Da5id pisze:WICKER MAN pisze:Co do składanek to jest to decyzja wytwórni... Nie wiem kiedy do Was to dotrze.

Nie dotrze, nie warto tego w ogóle tłumaczyć.

Bez zgody zespołu nic się nie dzieje. Czyli że co ? Maideni nie mają żadnej kontroli nad swoim katalogiem ? Bo tak wynika z waszych słów. Rod taki kuty na cztery łapy i doprowadził by do takiej sytuacji ??? Skoro o wszystkim decyduje wytwórnia......
Bardziej mi się wydaje że doskonale wiedzą że ludzie taki haczyk w postaci składaków chętnie łykną (a że mają rację to pokazują miejsca na listach przebojów kolejnych kompilacji). I zespół , i Rod , i wytwórnia doskonale wiedzą że składak to po prostu doskonałe źródełko łatwych pieniędzy. A zabrnęli już z tym tak daleko że teraz składak "w tą czy w tamtą" jeden więcej to żadna różnica. I nawet nie ma się co nad tym specjalnie chyba rozwodzić bo i tak wiadomo że kolejne składanki będą. Kwestia czasu ... i okazji
Przynajmniej się do tego przykładają ~ tego im nie można powiedzieć. Przynajmniej te wydania są zrobione ładnie dla oka, z ładnymi książeczkami
A nowa płytka ~ jeszcze sporo czasu minie. Kupie bezwzględnie. I mam nadzieję że będzie mi się podobała równie co AMOLAD