Da5id pisze:W Barcelonie w dniu koncertu widziałem jak jacyś fani Mety (chyba jadący na koncert) nie potrafili sobie poradzić z wejściem do metra. W Barcelonie do części stacji wchodzi się bramką po prawej (a nie jak zazwyczaj - po lewej) stronie od kasownika. Nawet wymowne strzałki wskazujące prawidłową bramkę nie były wystarczającą wskazówką i trzy tęgie głowy po długiej burzy mózgów postanowiły cały mechanizm po prosu przeskoczyć. Pomógłbym im, ale to chyba osłabiłoby pozycję Iron Maiden...
Tiaaa i pewnie mieli po 15 lat a cały metal kończył się i zaczynał na "M i A" z logo Amerykanów na ich T-Shirtach, żałosne. A pozycji MAIDEN zagraża już tylko ... IRON MAIDEN.
Na dobrą sprawę, po nadchodzącej płycie mogliby iść na emeryturkę. Co do METY, mnie już nic nie zdziwi, widziałem ich w życiu jakieś 7 razy i już mam "over", jeśli ich słucham to raczej starych rzeczy, dla smaku. za to taki SLAYER ciągle mnie nęci, cóż dla mnie "Morderca" jest bardziej wyrazisty i bezkompromisowy. Ciekawe jak wypadnie Sonisphere w UK, podobno ma tam zagrać jakiś cover band ABBY, kult jak s*****syn!!!