dokładnie!slayer pisze:Doskonała recenzja FINAL FRONTIER
Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
Dokładnietomtomala pisze:yankes easy. Wiadomo było, że taka reakcja będzie.yankes pisze:Boże, jakie z niektórych "fanów" Maiden są zakompleksione pizdeczki to głowa mała. Gościu powiedział coś złego o płycie Maiden i od razu "a kim on jest?", "wielki autorytet" itd
Bez przesady...yankes pisze:Boże, jakie z niektórych "fanów" Maiden są zakompleksione pizdeczki to głowa mała. Gościu powiedział coś złego o płycie Maiden i od razu "a kim on jest?", "wielki autorytet" itd
Skoro Nergeal może się wypowiedzieć w dowolny sposób o TFF, to czemu inni nie mogą się wypowiedzieć o nim?
Nie odwracaj kota ogonem
Nigdzie nie napisałem, że inni nie mogą się wypowiadać o Nergalu. I co nazywasz przesadą? Nazwanie "zakompleksionymi pizdeczkami" forumowiczy, którzy robią personalne wycieczki do osoby, która ośmieliła się skrytykować jeden (jednocześnie oceniając jako "dobry" inny ) album ich ukochanej kapeli?
Sorry, ale dla mnie to jest małe i żałosne zachowanie wielkich truuu fanów, którzy nie potrafią spojrzeć obiektywnie na Maiden i przyjąć do wiadomości, że komuś może się TFF nie podobać. Prawda boli, jak już wcześniej napisano.
Posłuże sie cytatem z mojego ulubionego Polskiego filmu ostatniej dekady. "Prawda? Nie ma takiej"yankes pisze:Prawda boli, jak już wcześniej napisano.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Kurcze myślałem, że będzie większy ogień. Jestem mile i pozytywnie zaskoczony. Chyba, że większa część tu nie zagląda bo nazwa topicu ich odstrasza.
Kurde jak czytałem temat o TFF to zauważyłem, że ogólnie ludziom się album podoba ale tutaj nagle wszyscy zgadzaja sie z Nergalem i wrzucają na ten album...
Może wszyscy trv fani behemtoha poszli za swoim idolem i od teraz album im się nie podoba
Może wszyscy trv fani behemtoha poszli za swoim idolem i od teraz album im się nie podoba
Ja tam uważam Grom za najlepsza płytę BehemothaIronCezarek pisze:A niech se mówi o mejdenach co chce, ja chcę żeby powrócił do grania Trv Polish Black Metalu
A co do samej wypowiedzi - każdy ma swój gust. Jedni wolą Iron Maiden a inni Dodę
Night Mistress Fan Club Łódź
On juz chyba nie jest z dodąLando pisze:A co do samej wypowiedzi - każdy ma swój gust. Jedni wolą Iron Maiden a inni Dodę
Tak rok temu o swoich początkach z metalem mówił Nergal.
"Bywa tak, że ludzie zaczynają swoją przygodę z ciężką muzyką, właśnie od Metalliki. Mnie grzał Iron Maiden. Fanem Metalliki stałem się z czasem."
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Już spieszę ze słowami które mam nadzieję ostudzą Wasze emocje i połączą Was w zgodzie. Otóż Nergal bardzo lubi i szanuje Entombed. Wydaje mi się, że to załatwia sprawę.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Mnie nawet bardziej chodziło o gusta muzyczne różnych ludzi niż gust łóżkowy NergalaEmilio pisze:On juz chyba nie jest z dodąLando pisze:A co do samej wypowiedzi - każdy ma swój gust. Jedni wolą Iron Maiden a inni Dodę
Night Mistress Fan Club Łódź
Koleś ostro przesadził nazywając TFF jedną z najgorszych płyt dekady. TFF mistrzostwem świata nie jest, ale nie jest też złą płytą. Jest na niej sporo świetnego materiału. No ale jest też trochę kupy.
Bo chyba jest tak że ludzie którym sie ten album nie podoba już się wypowiedzili i nie ma nic wiecej do dodaniaStarblind pisze:Kurde jak czytałem temat o TFF to zauważyłem, że ogólnie ludziom się album podoba ale tutaj nagle wszyscy zgadzaja sie z Nergalem i wrzucają na ten album...
panzerschreck pisze:Już spieszę ze słowami które mam nadzieję ostudzą Wasze emocje i połączą Was w zgodzie. Otóż Nergal bardzo lubi i szanuje Entombed. Wydaje mi się, że to załatwia sprawę.
Ale on nie powiedział, że IM go nie grzeje, tylko, że TFF to jest dno.Emilio pisze:"Bywa tak, że ludzie zaczynają swoją przygodę z ciężką muzyką, właśnie od Metalliki. Mnie grzał Iron Maiden. Fanem Metalliki stałem się z czasem."
Cholera - nakryłeś mnie. A już myślałem, że sie nie wyda. Ja patrzę w Nergusia jak w obrazek stąd też co on powie ja powtarzam jak mantrę.Starblind pisze:Kurde jak czytałem temat o TFF to zauważyłem, że ogólnie ludziom się album podoba ale tutaj nagle wszyscy zgadzaja sie z Nergalem i wrzucają na ten album...
A nie Slayera?panzerschreck pisze:Otóż Nergal bardzo lubi i szanuje Entombed.
Amen. I można zakończyć dyskusję.Siwy pisze:dokładnie!slayer pisze:Doskonała recenzja FINAL FRONTIER
już nie mam tu najwięcej postów

Tak też myślałemtomtomala pisze: Cholera - nakryłeś mnie. A już myślałem, że sie nie wyda. Ja patrzę w Nergusia jak w obrazek stąd też co on powie ja powtarzam jak mantrę.
- Elevatorman
- -#Clansman

gdzie jest ta recenzja ? nowy Mystic wyszedł?
-
Deleted User 2868
Chodzi o tą jego wypowiedź, którą wkleił Yankes na poprzedniej stronie.
-
szatanista
- -#Long distance runner

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeszcze dwuczęściowy wywiad dla Revolver:
http://www.revolvermag.com/beta/news/ne ... t-one.html
http://www.revolvermag.com/beta/news/ne ... t-two.html
http://www.revolvermag.com/beta/news/ne ... t-one.html
http://www.revolvermag.com/beta/news/ne ... t-two.html