Behemoth

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Re: Behemoth

Post autor: Elevatorman »

yankes pisze: że może robić co chcę póki Behemoth na tym nie cierpi, a o tym przekonamy się dopiero jak wyjdzie nowy album.
jak byłem na ostatnim koncercie to miałem trochę inne wrażenie
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Nie wiem czym się jaracie...Laska myli tekst totalnie. Gdyby była profesjonalistką to nauczyłaby się tych kilku linijek na pamięć. :roll: Wykonanie technicznie ok, ale pamiętajmy o tym, że kobiety mają inne możliwości niż mężczyźni. I tak górki na końcu nie było. ;)
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Wicker nie było tak źle, nie czepiaj się, Bruce po 25 latach myli text, więc wiesz :D
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Mnie wykonanie podoba się tak sobie. Szczególnie zwrotkę położyła.

A to co wypisuje pewna osoba w sprawie frekwencji to jest taka żenada, że szkoda to komentować. Generalnie uśmiałem się po pachy.
Awatar użytkownika
Mila
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Mila »

WICKER MAN pisze:Nie wiem czym się jaracie...Laska myli tekst totalnie. Gdyby była profesjonalistką to nauczyłaby się tych kilku linijek na pamięć. :roll: Wykonanie technicznie ok, ale pamiętajmy o tym, że kobiety mają inne możliwości niż mężczyźni. I tak górki na końcu nie było. ;)
+1
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: mimski »

mila pisze: +1
/0
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
IgorW
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: IgorW »

Wicker, Ty się jarasz zespołem Trivium, więc skąd to zdziwienie, że inni się jarają laską z telewizji? :P
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

IgorW pisze:Wicker, Ty się jarasz zespołem Trivium, więc skąd to zdziwienie, że inni się jarają laską z telewizji? :P
+1 :D :D :D
Awatar użytkownika
Mila
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Mila »

Nie rozumiem podniety. Kobieta zaśpiewała Maiden, no wow. Faktem jest, że twórczość IM nie jest jakoś popularyzowana przez nasze programy telewizyjne i miło robi się słysząc, że ktoś, gdzieś podczas najlepszego czasu antenowego wykonał taki a nie inny utwór.
Ale to chyba na tyle. Widziałam ten fragment na YT ( gdyby ten występ był mniej komentowany to pewnie nawet bym nie zwróciła na niego uwagi...), specjalnie mi wykonanie do gustu nie przypadło. Techniczne pewnie i ok, ale ta laska akurat jest po akademii muzycznej, więc jest wykształcona w tym kierunku.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

wiadomo, że cały pic rozgrywa się o to że RTTH poleciał w publicznej TV w takim programie jak VoP, jakieś tam jednak małe "wow" w związku z tym ;)
Awatar użytkownika
Journeyman666
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Journeyman666 »

No faktycznie wykonanie jakoś specjalnie nie powala ale nie jest źle. Miło, że pojawił się akcent związany z Iron Maiden w TVP. Odnośnie mylenia tekstu to nie jest to niewybaczalny błąd. Musiał być skrócony także kupy się nie trzymał a ona zapewne też nie wiedziała o czym śpiewa.
Odnośnie "małego" Bruce'a to nie jest to nic nowego w ustach nergala. Od dłuższego czasu narzeka, że mu się nie podoba to co IM teraz robi ale to jego sprawa (podobnie jak z jego opinią na temat innych zespołów). Natomiast po jego wypowiedzi widać, że nie do końca zapoznał się z wiadomością Bruce'a odnośnie tego, czemu odmówił wzięcia udziału w programie, bo z całą pewnością głównym powodem nie było to, że ten program to będzie kolejny chłam.
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Kuki91 »

RALF pisze:Nergal od nastu - lat znany jest ze swojej megalomanii, o perkusiście Metallicy powiedział swego czasu: "ten kaleki knyp" :shock:

Faktycznie szok, przecież mówimy o najrówniejszym perkisiście w historii metalu :lol:

A co do malutkiego Dickinsona, fakt, 168cm, mniej niz moja dziewczyna, to jest to wzrost godny giganta :) .
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Dickinson twierdzi, że mierzy 171 cm. W ustach Nergala słowo "malutki" zabrzmiało niezwykle pejoratywnie.... Wielu fanów odebrało te słowa jako zniewagę artystyczną. Ale wiesz co, nie ma o co kopii kruszyć, na dodatek - podobno Nergal jest znowu chory. Zamknijmy temat!
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

ma nawrót białaczki :?:
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Na ten moment wiadomo, że musi kroplówki i zastrzyki przyjmować, nie podano do publicznej wiadomości o co konkretnie chodzi....
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

RALF pisze:Dickinson twierdzi, że mierzy 171 cm. W ustach Nergala słowo "malutki" zabrzmiało niezwykle pejoratywnie.... Wielu fanów odebrało te słowa jako zniewagę artystyczną.
Miernoty zawsze lansują się na grzbietach ludzi wielkich.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
masarenka
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: masarenka »

krusejder pisze:
RALF pisze:Dickinson twierdzi, że mierzy 171 cm. W ustach Nergala słowo "malutki" zabrzmiało niezwykle pejoratywnie.... Wielu fanów odebrało te słowa jako zniewagę artystyczną.
Miernoty zawsze lansują się na grzbietach ludzi wielkich.
A słowa Nergala z wywiadu dla Mystic Art, że Dickinson jest najlepszy jeśli chodzi o metal jak odbieracie?
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: vyrus »

Kuki91 pisze:
A co do malutkiego Dickinsona, fakt, 168cm, mniej niz moja dziewczyna, to jest to wzrost godny giganta :) .
I co z tego ?
Awatar użytkownika
erni13
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: erni13 »

Bruce podczas Life After Death wyglądał na wyższego niż teraz, gdy ma krótkie włosy swoja drogą...
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Jaka Was banda zakompleksionych fanów. Wypowiedź Dickinsona jest żenująca, Nergala także. Strzelcie sobie 50 na wstrzymanie. Mega wywody o tym jaki Dickinson jest wspaniały a Nergal beznadziejny.

Poza tym weźcie sobie załóżcie osobny temat i nie spamujcie na temat jednego z moich ulubionych zespołów.
ODPOWIEDZ