The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Re: The Final Frontier World Tour 2011
jesli w 2012 bedzie specjalna trasa z okazji 30 lecia Numbera,to pojade nawet do USA,to jest priorytet
Za rok może być tylkodobrze, lub lepiej. FFTE, lub TNOTB 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

wydawalo mi sie ze Bruce przed Coming Home dal do zrozumienia ze ruszaja za rok w trase z Number of the Beast Ed Force Onem
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niby w jaki sposób dał do zrozumienia?ZłapanyWCzasie pisze:wydawalo mi sie ze Bruce przed Coming Home dal do zrozumienia ze ruszaja za rok w trase z Number of the Beast Ed Force Onem
Podrapał się 3 razy za lewym uchem i 2 za prawym, nie widziałeś?WICKER MAN pisze:Niby w jaki sposób dał do zrozumienia?ZłapanyWCzasie pisze:wydawalo mi sie ze Bruce przed Coming Home dal do zrozumienia ze ruszaja za rok w trase z Number of the Beast Ed Force Onem
D*pa, podrapał sie 6 razy za lewy, 6 razy za prawy, i 6 razy po nosie. Mamy zatem 666, czyli trase promocyjna "numbera"Madril pisze:Podrapał się 3 razy za lewym uchem i 2 za prawym, nie widziałeś?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Złapany
Też z chęcią poznam szczegóły Waszego tajnego sposobu komunikacji
Też z chęcią poznam szczegóły Waszego tajnego sposobu komunikacji
wydawalo mi sie ze Bruce przed Coming Home dal do zrozumienia ze wita na ostatniej trasie za granice
Ostatnio zmieniony ndz cze 05, 2011 6:28 pm przez ryju, łącznie zmieniany 1 raz.
Westwards, the tide!
no właśnie, jak wół - final frontier tour
(((((((
Westwards, the tide!
No jak wół: The Final Frontier Tour - tak się ta trasa nazywa. 
Ja tam bym wolał trase From Fear to Eternity z kawałkami z lat 90 w stylu Sign of the Cross czy The Clansman + pominiete w tym roku kawałki z AMOLADZłapanyWCzasie pisze:jesli w 2012 bedzie specjalna trasa z okazji 30 lecia Numbera,to pojade nawet do USA,to jest priorytet
Oczywiscie na trase z numberem też nie bede psioczył
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Zgadzam się również wolał bym trasę FFTE. Co do komercyjnego punktu widzenia nie do końca wydaje mi sięEmilio pisze:Ja tam bym wolał trase From Fear to Eternity z kawałkami z lat 90 w stylu Sign of the Cross czy The Clansman + pominiete w tym roku kawałki z AMOLADZłapanyWCzasie pisze:jesli w 2012 bedzie specjalna trasa z okazji 30 lecia Numbera,to pojade nawet do USA,to jest priorytetTo by było bardzo odwazne z ich strony zrobic set z numerów od 1990 - 2010
Oczywiscie nie wierze w to, że zabrakłoby np Iron Maiden, 666 czy Hallowed Be Thy Name
Ale ja po prostu najbardziej ze WSZYSTKIEGO chciałbym usłyszeć Sign of the Cross
![]()
Oczywiscie na trase z numberem też nie bede psioczyłZ komercyjnego pkt widzenia to bardziej logiczne wyjście, bo "Number of the Beast" to chyba najbardziej kultowy z albumów Maiden
Co Wy z tym XXX-leciem NOTB? Przecież to byłby kotlet odgrzany po stokroć. Było już XXV-lecie i Children OTD zagrane z tego powodu. 22AA też było w 2003 bodajże. Reszta kawałków z płyty, poza Prisonerem, to albo stałe punkty programu wygrane już do urzygu, albo kiszki jak Gangland.
Teraz pora na wspominki materiału od 1990 w górę, a jest z czego wybierać! Trochę nie mogę wybaczyć pominięcia Infinite Dreams z kawałków <1990, ale cóż, trzeba robić powtórkę z nieco nowszej, ale już także mocno dojrzałej historii. Pora jeszcze raz wrócić do Afraid TSS i przypomnieć wiele mocnych kawałków z nowszych płyt.
M.
Teraz pora na wspominki materiału od 1990 w górę, a jest z czego wybierać! Trochę nie mogę wybaczyć pominięcia Infinite Dreams z kawałków <1990, ale cóż, trzeba robić powtórkę z nieco nowszej, ale już także mocno dojrzałej historii. Pora jeszcze raz wrócić do Afraid TSS i przypomnieć wiele mocnych kawałków z nowszych płyt.
M.
+ 1beaviso pisze:Teraz pora na wspominki materiału od 1990 w górę, a jest z czego wybierać! Trochę nie mogę wybaczyć pominięcia Infinite Dreams z kawałków <1990, ale cóż, trzeba robić powtórkę z nieco nowszej, ale już także mocno dojrzałej historii. Pora jeszcze raz wrócić do Afraid TSS i przypomnieć wiele mocnych kawałków z nowszych płyt.
Mam dokładnie to samo zdanie.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Ja zdecydowanie uważam,że będzie 30 lecie TNOTB,bo 2012 to będzie trasa raczej dla Amerykanów ,w Europie zagrają tylko w największych krajach i rynkach,Anglia,Niemcy,Skandynawia,Fracja jak coś+może jeden kraj wschodni(Rumunia?Chorwacja?..)
Poza tym nie uważam,by taki set był mało atrakcyjny,22 Acacia Avenue,The Prisoner,Total Eclipse,to są rzeczy bardzo atrakcyjne. Do tego faktycznie 4-5 kawałków z lat 1990-1998 i tutaj jest wybór duży i w zasadzie wszystko przyjąłbym z zadowoleniem. No i klasyki rzeczy jasna i mielibyśmy świetny,mocno rockerski set.
Poza tym nie uważam,by taki set był mało atrakcyjny,22 Acacia Avenue,The Prisoner,Total Eclipse,to są rzeczy bardzo atrakcyjne. Do tego faktycznie 4-5 kawałków z lat 1990-1998 i tutaj jest wybór duży i w zasadzie wszystko przyjąłbym z zadowoleniem. No i klasyki rzeczy jasna i mielibyśmy świetny,mocno rockerski set.
Podpisuję się pod Złapanym - 32 - 34 koncerty w Ameryce Północnej + kilka festów w EU i może kilka egzotycznych miejsc - jakieś 45 koncertów 2012 - co najwyżej. Były pogłoski o trasie "Maiden England" za rok - raczej w 2013 bo to 25 lecie "SSOASS" (1988). Czuję, że za rok na "NOTB" nie poprzestaną i z ostatnich płyt też coś dadzą - w końcu dobra promocja DVD z Chile i "FFTE" musi być... taki przekładaniec .... Liczę na pirotechnikę (...) "NOTB" bez "ogni" - musi być! 
Oby byli na Wacken za rok, to jade na bank \m/
może dajmy dokończyć trasę w 2011