Fanclubowe koszulki

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Fanclubowe koszulki

Post autor: Slaug »

Kali pisze:Jak widać niektòrzy są tak samo ciemni jak czarnuchy.
Bez komentarza "przyszła elito intelektualna"

Lipne. Eddie jak z Killers skopiowany. Tył taki Paintowy. Czekamy na husara. Dołożyłbym się do składki na grafika, ale niestety nie mam konta bankowego i przelewu nijak. Chyba, że na pocztę pójdę.
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: mimski »

Coż... moszną nie targa. Skopiowany Eddie z Killersów z niechlujnie zrobionym tłem. Zwróćcie uwagę na schody jak są nierówno zrobione. Jak na prawie tydzień pracy to jest to słabe. Wygląda jak zarys ogólny projektu, a nie końcowa praca.

MWWA -> widzisz poczta to super miejsce gdzie na pewno uda Ci się zrobić przelew za niewielkie pieniądze (2,50 zł)
Ostatnio zmieniony pn lis 07, 2011 8:52 pm przez mimski, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Czyli jak ma być coś porządnie zrobione, to nie ma zmiłuj trzeba płacić. Teraz kwestia już konkretnego dogadania i ewentualnie zwróciłbym się do którejś z Panien z mojego haremu. BTW trzeba wybrać do której kierujemy swe kroki, co dokładnie chcemy i co robimy z tymi kolorami. Osobiście bardziej mnie przekonuje ta Pani, która chce 200 zł, ze względu na chociażby profesjonalne podejście do praw autorskich, aczkolwiek z drugiej strony, ta która chce mniej warta jest chyba spróbowania, bo jak zrobi projekt za te 50 zł to jak się nam nie spodoba, to raptem będzie 5 zeta na głowę w plecy +przelew 2,50, więc można by od niej zacząć i niech maluje. Tak więc podejmijmy konkretną decyzją i czas działać.

Co ma być tzn. czy w tle Husaria też?
Jak duże?
Jak z kolorami? Może spórbuję namówić ją na 7 zobaczym co stworzy? Ewentualnie powie nam, że nie da rady, to niech robi wtedy jak uważa.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Kali pisze:Mi jakoś szczena nie opadła.
+1

czyli mimski zaczynamy akcję tworzenia husara?
masz kogos namierzonego? Podaj jakie to koszta i zrobimy zrzutę.
Myślę, że warto w ten pomysł zainwestować, można nawet ogłoszenie na głównej dać
Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

A czy 7 kolorów to siedem sztywnych kolorów, czy obejmuje również ich odcienie?
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

przecież wiadomo, że jak nam stworzy edka to nie będzie nas o prawa ciągać, a 50zł, a 200zł to spora różnica

wg mnie nie powinien być to szkic (jak oryginał husarii), tylko husar przerobiony, chyba jednak na kolorowego edka

tło? nie wiem może jakieś takie ogólne zarysy zostawić?
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

ManWhoWalkAlone pisze:A czy 7 kolorów to siedem sztywnych kolorów, czy obejmuje również ich odcienie?
Podejrzewam, że sztywne, tak przynajmniej rozumiem to co Yankes pisze.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

qrcze to byłoby dziwne, bo każda koszulka rockowa z nadrukiem podstawowych kolorów to ma nawet i dwa, ale odcieni całe mnóstwo
Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

To to samo z się nie może wyjść za ciekawe. Chyba, że miało by być to coś w stylu wysokiego kontrastu tak jak w moim avatrze.
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Jeszcze w sumie powstaje zagadnienie, czy jak będzie np. 7 kolorów, ale będą one jako odcienie, to czy też jest możliwy nadruk? Tzn. będą się one przenikać, bo możemy się poruszać się przykładowo w granicach dwóch kolorów tylko z odcieniami, ale jeśli muszą być wyraźnie odganiczon od siebiee kolory, to powątpiewam, czy to się uda. No nie wiem, zapytać w sumie zawsze można, ale wydaje mi się, że jakby nie dała rady, to lepiej mieć niższej jakości nadruk za to z ładniejszą grafiką, niż wysokiej jakości nadruk z grafiką w stylu jakiegość symbolu - znaku towarowego. I tak nie będę w niej chodził codziennie więc spranie się nie grozi, a poza tym mam koszulek wiele, jeszcze z czasów gimnazjum (10 lat mają) i jakoś specjalnie nie straciły ze swego wyglądu.
Ostatnio zmieniony pn lis 07, 2011 9:17 pm przez mimski, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Iron Soldier
-#Invader
-#Invader

