Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Dadzą, na 100%na moje pewnie już nic nie dadzą.
No chyba sobie żartujesz... już czeska edycja ma lepszy skład.W prawie całej Europie jest kaszana.
To idealnie byłoby jakby zagrało samo Iron Maiden. Po co męczyć się na innych zespołach.Wszystko kwestia tego, czego sie slucha. Przykladowo dla mnie w tym roku nasza edycja ma swietny sklad. Mozna nawrzucac i 50 zespolow, czemu nie. Ale jako, ze to festiwal 1 dniowy, to albo zespoly gralyby kilka minut, zeby jakos to zmiescic w czasie, albo organizatorzy musieliby ustawic 5 scen z rownoczesnymi wystepami zespolow. Wtedy nie byloby fizycznej mozliwosci obejrzenia wszystkich wystepow, na ktorych chcialoby sie byc. I znowu byloby narzekanie![]()
czyżby to jeden z organiztórw naszej edycji SONI pisał ?A sklad zespolow tak jak pisalem, moze sie podobac albo nie podobac. Dla mnie lista zespolow jest super. Killing Joke, zespol-legenda, inspirujacy wiele z najwiekszych metalowych zespolow na swiecie. A w Polsce jakos slabo znany... Do tego daja swietne koncerty. Volbeat - bardzo dobry zespol, z nieco innym spojrzeniem na ciezkie granie. Swoja droga, znam sporo osob, ktore na Soni jada glownie po to, zeby wlasnie Volbeat zobaczycMastodon - tu akurat srednio mnie interesuja. Ale zespol coraz powszechniej ceniony, mozna zobaczyc. No i 2 legendy: Motorhead i Maidani, zespoly ktore zobaczyc trzeba. Do tego chociaz 1 polski zespol moglby zagrac na duzej scenie, z tego skladu pierwszenstwo ma oczywiscie Hunter.
jeśli tak to mam odpowiedź:czyżby to jeden z organiztórw naszej edycji SONI pisał ?A sklad zespolow tak jak pisalem, moze sie podobac albo nie podobac. Dla mnie lista zespolow jest super. Killing Joke, zespol-legenda, inspirujacy wiele z najwiekszych metalowych zespolow na swiecie. A w Polsce jakos slabo znany... Do tego daja swietne koncerty. Volbeat - bardzo dobry zespol, z nieco innym spojrzeniem na ciezkie granie. Swoja droga, znam sporo osob, ktore na Soni jada glownie po to, zeby wlasnie Volbeat zobaczycMastodon - tu akurat srednio mnie interesuja. Ale zespol coraz powszechniej ceniony, mozna zobaczyc. No i 2 legendy: Motorhead i Maidani, zespoly ktore zobaczyc trzeba. Do tego chociaz 1 polski zespol moglby zagrac na duzej scenie, z tego skladu pierwszenstwo ma oczywiscie Hunter.
Wróć do „10/06/2011 - Iron Maiden -Sonisphere Festival 2011 - Warszawa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość