IM_Power pisze:1.Starblind
Najlepszy utwór z The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy utwór z The Final Frontier
Co wyprawiają!!!!Steve pisze:IM_Power pisze:1.Starblind
Po pierwszym przesłuchaniu zastanawiam sie miedzy Mother Of Mercy a The Talisman. Zaznaczam ten drugi.
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

The Talisman
- dostoevsky
- -#Assassin

Podjąłem decyzję wcześniej, niż planowałem. 
Starblind.
Starblind.
na chwile obecną jeśli to co Bruce mówi jest prawdą tzn że chcą grać Final Frontier,El Dodado,Coming Home, Talisman i When the Wild Wind Blows to jak dla mnie fatalny wybór, poza Talismanem który zaczyna mi się coraz bardziej podobać, powinni grać koniecznie Alchemista i Starblind , zamiast El Dorado i Coming Home
dla Coming Home, wykupuje koncerty halowe jak tylko takie się pojawią 
Będę wyjątkowy, po przesłuchaniu wszystkiego dochodzę do wniosku, że najlepszy jest The Man Who Would Be King 
Chociaż Coming Home jest równie dobre...
Chociaż Coming Home jest równie dobre...
-
ARTUR MELOMAN
- -#Wrathchild

Przed drugą kawą i po kilkukrotnym przesłuchaniu chyba jednak najlepszy wydaję się być When the Wild Wind Blows- jest najciekawszy, solówki są tu bardzo dobre.
Świetny jest The Talismani i The Alchemist, który nie jest żadnym wypełniaczem, przynajmniej jak dla mnie.
W ogóle uważam , że ta płyta jest dość równa i nie ma tu utworów do dupy
...dobrze się tego słucha
AMOLAD i DOD bije zdecydowanie. 
Świetny jest The Talismani i The Alchemist, który nie jest żadnym wypełniaczem, przynajmniej jak dla mnie.
Smells good
AMOLAD może i tak, ale z DoDem to pojechałeś.ARTUR MELOMAN pisze:AMOLAD i DOD bije zdecydowanie.
-
ARTUR MELOMAN
- -#Wrathchild

Nie chce w tym temacie za bardzo polemizować ale takie utwory z DOD jak:Age Of Innocence, Wildest Dreams , Face In The Sand , Gates Of Tomorrow są za słabe żeby uznać tę płytę za dobrą. Są oczywiście perełki Paschendale , Dance Of Death ale to za mało jak dla mnie!!!M@ti pisze:AMOLAD może i tak, ale z DoDem to pojechałeś.ARTUR MELOMAN pisze:AMOLAD i DOD bije zdecydowanie.
Smells good
gusta,gusta..bo jak dla mnie Age of Innosence przebija pół TFF o Face in the Sand nie mówiącARTUR MELOMAN pisze:Nie chce w tym temacie za bardzo polemizować ale takie utwory z DOD jak:Age Of Innocence, Wildest Dreams , Face In The Sand , Gates Of Tomorrow są za słabe żeby uznać tę płytę za dobrą. Są oczywiście perełki Paschendale , Dance Of Death ale to za mało jak dla mnie!!!M@ti pisze:AMOLAD może i tak, ale z DoDem to pojechałeś.ARTUR MELOMAN pisze:AMOLAD i DOD bije zdecydowanie.
Age Of Innocence do mnie nie trafia ale Face In The Sand przebija 85% DoD
koniec ot. Po kilku przesluchaniach dalej najlepszy Talisman, ale jest jeszcze cudowny Starblind i Isle Of Avalon. Szkoda, ze ten album jest taki nierowny....
koniec ot. Po kilku przesluchaniach dalej najlepszy Talisman, ale jest jeszcze cudowny Starblind i Isle Of Avalon. Szkoda, ze ten album jest taki nierowny....
Ostatnio zmieniony śr sie 11, 2010 10:56 pm przez Dziku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Face in the SAND 
jeszcze się wstrzymam
przy pierwszym przesłuchaniu w ogóle nie ogarnąłem tej płyty - długa, wolna, montonna
z każdym kolejnym przesłuchaniem zmieniam zdanie.
Obecnie czekam z głosowaniem bo mam 3 faworytów:
STARBLIND, AVALON, WTWWB
przy pierwszym przesłuchaniu w ogóle nie ogarnąłem tej płyty - długa, wolna, montonna
z każdym kolejnym przesłuchaniem zmieniam zdanie.
Obecnie czekam z głosowaniem bo mam 3 faworytów:
STARBLIND, AVALON, WTWWB
Cały czas Starblind. Tuż, tuż Mother of Mercy (właśnie ten "zmęczony" refren mnie rozwala), a na czoło peletonu wysuwa się Talisman. Właściwie, to już tylko Coming Home i Man who would be King ciągną mi się w ogonie...
Głos na When the Wild Wind Blows
Zdecydowanie When the Wild Wind Blows jest tym najlepszym - ba, wg mnie jest to jeden z najlepszych utwórów w dorobku Maiden 
Za WtWWB jest u mnie Coming Home i Starblind. Teraz w głowie cały czas mi leci też Isle of Avalon i intro Talismana ;p
Za WtWWB jest u mnie Coming Home i Starblind. Teraz w głowie cały czas mi leci też Isle of Avalon i intro Talismana ;p