Post autor: Iron Soldier »

ManWhoWalkAlone pisze:
Kali pisze:Jak widać niektòrzy są tak samo ciemni jak czarnuchy.
Bez komentarza "przyszła elito intelektualna"
Słuchaj, im więcej czytam Twoich postów w tym temacie, tym bardziej zacząłem się zastanawiać czy ta informacja która widniała kiedyś na Twoim profilu o tym że jesteś w moim wieku, była prawdziwa. Dominice przynajmniej coś się chce, a nie siedzi w fotelu przez komputerem i tylko stwierdza coś w stylu "ciekawe co zrobią inni". Weź też coś porób jak się tak wyrywasz ;) A co do tematu nauki, to nie wiem gdzie chodzisz do liceum, może tak jak ja i ona to jednego z lepszych liceów, a może do technikum, nieważne, ale podejrzewam, że ona na pewno będzie większą elitą intelektualną niż Ty... :roll:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

wracając do tematu, poczekajmy aż zajrzy yankes i powie o tych kolorach i będziemy działać.
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

Dwie sprawy.

1. Sam projekt. Myślę, że nie ma co się bawić w tło z duża ilością szczegółów. Proponowałbym Eddiego-husarza takiego jak mimski wkleił, ale na tle nieba jak w Tropperze, bez żadnych dodatkowych postaci no i kawałek ziemii, żeby koń nie latał ;-)

2. Co do koszulki, to absolutnie nie musimy robić jej w tej firmie, o której pisałem. Mimski ma rację - lepiej zrobić słabszej jakości koszulkę z profesjonalnym wzorem, niż odwrotnie. A znaleźć firmę, która to wykona - żaden problem. Wystarczy gotowy wzór i google.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

czyli robimy jednego husara, kolorwego, w wielu odcieniach, na tle nieba, jadącego po ziemi? :)

myślę, że warto temu kto będzie miał to wykonać podesłać kilku Edwardów, żeby wiedział z czym to się je :)
obowiązkowo Troopera, może kolorki?
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

Kolorki raczej historyczne, prawda? ;-) Srebrna zbroja z czerwonymi elementami, pióra białe, dlatego potrzebne tło ( niebo) żeby ładnie się wyróżniały.

P.S. A koszulki z nadrukiem można zrobić w dwóch kolorach - biała i czarna.
Awatar użytkownika
ttomasz
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: ttomasz »

mimski pisze:Co ma być tzn. czy w tle Husaria też?
Ja bardziej myślałem o czymś w stylu tegorocznego japońca.
mimski pisze:BTW trzeba wybrać do której kierujemy swe kroki
Chyba najbezpieczniej najpierw do drugiej i ewentualnie przecierpieć 5 dyszek w rozłożeniu na ok. 10 osób straty.

No i pytanie ilu w końcu jest chętnych, bo przy 20 to cena przestaje grać szczególną rolę...

1. Budziol
2. mimski
3. tomtomala
4. ttomasz
5. Siwy
6. jesper
7. Puszek
8. vanyorick
9. Iron Soldier

Dominika i MHWA rozumiem, że chętni?
Yankes?
Awatar użytkownika
Iron Soldier
-#Invader
-#Invader

Post autor: Iron Soldier »

Potwierdzam swoją chęć, żeby nie było nieścisłości :D
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

na razie około 10 chętnych, czyli po 5 zeta
właśnie dobry pomysł, żeby samuraja podesłać, czy wikinga :)
musi załapać klimat i jak ma talent i pomysły to "nam szczeny poopadają" ;)
Awatar użytkownika
Gobos
-#Invader
-#Invader

Post autor: Gobos »

Ja też sie pisze na koszulke :twisted: , możecie mnie policzyć
you are number ... 89 Gobos on tour 2016:Wrocław...
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

A jak duża? A4? A3?
ODPOWIEDZ