10 i 11/02/2010 - Depeche Mode - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: 10 i 11/02/2010 - Depeche Mode - Łódź
z tego co wiem info o koncercie po 12 wrzesnia
Po pierwsze. Do hali w Łodzi wejdzie na koncerty do 13 tyś ludzi.
Po drugie. Hala w Warszawie przy stadionie Narodowym na razie jest wstrzymana bo po pierwsze UEFA nie chce mieć w czasie mistrzostw budynku w bezpośredniej okolicy nowego stadionu, po drugie Totalizator Sportowy przymierza się do budowy wielkiej hali na swoich terenach na Służewcu.
Po drugie. Hala w Warszawie przy stadionie Narodowym na razie jest wstrzymana bo po pierwsze UEFA nie chce mieć w czasie mistrzostw budynku w bezpośredniej okolicy nowego stadionu, po drugie Totalizator Sportowy przymierza się do budowy wielkiej hali na swoich terenach na Służewcu.
póki nie odbędzie się tam pierwszy koncert to jednak traktowałbym te dane w kategoriach przybliżonych szacunków.Piwowarus pisze:Po pierwsze. Do hali w Łodzi wejdzie na koncerty do 13 tyś ludzi.
Heh, do takich inicjatyw chyba należy podchodzić baaardzo ostrożnie.Piwowarus pisze:po drugie Totalizator Sportowy przymierza się do budowy wielkiej hali na swoich terenach na Służewcu.
według najnowszych doniesień potwierdzonych na 99%, w Łodzi będą dwa koncerty 11-12 lutego.
Sprzedaż biletów ma ruszyć już w przyszłym tygodniu!
Sprzedaż biletów ma ruszyć już w przyszłym tygodniu!
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Poprawka- 10 i 11. No to czekamy na pełną informację.
2 tematy o jednym koncercie to za dużoTobink pisze:Na trasie Depeche Mode Tour of The Universe ponownie pojawiła się Polska. Koncerty w naszym kraju odbędą się 10 i 11 lutego 2010 w Hali Arena w Łodzi.
Po komplikacjach związanych z chorobą Dave'a Gahana i odwołanym koncercie na Stadionie Gwardii zespół, ku radości licznej grupy polskich fanów, postanowił zagrać w Polsce aż dwukrotnie.
Tour of the Universe promująca najnowszy album Depeche Mode zatytułowany "Sounds of the Universe" to jedna z największych i najbardziej spektakularnych tras koncertowych, a właśnie ogłoszone lutowe koncerty z pewnością można określić mianem najbardziej oczekiwanych.
Bilety na oba koncerty w cenach 176 zł, 187 zł i 550 zł w sprzedaży już od 4 sierpnia (wtorek) od godziny 00:01 poprzez strony LiveNation.pl oraz Eventim.pl, a od godziny 9.00 dostępne będą również w punktach sprzedaży sieci Eventim (lista punktów dostępna na eventim.pl).
Źródło :
http://muzyka.onet.pl/0,2018300,newsy.html
oraz
http://www.livenation.pl/...he-mode-tickets
Boli mnie to, że nie mam kasy za dużo na te bilety ;/
-
El Dorado
Chciałem zacząć go od nowa bo to pewna i potwierdzona informacja
a tamte wywody były w temacie o odwołanym koncercie.
No to się przejedziemy, docierają do mnie słuchy od znajomego z LN, iż w październiku 2010 w Łodzi ma być IRON! Ciekawe czy się potwierdzi!??
-
El Dorado
Moim skromnym zdaniem tam metalowych koncertów raczej nie będzie, bo siedzonka są pokryte miękkim materiałem, który łatwo ubrudzić/podrzeć. 
a byłeś tam? jak to ma się do O2 Praga/Londyn? 
W wielu arenach gdzie zwykle grają MAIDEN są takie krzesełka i nikomu to nie przeszkadza!Tobink pisze:Moim skromnym zdaniem tam metalowych koncertów raczej nie będzie, bo siedzonka są pokryte miękkim materiałem, który łatwo ubrudzić/podrzeć.
-
El Dorado
Oczywiście, że byłem, pracowałem tam nawetarchaon pisze:a byłeś tam? jak to ma się do O2 Praga/Londyn?![]()
Bardzo daleko za Pragą i Londynem jest ta hala niestety
-
El Dorado
Generalnie sektora J K L nikomu nie polecam bo to są najgorsze ever.
to znaczy zasloniete przez bude naglosnieniowa jak w Pradze na IM?
co to znaczy GA?
co to znaczy GA?
-
El Dorado
GA - General Admission czyli bez podziału na miejsca
nie, są one wysoko bardzo i słabo z nich widać
nie, są one wysoko bardzo i słabo z nich widać
dzieki za rade i info 
Ty sie wybierasz?
Na plyte?