The Final Frontier World Tour 2011

Wszystko na temat nowego tournee

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: The Final Frontier World Tour 2011

Post autor: ZłapanyWCzasie »

jesli w 2012 bedzie specjalna trasa z okazji 30 lecia Numbera,to pojade nawet do USA,to jest priorytet
Awatar użytkownika
ttomasz
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: ttomasz »

Za rok może być tylkodobrze, lub lepiej. FFTE, lub TNOTB :twisted:
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

wydawalo mi sie ze Bruce przed Coming Home dal do zrozumienia ze ruszaja za rok w trase z Number of the Beast Ed Force Onem
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

ZłapanyWCzasie pisze:wydawalo mi sie ze Bruce przed Coming Home dal do zrozumienia ze ruszaja za rok w trase z Number of the Beast Ed Force Onem
Niby w jaki sposób dał do zrozumienia? :D
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

WICKER MAN pisze:
ZłapanyWCzasie pisze:wydawalo mi sie ze Bruce przed Coming Home dal do zrozumienia ze ruszaja za rok w trase z Number of the Beast Ed Force Onem
Niby w jaki sposób dał do zrozumienia? :D
Podrapał się 3 razy za lewym uchem i 2 za prawym, nie widziałeś? :roll:
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Madril pisze:Podrapał się 3 razy za lewym uchem i 2 za prawym, nie widziałeś?
D*pa, podrapał sie 6 razy za lewy, 6 razy za prawy, i 6 razy po nosie. Mamy zatem 666, czyli trase promocyjna "numbera" :cool:
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
ttomasz
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: ttomasz »

Złapany
Też z chęcią poznam szczegóły Waszego tajnego sposobu komunikacji :mryellow:
ryju
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: ryju »

wydawalo mi sie ze Bruce przed Coming Home dal do zrozumienia ze wita na ostatniej trasie za granice
Ostatnio zmieniony ndz cze 05, 2011 6:28 pm przez ryju, łącznie zmieniany 1 raz.
Westwards, the tide!
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Steve »

ryju
-#Prisoner
-#Prisoner

no właśnie, jak wół - final frontier tour :((((((((
Westwards, the tide!
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

No jak wół: The Final Frontier Tour - tak się ta trasa nazywa. :lol:
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

ZłapanyWCzasie pisze:jesli w 2012 bedzie specjalna trasa z okazji 30 lecia Numbera,to pojade nawet do USA,to jest priorytet
Ja tam bym wolał trase From Fear to Eternity z kawałkami z lat 90 w stylu Sign of the Cross czy The Clansman + pominiete w tym roku kawałki z AMOLAD ;-) To by było bardzo odwazne z ich strony zrobic set z numerów od 1990 - 2010 ;-) Oczywiscie nie wierze w to, że zabrakłoby np Iron Maiden, 666 czy Hallowed Be Thy Name :mrgreen: Ale ja po prostu najbardziej ze WSZYSTKIEGO chciałbym usłyszeć Sign of the Cross :twisted:

Oczywiscie na trase z numberem też nie bede psioczył ;-) Z komercyjnego pkt widzenia to bardziej logiczne wyjście, bo "Number of the Beast" to chyba najbardziej kultowy z albumów Maiden :twisted:
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
Zilian
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Zilian »

Emilio pisze:
ZłapanyWCzasie pisze:jesli w 2012 bedzie specjalna trasa z okazji 30 lecia Numbera,to pojade nawet do USA,to jest priorytet
Ja tam bym wolał trase From Fear to Eternity z kawałkami z lat 90 w stylu Sign of the Cross czy The Clansman + pominiete w tym roku kawałki z AMOLAD ;-) To by było bardzo odwazne z ich strony zrobic set z numerów od 1990 - 2010 ;-) Oczywiscie nie wierze w to, że zabrakłoby np Iron Maiden, 666 czy Hallowed Be Thy Name :mrgreen: Ale ja po prostu najbardziej ze WSZYSTKIEGO chciałbym usłyszeć Sign of the Cross :twisted:

Oczywiscie na trase z numberem też nie bede psioczył ;-) Z komercyjnego pkt widzenia to bardziej logiczne wyjście, bo "Number of the Beast" to chyba najbardziej kultowy z albumów Maiden :twisted:
Zgadzam się również wolał bym trasę FFTE. Co do komercyjnego punktu widzenia nie do końca wydaje mi się ;) Wszystko zależy od tego jak to by rozegrali. Trasa podobna była już i pierwsze 4 albumy i 25 Numbera więc trochę ograny moim zdaniem temat. A 1990 - 2010 jeśli wybrać by dobrą set listę ale taka naprawdę kopiącą dupsko... tak to by było coś ;)
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Co Wy z tym XXX-leciem NOTB? Przecież to byłby kotlet odgrzany po stokroć. Było już XXV-lecie i Children OTD zagrane z tego powodu. 22AA też było w 2003 bodajże. Reszta kawałków z płyty, poza Prisonerem, to albo stałe punkty programu wygrane już do urzygu, albo kiszki jak Gangland.
Teraz pora na wspominki materiału od 1990 w górę, a jest z czego wybierać! Trochę nie mogę wybaczyć pominięcia Infinite Dreams z kawałków <1990, ale cóż, trzeba robić powtórkę z nieco nowszej, ale już także mocno dojrzałej historii. Pora jeszcze raz wrócić do Afraid TSS i przypomnieć wiele mocnych kawałków z nowszych płyt.

M.
ryju
-#Prisoner
-#Prisoner

i Nomad
Westwards, the tide!
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

beaviso pisze:Teraz pora na wspominki materiału od 1990 w górę, a jest z czego wybierać! Trochę nie mogę wybaczyć pominięcia Infinite Dreams z kawałków <1990, ale cóż, trzeba robić powtórkę z nieco nowszej, ale już także mocno dojrzałej historii. Pora jeszcze raz wrócić do Afraid TSS i przypomnieć wiele mocnych kawałków z nowszych płyt.
+ 1

Mam dokładnie to samo zdanie.
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Ja zdecydowanie uważam,że będzie 30 lecie TNOTB,bo 2012 to będzie trasa raczej dla Amerykanów ,w Europie zagrają tylko w największych krajach i rynkach,Anglia,Niemcy,Skandynawia,Fracja jak coś+może jeden kraj wschodni(Rumunia?Chorwacja?..)
Poza tym nie uważam,by taki set był mało atrakcyjny,22 Acacia Avenue,The Prisoner,Total Eclipse,to są rzeczy bardzo atrakcyjne. Do tego faktycznie 4-5 kawałków z lat 1990-1998 i tutaj jest wybór duży i w zasadzie wszystko przyjąłbym z zadowoleniem. No i klasyki rzeczy jasna i mielibyśmy świetny,mocno rockerski set.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Podpisuję się pod Złapanym - 32 - 34 koncerty w Ameryce Północnej + kilka festów w EU i może kilka egzotycznych miejsc - jakieś 45 koncertów 2012 - co najwyżej. Były pogłoski o trasie "Maiden England" za rok - raczej w 2013 bo to 25 lecie "SSOASS" (1988). Czuję, że za rok na "NOTB" nie poprzestaną i z ostatnich płyt też coś dadzą - w końcu dobra promocja DVD z Chile i "FFTE" musi być... taki przekładaniec .... Liczę na pirotechnikę (...) "NOTB" bez "ogni" - musi być! :pijak:
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Oby byli na Wacken za rok, to jade na bank \m/
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

może dajmy dokończyć trasę w 2011 ;)
ODPOWIEDZ