The Final Frontier World Tour 2011

Wszystko na temat nowego tournee

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: The Final Frontier World Tour 2011

Post autor: ZłapanyWCzasie »

Tymbardziej,że wyszedł beznadziejnie,takie Rime of the Ancient Mariner czy Powerslave w pełnym słońcu straciły bardzo wiele,zero efektu i rozmachu.
Całe szczęście,że u nas koncert odbył się w połowie sierpnia bo też byśmy mieli koncert cały koncert w pełnym słońcu jak Finowie czy Norwegowie.

Mam nadzieję,że przynajmiej Aces High i Rime of the Ancient Mariner na trasie pożegnalnej zostaną zagrane raz jeszcze, choć akurat Aces High nigdy koncertowo nie dorównał genialnej studyjnej wersji,w odróżnieniu do trzech pozostałych utworów Powerslave które koncertowo wręcz wgniatają w ziemie wersję studyjną.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Obrazek

na razie tak to wyglada na glownej.
o dalszej czesci Europy poki co cisza
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Ta cisza irytuje, choć - może to cisza przed burzą?? ;-)
Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wojteq »

@ZłapanyWCzasie, masz rację jak na lipiec to powinni startować co najmniej godzinę później i faktycznie w PL lepiej to już wyglądało. Ale pod względem muzycznym wyszedł (jak zawsze maiden ;-) ) moim zdaniem b.dobrze, starali się dla swojej publiczności i to było widać. Nie zgodzę się jednak, że był taki niedosyt z Twickenham, koncert nie był zdaje się wyprzedany i widać było sporo luzu na trybunach.... Ciekawe więc że w tym roku tak szybko się sprzedają te hale, może właśnie dlatego, że sporo ostatnio grali stadionów+festiwali a mniej hal, a teraz jakby więcej takich mniejszych aren dają...
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kuba »

Michcio pisze:wolę dupe młodej Harrisówny
Otóż to :twisted:
Awatar użytkownika
matik
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: matik »

Wizualnie na pewno wole dupe Harrisówny ale Dickinson-junior daje czadu az miło popatrzeć niczym jego tatuś w latach swej hmmm.. młodości :mryellow: Nawet wygląda jak tatus i niektóre zachowania na scenie tez takie są ;-) Byłoby ciekawie jakby otwierali koncert Dziewicy .
Who motivates the motivator
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

matik pisze:Wizualnie na pewno wole dupe Harrisówny ale Dickinson-junior daje czadu az miło popatrzeć niczym jego tatuś w latach swej hmmm.. młodości Nawet wygląda jak tatus i niektóre zachowania na scenie tez takie są Byłoby ciekawie jakby otwierali koncert Dziewicy .
A ja bym nie chciał młodego Bruce`a, mało ciekawe to imho. Jak mam wybierac to też wole panne Harrisówne, ładne dziewcze jest i te lateksy! :oops:
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

i czasem cycuszki na wierzchu ;)
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Budziol pisze:i czasem cycuszki na wierzchu
Zdecydowanie wole panienke Lauren niż RtR. W przypadku LH jest przynajmniej na czym oko zawiesic ;-) Ale w przypadku soni to mysle, że ani RtR ani LH nie zagra....
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
matik
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Cycuszki super rzecz :mryellow: ale w przypadku panny Harrisówny jest chyba nieco przerost formy nad treścią jesli chodzi o jej walory muzyczne ( 5/10) i pozamuzyczne ( 10/10 ) ;-) Takie jest przynajmniej moje zdanie :mryellow: Ale zgadzam sie jest na czym oko zawiesić :)
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

matik pisze:przerost formy nad treścią jesli chodzi o jej walory muzyczne ( 5/10) i pozamuzyczne ( 10/10 )
A RtR, muzycznie 5/10, poza tym 0/10, wiec wygrywa Lauren :pijak:
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Ironi, Muse i Coldplay gwiazdami Sonisphere w Turcji.... http://www.hafifmuzik.org/?p=10490
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

A co tam robia fotki radiohead, ac/dc i rhcp? 2 dniowy czy co?
Awatar użytkownika
matik
-#Long distance runner
-#Long distance runner

RALF pisze:Ironi, Muse i Coldplay gwiazdami Sonisphere w Turcji
No ciekawy zestaw w Polsce byłby full wypas i sold out na pewno , ciekawe czy przyjadą w takim zestawie do nas .
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

matik pisze:No ciekawy zestaw w Polsce byłby full wypas i sold out na pewno , ciekawe czy przyjadą w takim zestawie do nas .
Co wy macie z tym sold outem. Bemowa nie da sie wyprzedać :P Tylko 3 zespoły w tym roku? Pewnie za to koncerty dłuzsze...
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

RALF pisze:Ironi, Muse i Coldplay
jezzuuuu coraz gorzej, naprawde alternatywą będzie Berlin i Londyn dla mnie ;)
Ostatnio zmieniony sob lis 27, 2010 9:24 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
matik
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Egzotyczny tercet to prawda ale wielu odbiorców róznych gustow muzycznych zadowoli o co chyba chodzi organizatorom kasa , kasa ;-) Chyba komercyjność imprezy nade wszystko ( niestety )
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Spokojnie, jeszcze nie wiadomo co bedzie u nas ;-) Coldplay od biedy posłucham, muse nie znam. Ale Coldplay to bardzo popularna u nas kapela, ładnych kilka/kilkanascie tysiecy ludzi by na nich przyszło. Inna sprawa jest taka, że te zespoły ni ch**a nie pasuja żeby supportować Iron Maiden ;-)
Awatar użytkownika
matik
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Ehh gdzie te czasy tras Monsters Of Rock najcięższe metalowe armaty najlepsi z najlepszych na jednej scenie legendarny Donington Park 100 tys fanów na Maidenach '88 ;-) ale miejmy nadzieje ze Soni bedzie starało sie dorównac legendzie :mryellow:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

matik pisze:Cycuszki super rzecz :mryellow: ale w przypadku panny Harrisówny jest chyba nieco przerost formy nad treścią jesli chodzi o jej walory muzyczne ( 5/10) i pozamuzyczne ( 10/10 )
Chyba trochę przesadzasz... Rozumiem, że Lauren ma znanego ojca, ale dawanie jej 10/10 za urodę to lekkie przegięcie. Jak na Angielkę nie jest brzydka, ale jakąś super pięknością bym jej nie nazwał. :razz:

Ja tam 3mam kciuki za Rise To Remain na całej trasie! :twisted:
RALF pisze:Ironi, Muse i Coldplay gwiazdami Sonisphere w Turcji.... http://www.hafifmuzik.org/?p=10490
Znowu piszesz bzdury. :P To tylko gdybanie autora artykułu - zero sprawdzonych informacji.
ODPOWIEDZ