10 i 11/02/2010 - Depeche Mode - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: 10 i 11/02/2010 - Depeche Mode - Łódź
Mam 5 biletów na płytę na zbyciu, muszę je oddać szybko, oczywiscie po normalnej cenie! Pisać 
cena idzie w gore 
-
El Dorado
ktoś już sprzedaje? nie chcę być pierwszy 
wie ktoś coś może więcej o koncercie METALLICI w ARENA LODZ?
no w marcu ma podobno być.
no to pięknie, zatem niebawem ruszy już pewnie sprzedaż biletów.
To plotki,czy są już jakieś potwierdzone info?
To plotki,czy są już jakieś potwierdzone info?
A czemu moderator rozpoczyna offtop w temacie o DEPECHE MODE?
Ja będę pewnie na którymś koncercie DEPECHE MODE, może na obu
Ja będę pewnie na którymś koncercie DEPECHE MODE, może na obu
fakt ze offtop, ale ze wzgledu na miejsce i plotki jak na poczatku dotyczace koncertu DM w Lodzi zaczalem tutaj zeby nie zakladac tematu, ale skoro jest cos na rzeczy to przenosimy temat
W sprzedaży ponownie dostępne są bilety na koncerty Depeche Mode, ktore odbędą się 10 i 11 lutego 2010 w Hali Arena w Łodzi.
Pula biletów, którą właśnie została zwalniona do sprzedaży, czekała na wiernych fanów zespołu, którym nie udało się dotychczas zakupić biletu. Dodatkowo, udostępnienie biletów w późniejszym terminie miało na celu ograniczenie nielegalnego obrotu biletów oraz wszelkich prób odsprzedaży biletów w cenach wyższych niż nominalne.
Trasa "Tour of the Universe" promuje najnowszy album Depeche Mode zatytułowany "Sounds of the Universe".
Bilety na miejsca stojące w cenie 187 zł dostępne są na stronie LiveNation.pl.
za onet.pl
Pula biletów, którą właśnie została zwalniona do sprzedaży, czekała na wiernych fanów zespołu, którym nie udało się dotychczas zakupić biletu. Dodatkowo, udostępnienie biletów w późniejszym terminie miało na celu ograniczenie nielegalnego obrotu biletów oraz wszelkich prób odsprzedaży biletów w cenach wyższych niż nominalne.
Trasa "Tour of the Universe" promuje najnowszy album Depeche Mode zatytułowany "Sounds of the Universe".
Bilety na miejsca stojące w cenie 187 zł dostępne są na stronie LiveNation.pl.
za onet.pl
chocby nie wiem co robili i tak nie wyeliminuja koników
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Idiotyczne zachowanie ze strony polskiego Live Nation. Lepiej niech zalegalizuja konikowanie tak jak np. w USA gdzie Live Nation wspolpracuje z Ticketmaster'em i wystawia na aukcje bilety na najbardziej popularne wystepy. W ten sposob zarabiaja na nich dodatkowa kase, a jednoczesnie pozwala ludziom zarobic. 
WICKER MAN pisze:Idiotyczne zachowanie ze strony polskiego Live Nation. Lepiej niech zalegalizuja konikowanie tak jak np. w USA gdzie Live Nation wspolpracuje z Ticketmaster'em i wystawia na aukcje bilety na najbardziej popularne wystepy. W ten sposob zarabiaja na nich dodatkowa kase, a jednoczesnie pozwala ludziom zarobic.
Ale to jest w USA, a nie w Polsce. Nasi jeszcze nie dorośli do tego, żeby brać przykład z krajów, które to już przerabiały i wnioski wyciągnęły.
Dam za każdy po 80zł.Tobink pisze:Mam 5 biletów na płytę na zbyciu, muszę je oddać szybko, oczywiscie po normalnej cenie! Pisać
Nie ma to jak spontaniczna akcja. Masakra. Dobrze, że nie rozpisali kiedy i gdzie mam iść do toalety bo Davidowi sprawia to przyjemność....Budziol pisze:http://akcja.dmuniverse.pl/
jak było ?
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Środowy koncert bardzo udany. Akcja z puszczaniem baloników, i chóralnym odśpiewaniem "Master and Servant" i "Enjoy the Silence" robiła wrażenie. Teraz to już chybua nie będzie większego koncertu bez tego typu akcji. Zespół w świetnej formie. David Gahan biegał po scenie, robił piruety, tańczył ze statywem od mikrofonu, i całkiem nieźle trzymał się wokalnie, mimo swoich problemów zdrowotnych. Także miło usłyszeć te wszystkie mocniejsze, zdecydowanie gitarowe aranżacje ich piosenek. Zdecydowanie Depeche Mode to zespół który warto zobaczyć na żywo.
-
El Dorado
haha a mysmy z kubusiem nie weszli, chciałem bić sie z konikiem i bardzo się spiłem alkoholem różnego rodzaju