10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
i chyba nie z Anneke 
-
Deleted User 2868
Pewnie nie więcej niż godzinę dostanie :/
to powinna być głowna gwiazda 
no może bez przesady ale z naszej edycji SONI dla mnie jedna z ciekawszych kapel dla 3/4 tłumu pewnie zupełnie anonimowa osoba 
co taka cisza? przed koncertem w 2008 forum non top nawijało:)
i co koniec z kolejnymi kapelami??
i co koniec z kolejnymi kapelami??
forum nawija, ale nie w tym dziale bo nie ma o czym sie rozpisywać 
polska edycja soni jest chyba najbiedniejsza stąd tak, a nie inaczej wygląda ten temat
polska edycja soni jest chyba najbiedniejsza stąd tak, a nie inaczej wygląda ten temat
Ja stawiam, że bedzie jeszcze jeden, ostani news, ogłosza jakis zespół (oczywiscie nic wielkiego) i bedzie koniec składu. Bedziemy pewnie mieli 5 kapel na małej scenie i 5 na duzej.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
na moje pewnie już nic nie dadzą. Lista zespołów na moje już jest zamknięta ;/ ja liczyłem na Slipknota. Ale cieszmy się z tego co jest, bo mogło to wyglądać jeszcze gorzej...
"screw you guys im going home"
Eric Theodore Cartman
-
The Burczax
- -#Moonchild

Devin i Volbeat mam nadzieję na dużej?
właśnie, będzie jakaś rozpiska kto, gdzie, kiedy gra? tak koło tematu to volbeat to nie był taki pokemon? 
Eric Theodore Cartman
-
Deleted User 2868
Volbeat na pewno na dużej.
Dadzą, na 100%Buri pisze:na moje pewnie już nic nie dadzą.
http://muzyka.wp.pl/title,Zagraj-u-boku ... caid=1c35e
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
No nie. Czy to są jakieś jaja ? Takie coś to mogą na woodstocku dać... To już jest na siłę wciskane. Dla organizatora chyba ilość najważniejsza, a nie jakość. Jak już tak bardzo ilość to 2 dni zrobić i wszyscy by byli zadowoleni 
Eric Theodore Cartman
Dochodzę powoli do wniosku że Polski Soni w tym roku bedzie niestety najbardziej lipny pod względem obsady ze wszystkich pozostałych Soni w Europie
No cóż podziękujmy organizatorom za tak wspaniały skład bandów towarzyszących IM i Motorhead ... Jakoś nikt sie nie przyłożył zeby dać naprawde mocne supporty no ale to niestety Polska właśnie ... tylko Dody jeszcze brakuje na otwarcie 
Who motivates the motivator
Dobrze, że hany montany ani dżonas braders nie dali 
Eric Theodore Cartman
Ten zespół, który to wygra i tak pójdzie na małą scenę... Na prawdę nie wiem, dlaczego tak się wkurzacie. W prawie całej Europie jest kaszana. Na przykład, gdybyśmy mieli In Flames czy Slipknota, to poprzyjeżdżałoby mnóstwo 13-letnich fanów metalu, którzy jedynie irytują (Nie każdy 13-latek wkurza, ale tacy jak młodzi fani tych zespołów tak), a tak w spokoju obejrzymy (Bądź nie)te supporty czekając na dwa świetne zespoły. Nie jest źle.
Wszystko kwestia tego, czego sie slucha. Przykladowo dla mnie w tym roku nasza edycja ma swietny sklad. Mozna nawrzucac i 50 zespolow, czemu nie. Ale jako, ze to festiwal 1 dniowy, to albo zespoly gralyby kilka minut, zeby jakos to zmiescic w czasie, albo organizatorzy musieliby ustawic 5 scen z rownoczesnymi wystepami zespolow. Wtedy nie byloby fizycznej mozliwosci obejrzenia wszystkich wystepow, na ktorych chcialoby sie byc. I znowu byloby narzekanie
A sklad zespolow tak jak pisalem, moze sie podobac albo nie podobac. Dla mnie lista zespolow jest super. Killing Joke, zespol-legenda, inspirujacy wiele z najwiekszych metalowych zespolow na swiecie. A w Polsce jakos slabo znany... Do tego daja swietne koncerty. Volbeat - bardzo dobry zespol, z nieco innym spojrzeniem na ciezkie granie. Swoja droga, znam sporo osob, ktore na Soni jada glownie po to, zeby wlasnie Volbeat zobaczyc
Mastodon - tu akurat srednio mnie interesuja. Ale zespol coraz powszechniej ceniony, mozna zobaczyc. No i 2 legendy: Motorhead i Maidani, zespoly ktore zobaczyc trzeba. Do tego chociaz 1 polski zespol moglby zagrac na duzej scenie, z tego skladu pierwszenstwo ma oczywiscie Hunter.
