Behemothmiki pisze: Wielka Czwórka Thrash Metalu: Metallica, Anthrax, Slayer, Behemoth).
27/05/2010 - AC/DC - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/05/2010 - AC/DC - Warszawa
Ale, ale - przed AC piorun DC od dawna grają same słabizny. Wiec na wielki support nie ma szans bo już by ogłosili
tomtomala, a wiesz co to optymizm? 
wiem
dlatego z pełnym optymizmem piszę, że wolę samo AC piorun DC. Mnie oni w zupełności wystarczą. Nie chce męczyć się na supportach.
Czyli Machine Head by się idealnie nadałtomtomala pisze:Ale, ale - przed AC piorun DC od dawna grają same słabizny. Wiec na wielki support nie ma szans bo już by ogłosili
Nie zgodzę się tu z Tobątomtomala pisze:Ale, ale - przed AC piorun DC od dawna grają same słabizny. Wiec na wielki support nie ma szans bo już by ogłosili
Jest to obecnie wielka nadzieja muzyki i nie nazwałbym ich "słabizną" (chyba że było to określenie kolokwialne, lekki dysonans w myślach i tekstem pisanym, ale to wtedy znaczy że źle zrozumiałemWojciech Mann w magazynie Polityka pisze:Czwórka Irlandczyków z The Answer niczego niepotrzebnie nie przyspieszała ani nie „przegrzała”.
Idąc trochę wstecz - w 2003 roku AC/DC koncertowało z takimi legendami rocka jak THE ROLLING STONES czy THE RUSH! Trzymajmy kciuki, aby i na zbliżającej się trasie support, jak to się mówi, "wymiótł nas z butów aż do nieba"
Moim zdaniem jest nadzieja na piorunujący (;)) support przed AC/DC, gdzyż jest to wielki zespół i wielkim wydarzeniem jest jego koncert na Bemowie. Organizator nie odpuści okazji pokazania ludziom (wielkiej grupie ludzi!) jakiegoś świetnego zespołu właśnie klasy TSA (jednak TSA jak wiemy nie będzie na 100%, co wynika z postu herkiego...). Myślę, że do momentu wprowadzenia biletów do druku zostanie ogłoszona jakaś bombowa kapela z topu rocka! Druk biletów jest tu kluczowy, bo jak wiadomo dobry zespół będzie chciał mieć swoje logo na tickecie, więc jak już wyjdą wydruki to będzie po sprawie, albo supportem będzie jakiś amatorski zespół garażowy.
Grunt, żeby nie było Feel
Grunt, żeby nie było Feel
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Corruption i Frontside.
Coz, jesli bilety beda sie dobrze sprzedawaly bez zadnych supportow to na pewno sie nie wysila (tak jak np. w przypadku Maiden w Wawie).
A co do lokalizacji to Bemowo promuje sie ostatnio jako "stolica mocnych brzmien" - ciekawe jaka w tym zasluga Herkiego...

Coz, jesli bilety beda sie dobrze sprzedawaly bez zadnych supportow to na pewno sie nie wysila (tak jak np. w przypadku Maiden w Wawie).
A co do lokalizacji to Bemowo promuje sie ostatnio jako "stolica mocnych brzmien" - ciekawe jaka w tym zasluga Herkiego...

Jak kto woli i lubi ale mnie ta czwórka Irlandczyków niemiłosiernie zmęczyła.herki pisze:Nie zgodzę się tu z TobąNa ostatniej trasie koncerty australijczyków otwierał bardzo dobry zespół The Answer. Cytując tutaj Wojciecha Manna:
Wojciech Mann w magazynie Polityka napisał/a:
Czwórka Irlandczyków z The Answer niczego niepotrzebnie nie przyspieszała ani nie „przegrzała”.
Idąc bardzo wstecz to grała przed nimi Meta w 1991 roku. No ale na support tego kalibru nie mamy co liczyc.
A może Velvet Revolver? Oni by sprowadzili na pewno trochę mięsa armatniego nowego do pogo a i fanów Acid nie odstraszą.
Pamiętaj Robercie, nie mam tak naprawdę żadnych znajomości w ratuszuWICKER MAN pisze:A co do lokalizacji to Bemowo promuje sie ostatnio jako "stolica mocnych brzmien" - ciekawe jaka w tym zasluga Herkiego
Ostatnio zmieniony śr sty 06, 2010 6:16 pm przez herki, łącznie zmieniany 2 razy.
herki, cytujesz WICKER MAN a nie mnie!
nie rozumiem słowa - proszę o wyjaśnienie w nawiasie.herki pisze:STRICTE
Pojechać na ten koncert to obowiązek każdego szanującego się fana muzyki. Praga ZDOBYTA teraz czas na Warszawę
A bilety dostępne od 11 stycznia od godziny 10. Obstawiam że pójdą w max. 82 minuty.
A bilety dostępne od 11 stycznia od godziny 10. Obstawiam że pójdą w max. 82 minuty.
Przepraszam, zwykłe przeoczenie z mojej strony 
A jeszcze zadam takie pytanie mocno osobiste i interesowne
Mianowicie jakie są szanse, że koncert zostanie przeniesiony na Stadion Śląski? Nie ukrywam, że byłoby to dla mnie spore ułatwienie w dostaniu się na niego, gdyż jestem z Katowic. Myślicie, że jest sens pisać maile do zespołu w tej sprawie? Sądzę, że wiele osób z południa by było zainteresowane taką zamianą?
Może ktoś na szybko wkleić wykaz koncertów przenoszonych na południa kraju? Nie tylko z Polski oczywiście
W końcu jesteśmy światowcami 
Może ktoś na szybko wkleić wykaz koncertów przenoszonych na południa kraju? Nie tylko z Polski oczywiście
To, ze bilety wchodzą do sprzedaży w dzień moich urodzin musi być znakiem 
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Przeciez supportow moze byc kilka, wiec TSA niech jednak bedzie;), a w srodku powiedzmy, ze cos klasycznego - Primal Fear jak dla mnie !
świetnie. będę podrozowal tylko nim tam i z powrotem, poniewaz uwielbiam ta liczbe. tramwaje tez uwielbiam. a w Gliwicach bodajze ostatnio usuneli linie tramwajowe? jak z tym w innych miastach, jak i dzielnicach stolicy? myslicie, ze kolejne takie decyzje zostana podjete szybciej niz w w/w (skrot od `wyzej wymienione`) 82 minuty?herki pisze:wiele osób wie, że na Bemowo jedzie m.in. tramwaj 24
tak, Kuki. jest prawda czasu i prawda ekranu. I my ja opowiadamy.Kuki91 pisze:To, ze bilety wchodzą do sprzedaży w dzień moich urodzin musi być znakiem
Ostatnio zmieniony śr sty 06, 2010 6:25 pm przez S1MON, łącznie zmieniany 1 raz.