Kali pisze:Jak widać niektòrzy są tak samo ciemni jak czarnuchy.
Bez komentarza "przyszła elito intelektualna"
Lipne. Eddie jak z Killers skopiowany. Tył taki Paintowy. Czekamy na husara. Dołożyłbym się do składki na grafika, ale niestety nie mam konta bankowego i przelewu nijak. Chyba, że na pocztę pójdę.
Coż... moszną nie targa. Skopiowany Eddie z Killersów z niechlujnie zrobionym tłem. Zwróćcie uwagę na schody jak są nierówno zrobione. Jak na prawie tydzień pracy to jest to słabe. Wygląda jak zarys ogólny projektu, a nie końcowa praca.
MWWA -> widzisz poczta to super miejsce gdzie na pewno uda Ci się zrobić przelew za niewielkie pieniądze (2,50 zł)
Ostatnio zmieniony pn lis 07, 2011 8:52 pm przez mimski, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Czyli jak ma być coś porządnie zrobione, to nie ma zmiłuj trzeba płacić. Teraz kwestia już konkretnego dogadania i ewentualnie zwróciłbym się do którejś z Panien z mojego haremu. BTW trzeba wybrać do której kierujemy swe kroki, co dokładnie chcemy i co robimy z tymi kolorami. Osobiście bardziej mnie przekonuje ta Pani, która chce 200 zł, ze względu na chociażby profesjonalne podejście do praw autorskich, aczkolwiek z drugiej strony, ta która chce mniej warta jest chyba spróbowania, bo jak zrobi projekt za te 50 zł to jak się nam nie spodoba, to raptem będzie 5 zeta na głowę w plecy +przelew 2,50, więc można by od niej zacząć i niech maluje. Tak więc podejmijmy konkretną decyzją i czas działać.
Co ma być tzn. czy w tle Husaria też?
Jak duże?
Jak z kolorami? Może spórbuję namówić ją na 7 zobaczym co stworzy? Ewentualnie powie nam, że nie da rady, to niech robi wtedy jak uważa.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
czyli mimski zaczynamy akcję tworzenia husara?
masz kogos namierzonego? Podaj jakie to koszta i zrobimy zrzutę.
Myślę, że warto w ten pomysł zainwestować, można nawet ogłoszenie na głównej dać
Jeszcze w sumie powstaje zagadnienie, czy jak będzie np. 7 kolorów, ale będą one jako odcienie, to czy też jest możliwy nadruk? Tzn. będą się one przenikać, bo możemy się poruszać się przykładowo w granicach dwóch kolorów tylko z odcieniami, ale jeśli muszą być wyraźnie odganiczon od siebiee kolory, to powątpiewam, czy to się uda. No nie wiem, zapytać w sumie zawsze można, ale wydaje mi się, że jakby nie dała rady, to lepiej mieć niższej jakości nadruk za to z ładniejszą grafiką, niż wysokiej jakości nadruk z grafiką w stylu jakiegość symbolu - znaku towarowego. I tak nie będę w niej chodził codziennie więc spranie się nie grozi, a poza tym mam koszulek wiele, jeszcze z czasów gimnazjum (10 lat mają) i jakoś specjalnie nie straciły ze swego wyglądu.
Ostatnio zmieniony pn lis 07, 2011 9:17 pm przez mimski, łącznie zmieniany 1 raz.
Kali pisze:Jak widać niektòrzy są tak samo ciemni jak czarnuchy.
Bez komentarza "przyszła elito intelektualna"
Słuchaj, im więcej czytam Twoich postów w tym temacie, tym bardziej zacząłem się zastanawiać czy ta informacja która widniała kiedyś na Twoim profilu o tym że jesteś w moim wieku, była prawdziwa. Dominice przynajmniej coś się chce, a nie siedzi w fotelu przez komputerem i tylko stwierdza coś w stylu "ciekawe co zrobią inni". Weź też coś porób jak się tak wyrywasz A co do tematu nauki, to nie wiem gdzie chodzisz do liceum, może tak jak ja i ona to jednego z lepszych liceów, a może do technikum, nieważne, ale podejrzewam, że ona na pewno będzie większą elitą intelektualną niż Ty...
1. Sam projekt. Myślę, że nie ma co się bawić w tło z duża ilością szczegółów. Proponowałbym Eddiego-husarza takiego jak mimski wkleił, ale na tle nieba jak w Tropperze, bez żadnych dodatkowych postaci no i kawałek ziemii, żeby koń nie latał
2. Co do koszulki, to absolutnie nie musimy robić jej w tej firmie, o której pisałem. Mimski ma rację - lepiej zrobić słabszej jakości koszulkę z profesjonalnym wzorem, niż odwrotnie. A znaleźć firmę, która to wykona - żaden problem. Wystarczy gotowy wzór i google.
na razie około 10 chętnych, czyli po 5 zeta
właśnie dobry pomysł, żeby samuraja podesłać, czy wikinga
musi załapać klimat i jak ma talent i pomysły to "nam szczeny poopadają"