Metallica - Europa 2012

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Diabeł
-#Invader
-#Invader

Re: Metallica - Europa 2012

Post autor: Diabeł »

o której sie zaczyna w Czechach , wpuszczają o 12-stej a zaczyna się ?
Up The irons
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Kuki91 »

Wpuszczają od 11, o 12 już start ;)
Awatar użytkownika
piter
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: piter »

robię
Ostatnio zmieniony ndz paź 14, 2012 10:35 pm przez piter, łącznie zmieniany 2 razy.
El Dorado

Post autor: El Dorado »

Może się nawet skuszę, muszę fundusze policzyć
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kuba »

piter pisze:przywiozłem trochę biletów na Metallike z Budapesztu - koncert 14 maja i robuie autobus - bilet na płyte na stadionie wychodzi po 209 zł + przejazd autobusem 95 zł = 304 zł

koncert jest na stadionie co oznacza w praktyce że miejsce na płycie stadionu to prawie to samo co GC na lotnisku, a miejsce na płycie na lotnisku to prawie to samo co oglądanie koncertu spod pramy stadionu ;) - wprawdzie w Budapeszcie nie bedzie big four - ale jeden koncert wiecej Metalliki nie zaszkodzi - szczegtólnie że zbiera się zajebista ekipa ;) - a że koncerty w Budapeszcie sa fajne to wiedzą ci nieliczni co byli tam na Ironach rock temu

jak ktos chetny proszę o info na pw
szcegóły są też na aukcji:
http://allegro.pl/item878026719_przejaz ... _2010.html
Wszystko pięknie. I bardzo chętnie bym się pisał. Tylko że w Warszawie jest jeszcze Slayer ;-) Co prawda też mi się nie uśmiecha to całe lotnisko ale cóż zrobić.....

Ale sama idea wyjazdu do Budapesztu i twoja inicjatywa bardzo szczytna i godna podziwu :pijak:
El Dorado

Dobry by był wyjazd do Szwajcarii na Sonisphere.. :)
archaon
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: archaon »

czemu? jadąc do Szwajcarii nie dotarłbyś już do Czech na Sonisphere.
El Dorado

Ale w Szwajcarii lepszy skład jest przecie
archaon
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: archaon »

ale nie ma tam legalnych narkotyków
kobonga
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: kobonga »

Mają odwołać drugi koncert w Rydze. Za to będzie Tallin, Estonia

EDIT: Juz to zrobili.
Ancient Mariner
-#Invader
-#Invader

Post autor: Ancient Mariner »

K... Ale zagrali ze mną w ch... :evil: Niech ich szlag trafi. Wszystko już miałem załatwione... :facepalm:
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Kuki91 »

chu
j
chu
j

kur
wa

Wicker, Yanek, co roimy w tym wypadku? Możemy za darmo zamienić bilet z drugiego show na bilet do Tallina bądź dostać kase za drugi koncert, tako rzecze metclub
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Tak sobie myślę yankes, że musisz być bardzo szczęśliwy, że w ciągu tygodnia odwołują Ci koncerty 2 fajniutkich zespołów : - 0
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

herki pisze:Tak sobie myślę yankes, że musisz być bardzo szczęśliwy, że w ciągu tygodnia odwołują Ci koncerty 2 fajniutkich zespołów : - 0
Bardzo..motyla noga..Coś pod górkę na początku tego roku. Ale damy radę. Decyzja jest, że Tallin robimy, bo bilety zachowują ważność. 200km to rzut beretem heheh

P.S Herki dostałeś od mnie smsa dziś rano?
Blase
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Blase »

Cześć wszystkim,
Zamawiał już ktoś bilety i przejazd z topbiletów? Ja zamówiłem bilet GC i przejazd do Czech z Wrocławia w święta, wpłaty dokonałem zaraz po nich... i nic. Nie wiem czy rezerwacja została aktywowana. Próbowałem się kontaktować za pomocą namiarów na stronie, ale na gadu-gadu nikt nie odpisuje, a facet telefon ma cały czas wyłączony. O co chodzi? Zaczynam mieć wrażenie, że to jakaś ściema...
Awatar użytkownika
Diabeł
-#Invader
-#Invader

Post autor: Diabeł »

Nie bój nic w tamtym roku przed AC/DC też tak było
Up The irons
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

ale was zrobili, normalnie bez wazeliny
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Da5id »

Blase pisze:Cześć wszystkim,
Zamawiał już ktoś bilety i przejazd z topbiletów? Ja zamówiłem bilet GC i przejazd do Czech z Wrocławia w święta, wpłaty dokonałem zaraz po nich... i nic. Nie wiem czy rezerwacja została aktywowana. Próbowałem się kontaktować za pomocą namiarów na stronie, ale na gadu-gadu nikt nie odpisuje, a facet telefon ma cały czas wyłączony. O co chodzi? Zaczynam mieć wrażenie, że to jakaś ściema...
Topbilety - bardzo solidna firma! Byłem z nimi na Queen w Pradze w 2008 roku. Pod halą okazało się, że organizator nawet nie pomyślał, żeby wcześniej zarezerwować parking, toteż umówił się z pasażerami tak, że po gigu autobus podjedzie pod samą halę co by wszyscy bezpiecznie wsiedli, a tymczasem oddali się zaparkować w innym miejscu. Niestety, po koncercie okazało się że wszystkie ulice dookoła hali (łącznie z tą na której się z nami umawiał) są zablokowane przez policję - dlatego organizator stwierdził, że odbierze nas osobiście i zaprowadzi do autobusu. Zamiast jednak poczekać na wszystkich i ruszyć w stronę autokaru, zabrał ze sobą jedynie kilkunastoosobową grupkę ludzi. Na parking szło się z 15 minut, a biorąc pod uwagę, że gość jeszcze spędził trochę czasu gadając z kierowcą, nietrudno się domyślić, że po powrocie pod halę już prawie nikogo z pasażerów nie zastał - nic w tym dziwnego, spanikowani ludzie pewnie szukali busa dookoła hali, w końcu od zakończenia występu minęło już sporo czasu. Gdy wrócił (z kilkoma niedobitkami) jeszcze chyba kilkanaście minut czekaliśmy w autobusie - w sumie nie wiem na co liczył, że zagubieni ludzie sami znajdą parking? Generalnie sporo, wcześniej zajętych miejsc w autobusie, było w drodze powrotnej pustych. Mało tego, z rozmów pasażerów dowiedziałem się, że ten sam organizator po koncercie Kiss w Berlinie jeszcze więcej ludzi w Niemczech zostawił. Pełna profeska.
Blase
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Blase »

no niezła opowieść. Cholera, mam nadzieję, że to wypali. Od dawna chciałem zobaczyć Wielka Czwórkę i Black Sabbath z Dio, a 500PLN piechotą do lata nie chodzi...
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Ja z nimi jechałem 2 czy 3 razy i nie było żadnych problemów (tzn. raz był problem, ale nie ze strony organizatora, tylko ze strony Bubu, który rozwalił swoją głową przednią szybę autokaru).
ODPOWIEDZ