napisane? nie widziałemDeleted User 804 pisze:skoro na oficjalnej napisane że to klucz więc to pewnie klucz
Okładka The Final Frontier - opinie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Okładka The Final Frontier - opinie
-
Deleted User 804
w sklepie Maiden ta biało czarna grafika jest nazwana 'Cross Keys' Eddie
a widzisz, a ja sam na to wpadłem 
- Iron Soldier
- -#Invader

W sumie zastanawiam się czy nie zakupić tej koszulki. Ale muszę się dowiedzieć czy to nie jest kasa puszczona błoto, ale jak znam życie pewnie cena przesadzona. 15 funtów. Hmm... zobacze jeszcze.
Brawo za spostrzegawczość, ja osobiście nie wiem czy klucza bym tam dopatrzył, aczkolwiek myślałem trochę, że może jakieś ustrojstwo to drzwi.
Brawo za spostrzegawczość, ja osobiście nie wiem czy klucza bym tam dopatrzył, aczkolwiek myślałem trochę, że może jakieś ustrojstwo to drzwi.
z każdej trasy od 95 roku przywożę koszulkę, a więc tradycji musi stać się zadość 
a jaką? zobaczymy
a jaką? zobaczymy
zauważcie, że ten "klucz" wieńczą dwie, przeciwległe figury - przypominające kształtami "M" i "G" (takie "skrzyżowane"). Czyżby aluzja do inicjałów autora Melvin'a Grant'a! 
- Iron Soldier
- -#Invader

Zaskakujecie mnie. Niby mam młodsze oczy od was i powinny być bardziej spostrzegawcze, a tu ja się żadnych aluzji nie dopatrzyłem. Ale Eddie tak średnio mi się podoba. Starszy był lepszy.
- maidengraf
- -#Wrathchild

Sorki ,pomyliłem okienko , nie ten temat
....eee..a okładka może być , zero patosu -kicz pełną gębą i wszycho jak mawiał Steve 
i juz wszystko wiadomo po premierze teledysku co to za tajemniczy przedmiot w łapach Eddiego 
Jak dla mnie to jest ich najlepsza okładka jaką dotąd mieli. Taka świeża i nowoczesna...
Zobaczymy jak okładka będzie się prezentować na pudełku
Bo kolory mogą być troszkę inne, niż te które są na komputerze, ale to normalne.
Bo kolory mogą być troszkę inne, niż te które są na komputerze, ale to normalne.
Eddie-Obcy z teledysku tak mi się spodobał, że od razu ocena okładki się podwyższyła. Na początku pisałam, że średnio mi się podoba, teraz jednak stwierdzam, że ta okładka idealnie pasuje do nowej piosenki i teledysku. 
Dokładnie, Eddie w teledysku fajnie wygląda, ale fajnie jakby był bardziej pokazywany.
W jednej scenie z teledysku przypomina Ed Huntera z twarzy
W jednej scenie z teledysku przypomina Ed Huntera z twarzy
same ksera w tej okladce i teledysku...nawet czaski na dole juz gdzies podobne widzialem...

Nie no nie szukajmy juz dziury w całym. Fakt jest kilka nawiązań ale co do czaszki to hmm raczej się moim zdaniem myliszS1MON pisze:same ksera w tej okladce i teledysku...nawet czaski na dole juz gdzies podobne widzialem...Obrazek
Ale jeśli płyta nazywa się "The Final Frontier" To nie mogli zrobić Eddiego, latającego sobie z siekierką, musieli zrobić coś kosmicznego.
Dla mnie karzda okładka Maidenów odzwierciedla płytę i okładka TFF również moim zdaniem zaczyna to robićMaidenFan pisze:Ale jeśli płyta nazywa się "The Final Frontier" To nie mogli zrobić Eddiego, latającego sobie z siekierką, musieli zrobić coś kosmicznego.
Zresztą jakby Eddie był na każdej taki sam, a tło inne, to by się znudziło, więc dobrze, że jest za każdym razem inny 
dokładnie już nie ma co przesadzaćZilian pisze:Nie no nie szukajmy juz dziury w całym. Fakt jest kilka nawiązań ale co do czaszki to hmm raczej się moim zdaniem myliszS1MON pisze:same ksera w tej okladce i teledysku...nawet czaski na dole juz gdzies podobne widzialem...Obrazek
Czaszka to czaszka za bardzo się jej "ztiuningować" nie da
w takim razie chełmy kosmitów już podobne gdzieś widziałem...
już wiem

A ja już widziałem grzbiet Eddiego..