proście a będzie Wam danevyrus pisze:Chciałbym kiedyś usłyszeć Mete z jakimś perkusistą
proście a będzie Wam dane 2 <= tu to się Dave nudzi
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
proście a będzie Wam danevyrus pisze:Chciałbym kiedyś usłyszeć Mete z jakimś perkusistą
jego czołówka 2009panzerschreck pisze:przemyśleń oraz percepcji muzyki. Uwielbiam Andrzeja!

a ja lubie te kawałki równieżherki pisze:poza jednak tytułowym, Human Strain i arcygniotem jakim jest Playing With Dolls.
Tytułowy Ci się nie podoba? Dla mnie to najlepszy kawałek na płycie. A jak słucham zwrotek, to nie powiedziałbym, że jest wolny...herki pisze:poza jednak tytułowym, Human Strain i arcygniotem jakim jest Playing With Dolls. Wolny Slayer nie ma mieć prawa bytu!
Wolne akurat nie mają się do tytułowego, refren ma fajny tytułowy, ale riff zwrotkowy trochę badziewiasty. W ogóle niektóre riffy się mi wydają na tej płycie bardzo badziewiaste i banalne, ale co zrobić. I tak płyta zajebista : - )Mr. M pisze:Tytułowy Ci się nie podoba? Dla mnie to najlepszy kawałek na płycie. A jak słucham zwrotek, to nie powiedziałbym, że jest wolny...herki pisze:poza jednak tytułowym, Human Strain i arcygniotem jakim jest Playing With Dolls. Wolny Slayer nie ma mieć prawa bytu!
A ogólnie cała płyta nie ma słabych punktów. Bardzo podoba mi się, że piosenki się "przemieniają". Raz szybsza, raz wolniejsza, raz więcej riffów gitarowych, raz nie.
Jak dla mnie najlepsza metalowa płyta poprzedniego roku.
Przynajmniej się nie zrzygałeś - to już jest cośKai. pisze:Przesłuchałem 5-6 kawałków Slayer'a i podziękowałem
nie, jednym uchem wleciało i drugim wyleciało.Tobink pisze:Głowa bolała po tych kawałkach?

Tutaj masz teledyskElevatorman pisze:co to było bo już usunęli ?