Dla mnie Dillinger jest większą gwiazdą niż U2, RHCP i Metallica razem wzięci, ale co z tego?Elevatorman pisze: wiem wiem że chodzi o kwestie zapełnienia stadionu, ale mimo wszystko...
11-12/07/2009 - Knock Out Festiwal - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11-12/07/2009 - Knock Out Festiwal - Kraków
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
- Elevatorman
- -#Clansman

w sumie racjamimski pisze:Elevatorman napisał/a:
wiem wiem że chodzi o kwestie zapełnienia stadionu, ale mimo wszystko...
Dla mnie Dillinger jest większą gwiazdą niż U2, RHCP i Metallica razem wzięci, ale co z tego?
- likipiki
- -#Lord of the flies

1. na cholerę Wam frekwencja? im mniej koncertowej hołoty tym lepiej. jak dla mnie mogłoby być 300 osób. fajniej by było.
2. nie przesadzajcie z tym stadionem. obiekt Wawelu aż taki znowu stadionowy nie jest. potraktujcie to raczej jako płaską przestrzeń.
3. lepiej żeby były te kapele co są i zagrały po dłuższych setach, niż przyjechała jakaś H&H komedia.
2. nie przesadzajcie z tym stadionem. obiekt Wawelu aż taki znowu stadionowy nie jest. potraktujcie to raczej jako płaską przestrzeń.
3. lepiej żeby były te kapele co są i zagrały po dłuższych setach, niż przyjechała jakaś H&H komedia.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
The Burczax
- -#Moonchild

Sam jesteś komedia.insp. Liki pisze:H&H komedia.
Z jednej strony rozumiem Wasze argumenty. Z drugiej zaś, jak na czymś takim pojawi się 300 osób to organizatorzy raz, że mogą zwinąć manatki i nic nie będzie jak mawiał Kononowicz, a dwa, że przyszłoroczną edycję możemy włożyć między bajki.insp. Liki pisze:na cholerę Wam frekwencja? im mniej koncertowej hołoty tym lepiej. jak dla mnie mogłoby być 300 osób. fajniej by było.
Nie wyobrażam sobie managementu żadnego zespołu z czołówki na świecie, który chciałby wrócić do kraju, gdzie przywitało go 300 osób. Masakra.
Stadion ma tę zaletę, że jak nie lubisz tłoku to stajesz sobie z tyłu, gdzie także widać, słychać. Ja od lat stosuję taką technikę, raz, że mam okularki a szkieł kontaktowych nie bardzo mogę nosić a dwa, że właśnie nie lubię ścisku.
http://www.knockoutfest.pl/
Pojawiło się dużo szczegółów. Ceny biletów między innymi. Jutro kolejna gwiazda.
Tak moim skromnym zdaniem, to uważam że organizatorzy profesjonalnie podchodzą do tematu. Na pewno o niebo ( piekło) lepiej niż Ci z hunterfestu. Oby tak dalej, a może się doczekamy za kilka lat festiwalu z prawdziwego zdarzenia w Polsce.
Pojawiło się dużo szczegółów. Ceny biletów między innymi. Jutro kolejna gwiazda.
Tak moim skromnym zdaniem, to uważam że organizatorzy profesjonalnie podchodzą do tematu. Na pewno o niebo ( piekło) lepiej niż Ci z hunterfestu. Oby tak dalej, a może się doczekamy za kilka lat festiwalu z prawdziwego zdarzenia w Polsce.
też odnosze takie wrażenie, ale radziłbym na przyszłość coś pokombinować z tymi namiotami, zawsze to lepiej dać te 5 zł więcej niż 50-60, a tyle kosztują zdaje sie noclegi w Nawojce, Bydgoskiej czy Piaście, choć pewien absolutnie nie jestem.yankes pisze:Tak moim skromnym zdaniem, to uważam że organizatorzy profesjonalnie podchodzą do tematu. Na pewno o niebo ( piekło) lepiej niż Ci z hunterfestu. Oby tak dalej, a może się doczekamy za kilka lat festiwalu z prawdziwego zdarzenia w Polsce.
Ale stronką jestem pozytywnie zaskoczony. Jak podadzą kolejne kapele to zdecyduje czy kupuje karnet na 2 dni (ale bez pola), czy jednak tylko dzień z Testament. Ktoś na last.fm pisał, że niby rozmawiają (rozmawiali ? ) z Lamb Of God - nie powiem, byłoby pięknie. Mnie sie marzy jeszcze Mastodon czy Nevermore, ale zdaje sobie sprawe, że to nie są wielkie gwiazdy i należałoby oczekiwać jakiegoś mocniejszego headlinera, ale może przy okazji jeszcze z 2-3 inne zagraniczne załogi, w tym w/w ?
a co do frekwencji - zależy mi żeby nie było lipy, żeby nie była to pierwsza i ostatnia edycja tego festiwalu, to chyba proste i logiczne, toteż nie wiem czemu nie należy do niej przywiązywać żadnej wagi.
Widziałbyś na żywo to byś tak nie pierdoliłinsp. Liki pisze:niż przyjechała jakaś H&H komedia.
Gdzie Krym a gdzie Rzym - KnockOut'owi to na pewno nie grozi, jak też w zasadzie każdemu koncertowi metalowemu w Polsce który odbywa sie w hali tudzież na otwartym powietrzu, a który to koncert nie jest koncertem Iron Maiden czy Metalliki.Garfield pisze:Sprzedano za dużo biletów.
na Lamb of God czy Mastodon nie ma co liczyć. Obie kapele grają 11.07 w Barcelonie z Metallica. Oczywiście pozostaje jeszcze 12.07, ale szczerze w to wątpię. Owieczki mam nadzieję, że zrobią jesienną trasę po Europie jako headliner i wtedy Stodoła/Studio
Ja czytałem gdzieś o Voivod.
W każdym razie mam nadzieje, że będzie na tyle wiary, ze organizatorzy nie zmienią zdania.
W każdym razie mam nadzieje, że będzie na tyle wiary, ze organizatorzy nie zmienią zdania.
- Elevatorman
- -#Clansman

