Behemoth

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: Behemoth

Post autor: Siwy »

slayer pisze:Doskonała recenzja FINAL FRONTIER :)
dokładnie!
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kuba »

tomtomala pisze:
yankes pisze:Boże, jakie z niektórych "fanów" Maiden są zakompleksione pizdeczki to głowa mała. Gościu powiedział coś złego o płycie Maiden i od razu "a kim on jest?", "wielki autorytet" itd

:facepalm:
yankes easy. Wiadomo było, że taka reakcja będzie.
Dokładnie :!: Wiadomo, prawda boli ;-)
Awatar użytkownika
ttomasz
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: ttomasz »

yankes pisze:Boże, jakie z niektórych "fanów" Maiden są zakompleksione pizdeczki to głowa mała. Gościu powiedział coś złego o płycie Maiden i od razu "a kim on jest?", "wielki autorytet" itd
Bez przesady...
Skoro Nergeal może się wypowiedzieć w dowolny sposób o TFF, to czemu inni nie mogą się wypowiedzieć o nim? :razz:
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

Nie odwracaj kota ogonem ;-) Nigdzie nie napisałem, że inni nie mogą się wypowiadać o Nergalu. I co nazywasz przesadą? Nazwanie "zakompleksionymi pizdeczkami" forumowiczy, którzy robią personalne wycieczki do osoby, która ośmieliła się skrytykować jeden (jednocześnie oceniając jako "dobry" inny ) album ich ukochanej kapeli? :lol: Sorry, ale dla mnie to jest małe i żałosne zachowanie wielkich truuu fanów, którzy nie potrafią spojrzeć obiektywnie na Maiden i przyjąć do wiadomości, że komuś może się TFF nie podobać. Prawda boli, jak już wcześniej napisano.
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

yankes pisze:Prawda boli, jak już wcześniej napisano.
Posłuże sie cytatem z mojego ulubionego Polskiego filmu ostatniej dekady. "Prawda? Nie ma takiej" ;-) Nergal ma prawo twierdzić, że TFF jest do bani, kto inny moze twierdzic, że ta płyta jest fantastyczna... Ja twierdze, że jest fajna ale bez rewelacji. Ile ludzi tyle opinii - I tyle samo "PRAWD" :twisted:
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Kurcze myślałem, że będzie większy ogień. Jestem mile i pozytywnie zaskoczony. Chyba, że większa część tu nie zagląda bo nazwa topicu ich odstrasza.
Starblind
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Starblind »

Kurde jak czytałem temat o TFF to zauważyłem, że ogólnie ludziom się album podoba ale tutaj nagle wszyscy zgadzaja sie z Nergalem i wrzucają na ten album...

Może wszyscy trv fani behemtoha poszli za swoim idolem i od teraz album im się nie podoba :lol:
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

IronCezarek pisze:A niech se mówi o mejdenach co chce, ja chcę żeby powrócił do grania Trv Polish Black Metalu :P
Ja tam uważam Grom za najlepsza płytę Behemotha ;) True Polish Black Metal rządzi ;)

A co do samej wypowiedzi - każdy ma swój gust. Jedni wolą Iron Maiden a inni Dodę :P i tyle ;)
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Lando pisze:A co do samej wypowiedzi - każdy ma swój gust. Jedni wolą Iron Maiden a inni Dodę
On juz chyba nie jest z dodą ;-)

Tak rok temu o swoich początkach z metalem mówił Nergal.

"Bywa tak, że ludzie zaczynają swoją przygodę z ciężką muzyką, właśnie od Metalliki. Mnie grzał Iron Maiden. Fanem Metalliki stałem się z czasem."
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: panzerschreck »

Już spieszę ze słowami które mam nadzieję ostudzą Wasze emocje i połączą Was w zgodzie. Otóż Nergal bardzo lubi i szanuje Entombed. Wydaje mi się, że to załatwia sprawę.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Emilio pisze:
Lando pisze:A co do samej wypowiedzi - każdy ma swój gust. Jedni wolą Iron Maiden a inni Dodę
On juz chyba nie jest z dodą ;-)
Mnie nawet bardziej chodziło o gusta muzyczne różnych ludzi niż gust łóżkowy Nergala ;) a, że on akurat dodatkowo był z Dodą (symbolem, mimo wszystko, kiczu) to dodatkowy smaczek ;)
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
erosinho
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: erosinho »

Koleś ostro przesadził nazywając TFF jedną z najgorszych płyt dekady. TFF mistrzostwem świata nie jest, ale nie jest też złą płytą. Jest na niej sporo świetnego materiału. No ale jest też trochę kupy.
voivod
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: voivod »

Starblind pisze:Kurde jak czytałem temat o TFF to zauważyłem, że ogólnie ludziom się album podoba ale tutaj nagle wszyscy zgadzaja sie z Nergalem i wrzucają na ten album...
Bo chyba jest tak że ludzie którym sie ten album nie podoba już się wypowiedzili i nie ma nic wiecej do dodania
panzerschreck pisze:Już spieszę ze słowami które mam nadzieję ostudzą Wasze emocje i połączą Was w zgodzie. Otóż Nergal bardzo lubi i szanuje Entombed. Wydaje mi się, że to załatwia sprawę.
:lol:
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Emilio pisze:"Bywa tak, że ludzie zaczynają swoją przygodę z ciężką muzyką, właśnie od Metalliki. Mnie grzał Iron Maiden. Fanem Metalliki stałem się z czasem."
Ale on nie powiedział, że IM go nie grzeje, tylko, że TFF to jest dno.
Starblind pisze:Kurde jak czytałem temat o TFF to zauważyłem, że ogólnie ludziom się album podoba ale tutaj nagle wszyscy zgadzaja sie z Nergalem i wrzucają na ten album...

Może wszyscy trv fani behemtoha poszli za swoim idolem i od teraz album im się nie podoba
Cholera - nakryłeś mnie. A już myślałem, że sie nie wyda. Ja patrzę w Nergusia jak w obrazek stąd też co on powie ja powtarzam jak mantrę.
panzerschreck pisze:Otóż Nergal bardzo lubi i szanuje Entombed.
A nie Slayera?
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

Siwy pisze:
slayer pisze:Doskonała recenzja FINAL FRONTIER :)
dokładnie!
Amen. I można zakończyć dyskusję.
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Starblind
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Starblind »

tomtomala pisze: Cholera - nakryłeś mnie. A już myślałem, że sie nie wyda. Ja patrzę w Nergusia jak w obrazek stąd też co on powie ja powtarzam jak mantrę.
Tak też myślałem :roll:
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

gdzie jest ta recenzja ? nowy Mystic wyszedł?
Deleted User 2868

Post autor: Deleted User 2868 »

Chodzi o tą jego wypowiedź, którą wkleił Yankes na poprzedniej stronie.
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: szatanista »

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

ODPOWIEDZ