Mozna narzekac na mala "medialnosc" skladu, przez brak Slipknota. Ale sa plusy
Mniej ludzi na koncercie, latwiej dostac sie na plycie blizej sceny 
A sklad zespolow tak jak pisalem, moze sie podobac albo nie podobac. Dla mnie lista zespolow jest super. Killing Joke, zespol-legenda, inspirujacy wiele z najwiekszych metalowych zespolow na swiecie. A w Polsce jakos slabo znany... Do tego daja swietne koncerty. Volbeat - bardzo dobry zespol, z nieco innym spojrzeniem na ciezkie granie. Swoja droga, znam sporo osob, ktore na Soni jada glownie po to, zeby wlasnie Volbeat zobaczyc
Mozna narzekac na mala "medialnosc" skladu, przez brak Slipknota. Ale sa plusy
No chyba sobie żartujesz... już czeska edycja ma lepszy skład.erni13 pisze:W prawie całej Europie jest kaszana.
To idealnie byłoby jakby zagrało samo Iron Maiden. Po co męczyć się na innych zespołach.lead pisze:Wszystko kwestia tego, czego sie slucha. Przykladowo dla mnie w tym roku nasza edycja ma swietny sklad. Mozna nawrzucac i 50 zespolow, czemu nie. Ale jako, ze to festiwal 1 dniowy, to albo zespoly gralyby kilka minut, zeby jakos to zmiescic w czasie, albo organizatorzy musieliby ustawic 5 scen z rownoczesnymi wystepami zespolow. Wtedy nie byloby fizycznej mozliwosci obejrzenia wszystkich wystepow, na ktorych chcialoby sie byc. I znowu byloby narzekanie![]()
www.MetalSide.pl
czyżby to jeden z organiztórw naszej edycji SONI pisał ?lead pisze:A sklad zespolow tak jak pisalem, moze sie podobac albo nie podobac. Dla mnie lista zespolow jest super. Killing Joke, zespol-legenda, inspirujacy wiele z najwiekszych metalowych zespolow na swiecie. A w Polsce jakos slabo znany... Do tego daja swietne koncerty. Volbeat - bardzo dobry zespol, z nieco innym spojrzeniem na ciezkie granie. Swoja droga, znam sporo osob, ktore na Soni jada glownie po to, zeby wlasnie Volbeat zobaczycMastodon - tu akurat srednio mnie interesuja. Ale zespol coraz powszechniej ceniony, mozna zobaczyc. No i 2 legendy: Motorhead i Maidani, zespoly ktore zobaczyc trzeba. Do tego chociaz 1 polski zespol moglby zagrac na duzej scenie, z tego skladu pierwszenstwo ma oczywiscie Hunter.
jeśli tak to mam odpowiedź:Budziol pisze:czyżby to jeden z organiztórw naszej edycji SONI pisał ?lead pisze:A sklad zespolow tak jak pisalem, moze sie podobac albo nie podobac. Dla mnie lista zespolow jest super. Killing Joke, zespol-legenda, inspirujacy wiele z najwiekszych metalowych zespolow na swiecie. A w Polsce jakos slabo znany... Do tego daja swietne koncerty. Volbeat - bardzo dobry zespol, z nieco innym spojrzeniem na ciezkie granie. Swoja droga, znam sporo osob, ktore na Soni jada glownie po to, zeby wlasnie Volbeat zobaczycMastodon - tu akurat srednio mnie interesuja. Ale zespol coraz powszechniej ceniony, mozna zobaczyc. No i 2 legendy: Motorhead i Maidani, zespoly ktore zobaczyc trzeba. Do tego chociaz 1 polski zespol moglby zagrac na duzej scenie, z tego skladu pierwszenstwo ma oczywiscie Hunter.
Panie organizatorze, chała że nie ma Slipknota czy Alice Coopera, jak festiwal to festiwal pełną gębą, lepiej byłoby zrobić koncert Maiden na Gwardii