o kur...... 220 zł bilety ... tożto więcej niz na Brutal Assault !!
ale jak by było Nevermore to pierwszy tam będę !
ale jak by było Nevermore to pierwszy tam będę !
No bilet dwudniowy trochę bije po kieszeni. Ja się chyba zdecyduje na jednodniowy kiedy będzie grał Dillinger. Ale jeszcze zobaczymy co za gwiazdę dorzucą.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Widziałbyś na żywo to byś tak nie pierdoliłArtur pisze:yankes pisze:insp. Liki pisze:niż przyjechała jakaś H&H komedia.
/quote]
Lepiej bym tego nie ujął
I jak każdy ~ strona na plus, czekamy jeszcze na jakiś mocny "gwóźdź" programu
No więc logo Testament jest już mniejsze....Wnioskuję, że dodali headlinera....
Apocalyptica
uuuu spodziewałem się czegoś zupełnie innego, większego.. Trzymam kciuki za ten festival
+ Frontside
Apocalyptica
uuuu spodziewałem się czegoś zupełnie innego, większego.. Trzymam kciuki za ten festival
+ Frontside
- Elevatorman
- -#Clansman

jaaa pierrrrr.............. co za .... nieee... taki headliner że niech ich szlag.... rezygnuje z tego festiwalu jeśli ktoś chce jechać na Testament to na prawdę niech lepiej pojedzie na Brutal Assault... ceny są wysokie skład do dupy.... ża..... z wielkiej chmury mały deszcz ... nie wierze... tak zepsuć fajnie zapowiadający się festiwal..... mimo że fanem DEP i Meszuga nie jestem to ich koncert, mógłbym zobaczyć , ale żeby jako gwiazda grało coś takiego jak Apocalyptica ..... beznadzieja...
No kpina. Apokaliptyki chętnie bym posłuchał, jako ciekawostki w środku festiwalu, ale gwiazda??
No cóż, jeśli DEP i Maczugę ustawią w tym samym dniu, to na jeden dzień się pojedzie.
No cóż, jeśli DEP i Maczugę ustawią w tym samym dniu, to na jeden dzień się pojedzie.
Z ciekawości przejrzałem myspacy potwierdzonych kapel i tak to wygląda:
11.07
TESTAMENT
VOIVOD*
CYNIC
HORRORSCOPE
12.07
APOCALYPTICA
MESHUGGAH
HATESPHERE
BLINDED
PROGHMA-C
Dillingerów i Frontside nie znalazłem
* VOIVOD - nie potwierdzone przez organizatora, ale jest tu:
http://www.voivodfan.com/
11.07
TESTAMENT
VOIVOD*
CYNIC
HORRORSCOPE
12.07
APOCALYPTICA
MESHUGGAH
HATESPHERE
BLINDED
PROGHMA-C
Dillingerów i Frontside nie znalazłem
* VOIVOD - nie potwierdzone przez organizatora, ale jest tu:
http://www.voivodfan.com/
- Elevatorman
- -#Clansman

Voivod!? Nooo pomyślano z rozplanowaniem tych dni... może pojawię się w pierwszy dzień
- Elevatorman
- -#Clansman

ooo ja mam nadzieje że FS pierwszego dnia zagra a dillinger drugiego i będzie super coś jeszcze fajnego mogli by dorzucić w ten pierwszy dzień Sodom np 
a tak w ogóle to skąd ta rozpiska?
a tak w ogóle to skąd ta rozpiska?
czytanie ze zrozumieniem się kłaniaElevatorman pisze:a tak w ogóle to skąd ta rozpiska?
VOIVOD - pięknie
na dzień z Testament, Voivod i Cynic jestem na bank, zobaczymy jak po Wielkanocy będę z kasą stał, może jednak dla Meshuggah sie szarpne. Zobaczymy co jeszcze dodadzą.
w ogóle fajne kwiatki na last.fm w shoutbox'ie:

w ogóle fajne kwiatki na last.fm w shoutbox'ie:
Co to kurwa jest Voivod?
hahaha. Legenda thrash metalu ze stanów zjednoczonych![]()