zlot w Madnessie

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: zlot w Madnessie

Post autor: IM_Power »

Stwierdzilłem z dwoma kumplami ,że fajnie by było 5 czerwca uczcić 58 urodziny Nicko, to akurat wypada sobota.
Ale tym razem ,nie klubowa impreza z koncertem tylko bardziej kameralne spotkanie ,raczej w plenerze, coś takiego o czym tak naprawdę myślałem ,mniej hałasu, szaleństwa ,a więcej ciekawych rozmów ,tego co stanowi taki klimat Maidenowy jaki przynajmiej ja czuję.
Można potem się przenieść do jakiegoś klubu ,a wcześniej trochę popić i powspominać stare dobre czasy i pogadać o Ironowcach.
Nawet nie będe dawał info na LANS fm i ogólnie w necie, kto będzie chciał ten wpadnie.

Urodziny Steve'a Harrisa które świętowałem z czterema kumplami wspominam fantastycznie ,teraz pewnie będzie podobnie.
Dziadek Jacek
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Dziadek Jacek »

Witam!
Jako osoba, która przyczyniła sie w pewnym stopniu do powstania tego zlotu, chciałbym serdecznie podziękować za miłe słowa, oraz za obecność. Z tego co pamiętam, to z ludźmi z tego forum sympatycznie się gadało :)
W kwestii fotek – o ile wiem, to nikt z nas nie jest w ich posiadaniu, więc, cholera, raczej się nie pojawią :(

Pomysł na kameralną imprezkę mającą na celu uczczenie urodzin Nicko uważam za dobry, jednak z plenerem trzeba uważać, bo wiadomo - „kochani” panowie w niebieskich mundurach lubią na takie zabawy włazić nieproszeni...
IM_Power pisze:Urodziny Steve'a Harrisa które świętowałem z czterema kumplami wspominam fantastycznie ,teraz pewnie będzie podobnie.
racja :)
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

O Janek !, fajnie ,że się zarejestrowałeś, jeszcze tylko Ewru i Darek i opanowujemy sytuację na pokładzie... ;-)

z urodzinami Nicko to widzę to tak, będzie czerwiec to będzie cieplutko, można spotkać się na rynku o 16 i iść na Grunwald tam jest fajna i bezpieczna miejscówa za akademikiem i wypić trochę piwek,a jak dusza zapragnie Iron Maiden to proszę bardzo, akademik Zodiak, możemy iść do pokoju mojego (o ile tam jeszcze będe mieszkał ) albo Twojego, Janek i zrobić imprezę ,15 osób spokojnie się zmieści

a potem...do jakiegoś klubu, można nawet poprosić wcześniej by tam mieli przygotowane powiedzmy na godzinę ,jakąś muzykę

a jeszcze nawet można wspólnymi siłami zrobić nagrodę, jakąś skromną, bez szału, płytę za 40 zł i zrobić mały konkurs jakiś ,nawet dla znajomych ,oczywiście ja tradycyjnie nie biorę udziału
czester52
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: czester52 »

Ja i Ironspartan odpadamy. W tym czasie będziemy w Malborku. Bo jedziemy na Malbork fest a potem na military fest.
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Hej...to możemy nawet zmienić datę , bo w sumie nie termin ,a pamięć się liczy, może w takim razie 29 maj ,też sobota, a jeszcze przy okazji można świętować 5-tą rocznicę koncertu Iron Maiden w Chorzowie :) ,poza tym to maj, ulubiony mój miesiąc na wszelakie imprezy
czester52
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: czester52 »

Wtedy akurat będę po koncercie ACDC i będę musiał troszkę kasy odrobić...
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

eee to nie wiem, pogadam z wszystkimi i wybierzemy jakiś najbardziej dogodny dla większości termin
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Steve »

Zdjęcia ze zlotu:

http://www.megaupload.com/?d=EV8Y5GY6
lub:
http://www.sendspace.pl/file/f409ec33bc9eaeaabeb8e69

Będzie pewnie więcej no i film mam nadzieje, że też się pojawi - wszystko w swoim czasie.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Lepiej wysyłać zdjęcia z tamtego zlotu na privy zainteresowanym, teraz już jest inne spotkanie i o nim rozmawiajmy, zlot 9 kwietnia to już historia....biorąc pod uwagę wydarzenia z soboty ,to zdanie ma głębszy sens ...
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

IM_Power pisze:Lepiej wysyłać zdjęcia z tamtego zlotu na privy zainteresowanym, teraz już jest inne spotkanie i o nim rozmawiajmy, zlot 9 kwietnia to już historia....biorąc pod uwagę wydarzenia z soboty ,to zdanie ma głębszy sens ...
Co za brednie :lol:
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Dla ciebie to brednie dla mnie data 10 kwietnia to jedna z najważniejszych dat ostatnich lat ,a może i dekad ,a biorąc pod uwagę ,że żyłem przez ostatnie 4-5 miesiące 9 kwietnia czyli zlotem sprawia ,że patrzę na niego jako coś odległego ,bardziej odległego niż wskazywałby na to ,że to było 9 dni temu.

Cynizm niektórych użytkowników przechodzi ludzkie pojęcie :facepalm:
Awatar użytkownika
Stokrotka
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stokrotka »

Steve pisze:Zdjęcia ze zlotu:

http://www.megaupload.com/?d=EV8Y5GY6
lub:
http://www.sendspace.pl/file/f409ec33bc9eaeaabeb8e69

Będzie pewnie więcej no i film mam nadzieje, że też się pojawi - wszystko w swoim czasie.

Pozdrawiam
Dlaczego po pobraniu zdjęć nie da ich się w żaden sposób otworzyć?
Kro
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kro »

U mnie wszystko dziala, ale to sa tylko foty z koncertu, zreszta polowa rozmazana :roll: Mam nadzieje ze sie pojawia jakies kolejne
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

IM_Power pisze:Lepiej wysyłać zdjęcia z tamtego zlotu na privy zainteresowanym, teraz już jest inne spotkanie i o nim rozmawiajmy, zlot 9 kwietnia to już historia....biorąc pod uwagę wydarzenia z soboty ,to zdanie ma głębszy sens ...
Wg. mnie po prostu lepiej byłoby zrobić temat o kolejnym, innym spotkaniu a nie zmieniać istniejący już temat o zlocie bo robi sie wlasnie zamieszanie...

----
Sam nie wiem jak jest z większością zdjęć - część już jest, część chyba jeszcze wisi u kogoś a to, że to tylko zdjecia z koncertu to nie moja wina.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

no ale wtedy nam nie przykleją, a tak to mamy już jeden przyklejony temat i jest ok....dobra załatwcie sprawę ze zdjęciami, ja napiszę termin za tydzień gdzieś ,do tego czasu już chyba nie będzie rozmów o tamtym zlocie
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

No ale temat o zlocie to temat o zlocie i wg. mnie nie należy zmieniać nazwy na inną, bo jednak ludzie jeszcze tu prowadzili jakąś rozmowę na jego temat :|
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

I tak tylko temat o odbytym zlocie był przyklejony. Jak następne imprezy chcecie organizować to ustalajcie to już tu viewtopic.php?t=8891
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

no dobra zmienię to potem teraz nie mam siły ,za bardzo skacowany jestem
ODPOWIEDZ