The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Re: The Final Frontier World Tour 2011
Tymbardziej,że wyszedł beznadziejnie,takie Rime of the Ancient Mariner czy Powerslave w pełnym słońcu straciły bardzo wiele,zero efektu i rozmachu.
Całe szczęście,że u nas koncert odbył się w połowie sierpnia bo też byśmy mieli koncert cały koncert w pełnym słońcu jak Finowie czy Norwegowie.
Mam nadzieję,że przynajmiej Aces High i Rime of the Ancient Mariner na trasie pożegnalnej zostaną zagrane raz jeszcze, choć akurat Aces High nigdy koncertowo nie dorównał genialnej studyjnej wersji,w odróżnieniu do trzech pozostałych utworów Powerslave które koncertowo wręcz wgniatają w ziemie wersję studyjną.
Całe szczęście,że u nas koncert odbył się w połowie sierpnia bo też byśmy mieli koncert cały koncert w pełnym słońcu jak Finowie czy Norwegowie.
Mam nadzieję,że przynajmiej Aces High i Rime of the Ancient Mariner na trasie pożegnalnej zostaną zagrane raz jeszcze, choć akurat Aces High nigdy koncertowo nie dorównał genialnej studyjnej wersji,w odróżnieniu do trzech pozostałych utworów Powerslave które koncertowo wręcz wgniatają w ziemie wersję studyjną.

na razie tak to wyglada na glownej.
o dalszej czesci Europy poki co cisza
Ta cisza irytuje, choć - może to cisza przed burzą?? 
@ZłapanyWCzasie, masz rację jak na lipiec to powinni startować co najmniej godzinę później i faktycznie w PL lepiej to już wyglądało. Ale pod względem muzycznym wyszedł (jak zawsze maiden
) moim zdaniem b.dobrze, starali się dla swojej publiczności i to było widać. Nie zgodzę się jednak, że był taki niedosyt z Twickenham, koncert nie był zdaje się wyprzedany i widać było sporo luzu na trybunach.... Ciekawe więc że w tym roku tak szybko się sprzedają te hale, może właśnie dlatego, że sporo ostatnio grali stadionów+festiwali a mniej hal, a teraz jakby więcej takich mniejszych aren dają...
Otóż toMichcio pisze:wolę dupe młodej Harrisówny
Wizualnie na pewno wole dupe Harrisówny ale Dickinson-junior daje czadu az miło popatrzeć niczym jego tatuś w latach swej hmmm.. młodości
Nawet wygląda jak tatus i niektóre zachowania na scenie tez takie są
Byłoby ciekawie jakby otwierali koncert Dziewicy .
Who motivates the motivator
A ja bym nie chciał młodego Bruce`a, mało ciekawe to imho. Jak mam wybierac to też wole panne Harrisówne, ładne dziewcze jest i te lateksy!matik pisze:Wizualnie na pewno wole dupe Harrisówny ale Dickinson-junior daje czadu az miło popatrzeć niczym jego tatuś w latach swej hmmm.. młodości Nawet wygląda jak tatus i niektóre zachowania na scenie tez takie są Byłoby ciekawie jakby otwierali koncert Dziewicy .
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
i czasem cycuszki na wierzchu 
Zdecydowanie wole panienke Lauren niż RtR. W przypadku LH jest przynajmniej na czym oko zawiesicBudziol pisze:i czasem cycuszki na wierzchu
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Cycuszki super rzecz
ale w przypadku panny Harrisówny jest chyba nieco przerost formy nad treścią jesli chodzi o jej walory muzyczne ( 5/10) i pozamuzyczne ( 10/10 )
Takie jest przynajmniej moje zdanie
Ale zgadzam sie jest na czym oko zawiesić 
A RtR, muzycznie 5/10, poza tym 0/10, wiec wygrywa Laurenmatik pisze:przerost formy nad treścią jesli chodzi o jej walory muzyczne ( 5/10) i pozamuzyczne ( 10/10 )
Ironi, Muse i Coldplay gwiazdami Sonisphere w Turcji.... http://www.hafifmuzik.org/?p=10490
A co tam robia fotki radiohead, ac/dc i rhcp? 2 dniowy czy co?
No ciekawy zestaw w Polsce byłby full wypas i sold out na pewno , ciekawe czy przyjadą w takim zestawie do nas .RALF pisze:Ironi, Muse i Coldplay gwiazdami Sonisphere w Turcji
Co wy macie z tym sold outem. Bemowa nie da sie wyprzedaćmatik pisze:No ciekawy zestaw w Polsce byłby full wypas i sold out na pewno , ciekawe czy przyjadą w takim zestawie do nas .
jezzuuuu coraz gorzej, naprawde alternatywą będzie Berlin i Londyn dla mnieRALF pisze:Ironi, Muse i Coldplay
Ostatnio zmieniony sob lis 27, 2010 9:24 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
Egzotyczny tercet to prawda ale wielu odbiorców róznych gustow muzycznych zadowoli o co chyba chodzi organizatorom kasa , kasa
Chyba komercyjność imprezy nade wszystko ( niestety )
Spokojnie, jeszcze nie wiadomo co bedzie u nas
Coldplay od biedy posłucham, muse nie znam. Ale Coldplay to bardzo popularna u nas kapela, ładnych kilka/kilkanascie tysiecy ludzi by na nich przyszło. Inna sprawa jest taka, że te zespoły ni ch**a nie pasuja żeby supportować Iron Maiden 
Ehh gdzie te czasy tras Monsters Of Rock najcięższe metalowe armaty najlepsi z najlepszych na jednej scenie legendarny Donington Park 100 tys fanów na Maidenach '88
ale miejmy nadzieje ze Soni bedzie starało sie dorównac legendzie 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba trochę przesadzasz... Rozumiem, że Lauren ma znanego ojca, ale dawanie jej 10/10 za urodę to lekkie przegięcie. Jak na Angielkę nie jest brzydka, ale jakąś super pięknością bym jej nie nazwał.matik pisze:Cycuszki super rzeczale w przypadku panny Harrisówny jest chyba nieco przerost formy nad treścią jesli chodzi o jej walory muzyczne ( 5/10) i pozamuzyczne ( 10/10 )
Ja tam 3mam kciuki za Rise To Remain na całej trasie!
Znowu piszesz bzdury.RALF pisze:Ironi, Muse i Coldplay gwiazdami Sonisphere w Turcji.... http://www.hafifmuzik.org/?p=10490