The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier
Mam wrażenie , że to chyba ich ostatni album studyjny 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Steve i Janick podczas wywiadu z Rockline potwierdzili, że to nie jest ostatni album Maiden - planują koncertować jeszcze przez kilka lat i nagrać kolejna płytę, zresztą Rod mocno ich ciśnie (wiadomo - żyła złota
). The Final Frontier jest wg. Steve'a bardziej progresywny i ma więcej zmian tempa (jakby AMOLAD nie miało
). Głównymi kompozytorami, tak jak na poprzedniej płycie, byli Adrian i Steve - tekstowo Bruce.
Zbawco! 
- dostoevsky
- -#Assassin

A jest gdzieś na necie zapis tego wywiadu?WICKER MAN pisze:Steve i Janick podczas wywiadu z Rockline potwierdzili, że to nie jest ostatni album Maiden - planują koncertować jeszcze przez kilka lat i nagrać kolejna płytę, zresztą Rod mocno ich ciśnie (wiadomo - żyła złota). The Final Frontier jest wg. Steve'a bardziej progresywny i ma więcej zmian tempa (jakby AMOLAD nie miało
). Głównymi kompozytorami, tak jak na poprzedniej płycie, byli Adrian i Steve - tekstowo Bruce.
Ja pamiętam, że na OnetNews było odnośnie Maiden, że nie kończą kariery, ale nie przypominam sobie, czy była mowa o kolejnych płytach.
- soulburner
- -#Invader

Zdaje się, że zapis wywiadu będzie udostępniony dziś po południu na http://www.rocklineradio.com/ - trzeba tylko wziąć poprawkę na to, że chodzi o dzisiejsze popołudnie w USA
Zatem jeśli ktoś to nagrał - niechaj nie trzyma dla siebie, tylko się podzieli, bo to nieładnie tak
Zatem jeśli ktoś to nagrał - niechaj nie trzyma dla siebie, tylko się podzieli, bo to nieładnie tak
You must gather your party before venturing forth.
Dzięki za info w takim razie, no ale jednak nawiązanie jakieś tam jest ciekawe w tytule utworuWICKER MAN pisze:Steve i Janick podczas wywiadu z Rockline potwierdzili, że to nie jest ostatni album Maiden - planują koncertować jeszcze przez kilka lat i nagrać kolejna płytę, zresztą Rod mocno ich ciśnie (wiadomo - żyła złota). The Final Frontier jest wg. Steve'a bardziej progresywny i ma więcej zmian tempa (jakby AMOLAD nie miało
-
Deleted User 2259
Może pokuszą się o jakiś 20 minutowy utwórwojteq pisze:przy następnej płycie też tak będą mówić ?
Ja tam osobiście uważam, że granie długich kawałków i zmiany tempa - dobrze im wychodzą. I 20 minutowy utwór by pociągnęli elegancko 
Zgadza się, toż on robią takie rzeczy od wielu - wielu lat i to z jakim skutkiem.... 
Ja tam wiedziałem że kariery nie zakończą. Robią to całe życie, kochają to, a poza tym znów sa na fali więc i pieniążki im tez do kieszonki wpadają. Wiec po co kończyć coś co dla nich i dla nas fanów jest dobre hehe
Ja obstawiam że jedną płytę jeszcze nagrają. Tego jestem w 100% pewien 
Steve i Janick podczas wywiadu z Rockline potwierdzili, że to nie jest ostatni album Maiden -
Tutaj jescze nie ma
- soulburner
- -#Invader

Pieniążkami to maideni się pewnie zbytnio nie przejmują - wydaje mi się, że po prostu lubią to, co robią
Tyle lat spędzonych w trasach koncertowych... to wchodzi w krew, nie wyobrażam sobie Harrisa siedzącego całe dnie przed telewizorem
Zobaczycie, jeszcze pobiją Rolling Stones w długości grania 
Nie jestem pewien, ale chyba chodzi o tę stręfę czasową: http://wwp.greenwichmeantime.com/time-z ... ific-time/
A bo jeszcze u nich południa nawet nie byłottomasz pisze:Steve i Janick podczas wywiadu z Rockline potwierdzili, że to nie jest ostatni album Maiden -![]()
![]()
Tutaj jescze nie ma
You must gather your party before venturing forth.
Nie - tu o forsę nie chodzi - oni robią to, co lubiąa i tyle - czuję że jakieś 7/8 lat pograją... W każdym razie doczekamy się "40 - lecia Maiden i kolejnego albumu" i dobrze - jak zabraknie tych potężnych zespołów - to syf i malaria będzie. Cóż - Scorpioni odchodzą, pewnie i Ozzy da spokój, AC/DC - też - niech Maiden z tych "dinozaurów" daje czadu. Aerosi i KISS przetrwał - dadzą radę! 
Ano to jest największy problem dzisiejszych czasów. Takich zespołów jak IM, Metallica, Saxon, Deep Pupple itd. niema kto zastąpić :/ Strach pomyśleć co będzie za 10 lat. Zdarzają się ciekawe zespoły (ze swojej strony polecam niemiecki Stormwarrior xD) ale głównie dzisiejszy "metal" jeśli to tak można nazwać to taka papka dla dzieci żeby byc fajnym cool trendy i tak dalej
Fakt nowym utworem Maideni mnie nie zachwycili ale ciesze się ze nagrywają dają koncerty bo gdyby nie oni i im podobni babrali byśmy się teraz w gównie.
6godzin różnicy, czyli jak rusza trasa w Dallas 9tego to licząc że koncert skończy się około północy to my setlistę poznamy w czwartek koło 6 ranosoulburner pisze:ie jestem pewien, ale chyba chodzi o tę stręfę czasową: http://wwp.greenwichmeant...a/pacific-time/
Wiadomo, że "El Dorado" zagrają 
Kurde pamiętam czasy jakoś hmm 5 lat temu jak wszystkie płyty IM były w MM po 25 zł a dwu płytowe wydania jakoś za 30 albo 35 chyba wtedy się obkupiłem hehe xD
-
AnarchyMen
- -#Invader

Budziol jeszcze stanieją pewnie ;D lepiej poczekać do lipca