Metallica - Europa 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica - Europa 2012
o której sie zaczyna w Czechach , wpuszczają o 12-stej a zaczyna się ?
Up The irons
Wpuszczają od 11, o 12 już start 
robię
Ostatnio zmieniony ndz paź 14, 2012 10:35 pm przez piter, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystko pięknie. I bardzo chętnie bym się pisał. Tylko że w Warszawie jest jeszcze Slayerpiter pisze:przywiozłem trochę biletów na Metallike z Budapesztu - koncert 14 maja i robuie autobus - bilet na płyte na stadionie wychodzi po 209 zł + przejazd autobusem 95 zł = 304 zł
koncert jest na stadionie co oznacza w praktyce że miejsce na płycie stadionu to prawie to samo co GC na lotnisku, a miejsce na płycie na lotnisku to prawie to samo co oglądanie koncertu spod pramy stadionu- wprawdzie w Budapeszcie nie bedzie big four - ale jeden koncert wiecej Metalliki nie zaszkodzi - szczegtólnie że zbiera się zajebista ekipa
- a że koncerty w Budapeszcie sa fajne to wiedzą ci nieliczni co byli tam na Ironach rock temu
jak ktos chetny proszę o info na pw
szcegóły są też na aukcji:
http://allegro.pl/item878026719_przejaz ... _2010.html
Ale sama idea wyjazdu do Budapesztu i twoja inicjatywa bardzo szczytna i godna podziwu
czemu? jadąc do Szwajcarii nie dotarłbyś już do Czech na Sonisphere.
ale nie ma tam legalnych narkotyków
Mają odwołać drugi koncert w Rydze. Za to będzie Tallin, Estonia
EDIT: Juz to zrobili.
EDIT: Juz to zrobili.
-
Ancient Mariner
- -#Invader

K... Ale zagrali ze mną w ch...
Niech ich szlag trafi. Wszystko już miałem załatwione... 
chu
j
chu
j
kur
wa
Wicker, Yanek, co roimy w tym wypadku? Możemy za darmo zamienić bilet z drugiego show na bilet do Tallina bądź dostać kase za drugi koncert, tako rzecze metclub
j
chu
j
kur
wa
Wicker, Yanek, co roimy w tym wypadku? Możemy za darmo zamienić bilet z drugiego show na bilet do Tallina bądź dostać kase za drugi koncert, tako rzecze metclub
Tak sobie myślę yankes, że musisz być bardzo szczęśliwy, że w ciągu tygodnia odwołują Ci koncerty 2 fajniutkich zespołów : - 0
Bardzo..motyla noga..Coś pod górkę na początku tego roku. Ale damy radę. Decyzja jest, że Tallin robimy, bo bilety zachowują ważność. 200km to rzut beretem hehehherki pisze:Tak sobie myślę yankes, że musisz być bardzo szczęśliwy, że w ciągu tygodnia odwołują Ci koncerty 2 fajniutkich zespołów : - 0
P.S Herki dostałeś od mnie smsa dziś rano?
Cześć wszystkim,
Zamawiał już ktoś bilety i przejazd z topbiletów? Ja zamówiłem bilet GC i przejazd do Czech z Wrocławia w święta, wpłaty dokonałem zaraz po nich... i nic. Nie wiem czy rezerwacja została aktywowana. Próbowałem się kontaktować za pomocą namiarów na stronie, ale na gadu-gadu nikt nie odpisuje, a facet telefon ma cały czas wyłączony. O co chodzi? Zaczynam mieć wrażenie, że to jakaś ściema...
Zamawiał już ktoś bilety i przejazd z topbiletów? Ja zamówiłem bilet GC i przejazd do Czech z Wrocławia w święta, wpłaty dokonałem zaraz po nich... i nic. Nie wiem czy rezerwacja została aktywowana. Próbowałem się kontaktować za pomocą namiarów na stronie, ale na gadu-gadu nikt nie odpisuje, a facet telefon ma cały czas wyłączony. O co chodzi? Zaczynam mieć wrażenie, że to jakaś ściema...
ale was zrobili, normalnie bez wazeliny
Topbilety - bardzo solidna firma! Byłem z nimi na Queen w Pradze w 2008 roku. Pod halą okazało się, że organizator nawet nie pomyślał, żeby wcześniej zarezerwować parking, toteż umówił się z pasażerami tak, że po gigu autobus podjedzie pod samą halę co by wszyscy bezpiecznie wsiedli, a tymczasem oddali się zaparkować w innym miejscu. Niestety, po koncercie okazało się że wszystkie ulice dookoła hali (łącznie z tą na której się z nami umawiał) są zablokowane przez policję - dlatego organizator stwierdził, że odbierze nas osobiście i zaprowadzi do autobusu. Zamiast jednak poczekać na wszystkich i ruszyć w stronę autokaru, zabrał ze sobą jedynie kilkunastoosobową grupkę ludzi. Na parking szło się z 15 minut, a biorąc pod uwagę, że gość jeszcze spędził trochę czasu gadając z kierowcą, nietrudno się domyślić, że po powrocie pod halę już prawie nikogo z pasażerów nie zastał - nic w tym dziwnego, spanikowani ludzie pewnie szukali busa dookoła hali, w końcu od zakończenia występu minęło już sporo czasu. Gdy wrócił (z kilkoma niedobitkami) jeszcze chyba kilkanaście minut czekaliśmy w autobusie - w sumie nie wiem na co liczył, że zagubieni ludzie sami znajdą parking? Generalnie sporo, wcześniej zajętych miejsc w autobusie, było w drodze powrotnej pustych. Mało tego, z rozmów pasażerów dowiedziałem się, że ten sam organizator po koncercie Kiss w Berlinie jeszcze więcej ludzi w Niemczech zostawił. Pełna profeska.Blase pisze:Cześć wszystkim,
no niezła opowieść. Cholera, mam nadzieję, że to wypali. Od dawna chciałem zobaczyć Wielka Czwórkę i Black Sabbath z Dio, a 500PLN piechotą do lata nie chodzi...
Ja z nimi jechałem 2 czy 3 razy i nie było żadnych problemów (tzn. raz był problem, ale nie ze strony organizatora, tylko ze strony Bubu, który rozwalił swoją głową przednią szybę autokaru).