Tanie płyty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Tanie płyty
Płyty polskich wykonawców wydane przez MMP (jeśli kogoś to nie odstrasza to niech czyta dalej
) ostatnio schodzą bardzo tanio, że wspomne o:
Thy Disease
Elysium
Enter Chaos
Corruption
Nyia
Spinal Cord
Aion
Bright Ophidia (Slej, znasz to może ?
bo cosik o nich czytałem, z opisu wydało sie zachęcające ;] wiem, że tam koleś z Dominium gra, ale Dominium też jeno z nazwy znam, ale w ich przypadku to raczej by mi sie nie spodobało
)
Płyt Dominium zresztą też sie to tyczy
to wszystko za najwyżej gdzieś 13 zł (Enter Chaos raz widziałem za 6 w jakimś MM)
na fan.pl widze to za 19 zł.
w MM w Katowicach widziałem kilka sztuk "Enemigo" Killjoy'a za 17 zł. Sam sie chciałem skusić, no ale może next time.
No i też wznowienie (???) "Journey Into The Heart Of Darkness" Chainsaw za 18 zł.
a poza tym to w róznych MM/Saturnach widywałem np. :
ANATHEMA The Silent Enigma - 26,99 zł
QUEENSRYCHE The Warning 19,99 zł
QUEENSRYCHE Queensryche EP 19,99zł
MASTODON Blood Mountain 29,99zł
MACHINE MEN Circus Of Fools 19,99 zł
więcej nie pamiętam, jak odwiedze następnym razem to może coś tutaj dodam
Thy Disease
Elysium
Enter Chaos
Corruption
Nyia
Spinal Cord
Aion
Bright Ophidia (Slej, znasz to może ?
Płyt Dominium zresztą też sie to tyczy
to wszystko za najwyżej gdzieś 13 zł (Enter Chaos raz widziałem za 6 w jakimś MM)
na fan.pl widze to za 19 zł.
w MM w Katowicach widziałem kilka sztuk "Enemigo" Killjoy'a za 17 zł. Sam sie chciałem skusić, no ale może next time.
No i też wznowienie (???) "Journey Into The Heart Of Darkness" Chainsaw za 18 zł.
a poza tym to w róznych MM/Saturnach widywałem np. :
ANATHEMA The Silent Enigma - 26,99 zł
QUEENSRYCHE The Warning 19,99 zł
QUEENSRYCHE Queensryche EP 19,99zł
MASTODON Blood Mountain 29,99zł
MACHINE MEN Circus Of Fools 19,99 zł
więcej nie pamiętam, jak odwiedze następnym razem to może coś tutaj dodam
takie mlode chlopaki za ambitne dzwieki sie wzieli, cos w tym moze i jest. Ale jest to jakis miszmasz, lepiej sluchac oryginalowArtur pisze:bo cosik o nich czytałem, z opisu wydało sie zachęcające
Jazz is not dead, it just smells funny.
o. i fajnieArtur pisze:"Journey Into The Heart Of Darkness" Chainsaw za 18 zł.
już nie mam tu najwięcej postów

teżSzajba pisze:w media na 3 Stawach tak ?
Tylko sie właśnie zastanawiam jak to jest, skoro drugiego albumu Chainsaw nie wydał MMP a Empire Records. Prędzej to bym sie debiutu właśnie spodziewał w tej grupie płyt bo wydany przez MMP.
sie we wtorek wybieram, nie ma sprawyArtur pisze:teżEj zią, to jakbyś kiedy był to oblookaj mi czy Killjoy jeszcze jest ok ? :>
wiesz dobrze, że polityka zarówno wydawnicza jak i koncertowa MM jest nie do pojęciaTylko sie właśnie zastanawiam jak to jest, skoro drugiego albumu Chainsaw nie wydał MMP a Empire Records. Prędzej to bym sie debiutu właśnie spodziewał w tej grupie płyt bo wydany przez MMP.

ale mi teraz nie o to chodziSzajba pisze:wiesz dobrze, że polityka zarówno wydawnicza jak i koncertowa MM jest nie do pojęcia
nie musze kupować, żeby sprawdzić
ale spoko, dam Ci cynk 

wydaje mi sie ze jest to wydanie ER bo choc akurat Chainsaw z tej stajni w MM nie widzialem, to inne płyty zespołow z ER tak, np. Retribution, Deivos, Pajo i tez w cenie koło 20 zł, na 3 stawach ostatnio bylem z miesiac temu, o saturnie nawet nie wspominam, ostatnio chyba jak kupowalem Onslaught (kwiacien zeszłego roku...), jak zamkne sesje to napewno sie wybiore na jakies poszukiwaniaArtur pisze:ale mi teraz nie o to chodziSzajba pisze:wiesz dobrze, że polityka zarówno wydawnicza jak i koncertowa MM jest nie do pojęcia- ja sie zastanawiam czy oni w ogóle wykupili prawa do tego materiału od Empire Records czy może to normalne egzemplarze wydane przez ER wraz z którymś Thrash Em' Allem. Jak kupisz to sprawdź, bom ciekaw ok ?
Sam kupiłem tę płytę Chainsaw w MM. Nie orientuje się ktoś czy następne płyty Chainsaw też są do kupienia?
- Elevatorman
- -#Clansman

Ostatnio w MM i Saturnie widziałem Rust In Peace za 29.90 i Testamentu The New Order za 29.90
...podobnie jak Killing Is My Business... oraz So Far, So Good...Elevatorman pisze:Ostatnio w MM i Saturnie widziałem Rust In Peace za 29.90
Ja widziałem w saturnie soundtrack z tylko mnie kochaj za 5.99zł.
Electric Wizards chyba tylkoAbstract pisze:Sam kupiłem tę płytę Chainsaw w MM. Nie orientuje się ktoś czy następne płyty Chainsaw też są do kupienia?
Sprawdziłem to Chainsaw - wydanie MMP 
a do tematu:
Saturn, Kraków - promocja płyt The Cure. Za 20 zł widziałem:
Disintegration
Wish
The Cure
The Head On The Door (tego nie jestem pewien ale chyba też był)
Greatest Hits
Paris
a za coś ponad 30 zł były:
Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me
Show
a najtańsze (17 zł) było "Japanese Whispers"
z innych rzeczy to całe 7 zł kosztowały 2 albumy Dominium: "Mohocks Club" oraz "Psycho Path Fever".
a do tematu:
Saturn, Kraków - promocja płyt The Cure. Za 20 zł widziałem:
Disintegration
Wish
The Cure
The Head On The Door (tego nie jestem pewien ale chyba też był)
Greatest Hits
Paris
a za coś ponad 30 zł były:
Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me
Show
a najtańsze (17 zł) było "Japanese Whispers"
z innych rzeczy to całe 7 zł kosztowały 2 albumy Dominium: "Mohocks Club" oraz "Psycho Path Fever".
-
The Burczax
- -#Moonchild

Na www.stereo.pl nie ma kosztów przesyłki. Polecam.
-
Deleted User 357
W MM w Czeladzi widziałem dziś 2 płyty Annihilator w zestawie (Criteria i In Command) za w sumie chyba 55zł
Wczoraj w Krakowskim MM kupiłem dwie płyty Immolation po 34 zł.Failures For Gods i Close To A World Below
Wszystkie płyty Nevermore za 33zł na fanie.