc byłoby akuratnie.
no i do tego zajebisty... 'bonus'
w postaci SLAYER.
+ pare innych nazw które nawet ja bym chętnie obczaił (Meshuggah).
No i jeszcze może coś dojdzie.
Myśle, że przeciągu miesiąca podejme decyzje. Może do tego czasu sie wyjaśni czy jest szansa na Priest w Polsce, co, nie ukrywam, zmieniłoby sytuację
Co do kosztów to mysle, że przy racjonalnych wydatkach i odpowiednio niedrogim trasnporcie możnaby w 1000 zł sie zmieścić.
a pole namiotowe to chyba powinno być w cene biletu wliczone nie ? nie jest tak z reguły ?
EDIT: jest tylko jedno 'ale' :/ 26 czerwca The Police gra na Śląskim :/ musiałbym , nie wiem jak, błyskawicznie sie przemieścić do Włoch, tudzież nie iść na The Police a tego bym nie chciał....
fuck fuck fuck. Będziemy myśleć nad tym
jakby co to jasna sprawa, że odpuszczam Judas Priest w Libercu i Testament w Szczytnie.
Maidenów chciałem na tej trasie te 2 razy zobaczyć więc byłoby akuratnie.
no i do tego zajebisty... 'bonus'
+ pare innych nazw które nawet ja bym chętnie obczaił (Meshuggah).
No i jeszcze może coś dojdzie.
Myśle, że przeciągu miesiąca podejme decyzje. Może do tego czasu sie wyjaśni czy jest szansa na Priest w Polsce, co, nie ukrywam, zmieniłoby sytuację
Co do kosztów to mysle, że przy racjonalnych wydatkach i odpowiednio niedrogim trasnporcie możnaby w 1000 zł sie zmieścić.
a pole namiotowe to chyba powinno być w cene biletu wliczone nie ? nie jest tak z reguły ?
EDIT: jest tylko jedno 'ale' :/ 26 czerwca The Police gra na Śląskim :/ musiałbym , nie wiem jak, błyskawicznie sie przemieścić do Włoch, tudzież nie iść na The Police a tego bym nie chciał....
fuck fuck fuck. Będziemy myśleć nad tym
Pole kampingowe jest, ale nie wiem czy w cenie biletów. Ja daję sobie czas do końca lutego na podjęcie decyzji, bo wtedy będzie już wiadomo, czy Judas Priest zagrają w Polsce czy nie, czy będzie mystic festiwal i kto ewentualnie zagra. Biorąc pod uwagę fakt, że w czerwcu większość z nas ma sesję, to wyjazd na 3-4 dni, (w większości weekend) i zobaczenie wszystkich kapel bardziej mi odpowiada niż jeżdżenie co tydzień do Czech, albo na drugi koniec Polski do Szczytna...
EDIT: (DO MODERATORA): może warto przenieść posty odnośnie GODS OF METAL do osobnego tematu w dziale koncerty..
EDIT: (DO MODERATORA): może warto przenieść posty odnośnie GODS OF METAL do osobnego tematu w dziale koncerty..
to na pewno.yanek pisze:zobaczenie wszystkich kapel bardziej mi odpowiada niż jeżdżenie co tydzień do Czech, albo na drugi koniec Polski do Szczytna...
kurde, jaki oni tam co roku mają skład, tak BTW, obczajcie:
http://it.wikipedia.org/wiki/Gods_of_Metal
zwłaszcza edycja 2006 rozpieprza O_o ale generalnie to co roku widze masakryczne nazwy.
I do tego widze, że Nevermore jest tam dość częstym gościem. Więc sprawa w tej chwili dla mnie jasna - też tak do końca lutego, góra połowy marca podejmuje decyzje, chyba, że dodadzą do składu Nevermore, to wtedy raczej nie bede miał absolutnie żadnych wątpliwości.
tego zycze wszystkim , zeby bylyanek pisze:czy będzie mystic festiwal i kto ewentualnie zagra.
Masz CAŁKOWITĄ rację. Ja pierdziu, fajnie by było się na to wybrać i zapewne megaoszczędzając i rezygnując z reszty koncertów dałoby radę, ale nie wiem czy jest to warte aż takich wyrzeczeń xdArtur pisze:zwłaszcza edycja 2006 rozpieprza O_o
Altri artisti confermati: Sebastian Bach, Tesla, Obituary
To jest pod tabelką z 2008, na myspace OBITUARY jest, że grają, więc te 3 kapele dochodzą...Zostaje 10 (in flames ?, cavalera conspiracy ? )
To jest pod tabelką z 2008, na myspace OBITUARY jest, że grają, więc te 3 kapele dochodzą...Zostaje 10 (in flames ?, cavalera conspiracy ? )
- Elevatorman
- -#Clansman

1000-1500 zł to dla mnie zdecydowanie zadużo a taki skłąd....