Iron Soldier pisze:A choćby to, że umiemy obiektywnie spoglądać na pewne rzeczy, a nie spontanicznie, oprócz tego umiemy obronić nasze argumenty odnośnie pewnych rzeczy bez jakiś lol, omg, wtf i innych takich Wiem, bo sam jeszcze przecież niedawno miałem 12 lat i wiem co się wtedy myśli. No i najważniejsze - szacunek do innych, nabiera się szacunku do innych i nie komentuje się tego co sądzą inni No i najważniejsze - nie robimy nic na pokaz, oceniamy tak jak to widzimy, a nie tak żeby się komuś podlizać
Cezarek nie lubu Killersów i tyle, na tej podstawie ocenianie jego gustu muzycznego, jako niedojrzały jest trochę bezpodstawne...Każdy lubi to co chce, nikt nikogo do niczego nie zmusza.
Miło, że przeżyłeś te trzy owocne lata i teraz masz ich aż 15, ale co to ma do rzeczy?
I ostatnia rzecz, apropo obiektywizmu...
Lubię Killers - wypowiedź obiektywna
Nie lubię Killers - wypowiedź subiektywna
Killers to na pewno postęp Maiden i bardzo ważna płyta w ich karierze. Zainspirowała wielu thrashowych wykonawców, stanowiąc po części podwaliny tego gatunku. Nikt tego nie neguje, gusta to inna sprawa, zresztą 100 razy już inni to pisali.